Sportief, behulpzaam, gastvrij

VOORUITBLIK SENIOREN: Megaklus DUNO 1 thuis PGS/Vogel

De spanning aan kop van de ranglijst in de vierde klasse B is zowat niet meer uit te houden. DUNO heeft vier punten (en een wedstrijd minder gespeeld) dan koploper Loosduinen. Dus we maken kans, maar elke misstap kan nu wel fataal worden genoemd. Deze zaterdag 12 mei is middenmoter PGS/Vogel de opponent. Op Haagsche Dynamiek. DUNO en de ploeg van Ockenburgh strijden, los van welke plek op de ranglijst, altijd op het scherp van de snede en dat zal nu niet anders zijn. Zeker nu oud-DUNO-trainer (van JO17-1) Raymond Beck de scepter zwaait bij de geel-groenen zal de tegenstander supergemotiveerd op het veld verschijnen.
 
Voor DUNO geldt: nu geen fouten maken, want dan haken we af. En omdat ook de strijd om de nacompetitie bepaald nog niet is beslist, zou winst wel erg welkom zijn. We beginnen om 14.15 uur aan wat je gerust een megaklus mag noemen. LEES OOK:  Pupil van de week Taylan, eerst DUNO dan Barcelona
 
Dan heeft DUNO 2 de thuiswedstrijd tegen KMD er al op zitten. In drie duels hebben we hier nog een punt nodig om handhaving veilig te stellen. Ditmaal is het hooggenoteerde KMD de tegenstander, volgende week gaan we naar directe concurrent Semper Altius. Enfin, mouwen opstropen - mannen. Die punt is zeer welkom!
 
DUNO 4 zag Ariston'80 afgelopen zaterdag kampioen worden, maar wil wel zo goed mogelijk afsluiten. Hier gaan we naar HVC'10 in Hoek van Holland. De DUNO-veteranen gaan de strijd aan bij TAC'90.
 
 
We wensen je een mooi weekeinde!
 
 
 
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Free-Kick
M.C. Verhoef
Van der Loo Schoonmaakdiensten
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
Sollicitatie.nl
Fröling's

Advertentie

Advertentie