Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNO VE blijft koploper na winst op Oude Maas VE1

Duno VE1 - Oude Maas VE1 1-0 (0-0) 85ste minuut van der Veen 1-0
Sportief, behulpzaam en gastvrij waren wij op deze toch nog zonnige zaterdag benieuwd naar medekoploper Oude maas uit Portugaal. De scouts hadden vorige week een sterke ploeg gezien die FC IJsselmonde met 4-0 afdroogde. Het zou een zware dag worden zo was voorspeld. En dat werd het ook. Met een volle reservebank en zelf met van Zijl uit voorzorg langs de kant was de tactiek om tot de rust de nul te houden om daarna met een nog sterker team toe te slaan.
 
Met de wederom foutloze Voersma in de goal, op de backposities Brugman (terug van vakantie) en van Doorn (J) en met als centraal duo achterin Pronk en Hamme begonnen we zo rustig en aftastend aan de wedstrijd dat de oogjes langs de kant nauwelijks open bleven. Af een toe een lange ballen van Hamme (N) kon daar niets aan veranderen want de lange bal bij Duno VE1 is een wapen dat niet voor niets niet veel gebruikt wordt. Het middenveld met van Doorn (J), Roos, van Oeveren, van der Veen, probeerde het wel maar het zag er niet goed uit omdat ook voorin met Pije, Tenty, het niet liep en de bal niet vastgehouden werd. Zo kabbelde de eerste helft voort en bleek het veld soms erg lang, bleek een medespeler ineens een tegenstander als je de bal naar hem speelde en vroeg iedereen zich af waar het Duno gebleven was dat een week eerder zo glansrijk de punten pakte.
DunoVE1 OudeMaasVE1 6
Het goede nieuws was dat de rust met een 0-0 stand bereikt werd en we dus plan B in konden gaan zetten met de Jong op linksback (man van de wedstrijd bleek later in de voetbal.nl app), van Zoest op rechtsback, Rurup in de spits, Koelemij op het middenveld en Langezaal voorin erbij leek de wedstrijd te kantelen. Het was niet top maar toen de bevrijdende 1-0 was gevallen door een recht op het doelloop actie met kanonskogel van van der Veen was duidelijk dat de punten in Den Haag bleven.
DunoVE1 OudeMaasVE1 43
Volgende week de laatste van drie wedstrijden. We zijn koploper met twee gespeeld, 6 punten, 7 voor en 0 tegen, maar niets is onmogelijk in het voetbal dus blijf scherp want we spelen tegen FC IJsselmonde, een voor ons onbekende club die uit maar liefst 4 andere clubs is ontstaan ( DHZ, Maasstad, Tediro en Lombardijen). Kan niet anders dat daar goede voetballers bij zitten.
 
Van de tweede helft van deze wedstrijd maakte Astrid van der Zijden mooie foto's >>>

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
VoetCentraal
Malaika Kids
R.A. von Oven & Zonen
ING
Tios
Free-Kick

Advertentie

Advertentie