Sportief, behulpzaam, gastvrij

Benjamin van der Zwan: Alleen zege op PGS houdt ons in race

DUNO begint zaterdag 12 mei aan de eerste van nog drie (en-een-half) te spelen finales. Winst op winst levert misschien wel het kampioenschap op voor onze hoofdmacht, puntverlies zou wel eens fataal kunnen zijn. Hoe kijkt hoofdtrainer Benjamin van der Zwan daarnaar uit? 'Alleen een zege op PGS/Vogel houdt ons in de race.'
 
Hoe kijk jij aan tegen de huidige stand in 4B? Loosduinen kreeg een strafpunt terug, GSC Esdo alsnog drie toegewezen, wat betekent dit voor de DUNO-kansen?
Benjamin: "Het verbaast me niet dat het zo dicht bij elkaar staat, moet ik eerlijk zeggen. Ik ben wel heel blij verrast dat we tot het einde mee doen om de prijzen en dan kunnen straffen zoals GSC Esdo en de teruggedraaide straf van Loosduinen soms bepalend zijn." (lees onder de foto's verder)
 
LSDErasmus
DUNO viert een doelpunt bij Erasmus uit.
 
Kun je in je sterkst gewenste opstelling spelen, of missen we mensen door schorsingen of blessures?
Benjamin: "We hebben een prima team voor zaterdag staan. We missen alleen Michael Toet en Kevin Hess. Dus: ik heb keuzes kunnen en moeten maken. En ben dus dan ook blij dat we prima vervangers hebben kunnen vinden."
 
Winst is de enige optie die ons kansrijk houdt?
Benjamin: "Ja."
 
DUNOG10
DUNO tegen GSC Esdo, die wedstrijd moet bij een 1-1 stand nog worden uitgespeeld.
 
Ook DUNO 2 speelt nog ergens om, hoe schat jij hier winstkansen in?
Benjamin: "Met een tegenstander als KMD krijgen we het zeker lastig. Hopelijk worden de kansen die het tweede altijd krijgt ditmaal wel verzilverd."
 
Alles bij elkaar een prachtslot aan een mooi seizoen.... maar we hebben nog niks... Waarmee staan we over drie duels volgens jou in handen?
Benjamin: "We hebben nog drieĆ«nhalve wedstrijd te spelen en hopelijk hebben we dan twaalf punten meer dan nu. Dan staan we daar waar we horen te staan... En welke plek dat is weet ik niet - ik heb namelijk geen glazen bol. Een ding is duidelijk: We zullen meer dan hard moeten knokken voor goede resultaat."
 
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Free-Kick
M.C. Verhoef
Van der Loo Schoonmaakdiensten
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
Sollicitatie.nl
Fröling's

Advertentie

Advertentie