Sportief, behulpzaam, gastvrij

Aanwinsten in vernieuwde DUNO-selectie seizoen 2018-2019

Hoewel DUNO nog drukdoende is in de strijd om het kampioenschap voor onze hoofdmacht zijn achter de schermen de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen alweer volop aan de gang. Daarom nieuws over de ZaMi-selectie voor het seizoen 2018-2019 te melden.
 
Nieuw in de selectie van DUNO voor het seizoen 2018-2019 zijn Tobias Wijling (ex-DUNO-jeugd, SV Houtwijk), Jerry Hogeboom (SV Houtwijk), Maikel van Wijngaarden (SV Erasmus) Brian Veldboom (ex-DUNO-jeugd, SV Houtwijk), Jordy Gout (ex-Quick-jeugd, SV Houtwijk), Stijn Kramer (HBS-jeugd), Nick Heikoop (lager team DUNO, foto), Chico Mulder (ex-DUNO-zondag, SV Houtwijk). Vanuit de jeugdopleiding van DUNO stromen door onder anderen Joël van den Hoogenband, Joey van Ee, Dogan Siyar, Wesley Mackaay en Tim van Zweden.
 
Verder heeft bijna de gehele huidige selectie zijn ja-woord gegeven om te blijven in het komend seizoen, met uitzondering van Elyseo van de Graaf en Rodion Pont. Zij gaan het aanzienlijk een stap hoger proberen bij toekomstige eersteklasser Die Haghe en bij huidige eersteklasser Vitesse Delft. Willem Eilander stopt. Trainer van de vernieuwde DUNO-selectie is Patrick Demmers, geassisteerd door Hans Lamens.
 
 
 
 
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Free-Kick
M.C. Verhoef
Van der Loo Schoonmaakdiensten
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
Sollicitatie.nl
Fröling's

Advertentie

Advertentie