Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNO 4 loopt bij en tegen Die Haghe averij op, 3-1 verlies

Die Haghe 6 - DUNO 4 3-1 (1-0), zaterdag 18 november 2017

Afgelopen zaterdag heeft de ploeg van coach Fred van Huijzen tegen en bij het vooraf lastig ingeschatte Die Haghe, belangrijke punten laten liggen. Na een ruststand van 1-0, werd er tenslotte met 3-1 verloren en dat betekende de tweede nederlaag van dit seizoen.
 

Lees meer...

Danny van der Zwan heeft een groot aandeel in de ruime 5-1 overwinning tegen HVC’10

DUNO 4 - HVC’10 4 5-1 (1-1), zaterdag 11 november 2017
 
De ploeg van coach Fred van Huijzen blijft het uitstekend doen.  Afgelopen zaterdag was DUNO te sterk voor het sportief spelend HVC’10 uit Hoek van Holland en won met uitblinker Danny van der Zwan met ruime  cijfers, 5-1. Daarentegen liet medebelager Quintus het danig afweten en verloor met 3-1 van en bij Erasmus, zodat DUNO kon opklimmen naar een tweede plaats, achter koploper Ariston ‘80. Zaterdag staat het lastige Die Haghe op Ockenburgh op het programma en dan volgt
een week later de topper thuis tegen koploper Ariston’80 uit Delft.
 

Lees meer...

DUNO 4 speelt niet best, maar wint wel bij SV Erasmus

Erasmus - DUNO 4, zaterdag 4 november 2017

Op een nat maar prima bespeelbaar echt voetbalveld speelde DUNO 4 misschien wel één van haar minste wedstrijden tot nu toe. Toegegeven: de ambiance was niet om over naar huis te schrijven en het weer was koud en nat maar dat mag geen reden zijn voor het vertoonde spel en gebabbel.

Lees meer...

Wereldgoal Eric Heijdt en knap herstel DUNO 4 met 5-0 zege

DUNO 4 - Sportclub Monster 6 5-0 (3-0), zaterdag 28 oktober 2017

DUNO 4 heeft zich afgelopen zaterdag tegen Sportclub Monster knap hersteld van de onnodige nederlaag van veertien dagen geleden tegen en bij Quintus. Na negentig minuten spelen stond er een ruime eindstand op het electronisch scorebord van en bediend door Steven de Jong, 5-0. Een overwinning waar niets op af te dwingen viel.

 

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Free-Kick
Van der Loo Schoonmaakdiensten
VoetCentraal
Malaika Kids
Fröling's
Tios

Advertentie

Advertentie