Sportief, behulpzaam, gastvrij

VOORUITBLIK SENIOREN: Elke punt telt voor DUNO tegen RAS

Dat onze hoofdmacht zaterdag 14 april voor weer een cruciaal duel staat, zal je niet zijn ontgaan. RAS komt op bezoek, een tegenstander die los van de stand  op de ranglijst altijd goed is voor veel spektakel en die volle inzet aan DUNO-kant vereist. Sebas uit DUNO JO8-1 is Pupil van de Week en de wedstrijdbal is geschonken door Rob van Huijzen.
 
 
De nieuwste stand op de ranglijst leert dat niet alleen GSC Esdo is bestraft voor het staken van het duel tegen DUNO (min drie punten), maar dat ook Loosduinen en SV Madestein het na hun onderlinge trekken en duwen met een punt minder moeten doen. Dat leidt tot de volgende stand aan kop (overigens kunnen alle ploegen nog in verweer tegen de uitgesproken straffen):
 

STAND AAN KOP

SV Houtwijk 17-37
Loosduinen 17-35
DUNO 17-35
Hercules 16-33
Erasmus 18-33
PGS/Vogel 19-29
GSC Esdo 16-27

DUNO en RAS trappen zaterdag om 14.30 uur af. Duidelijk is dat elke punt telt in deze fase. Ook op Haagsche Dynamiek: om 12.00 uur het thuisduel van DUNO 2 tegen Voorschoten'97 4, de nummer vier van de ranglijst.

DUNO 4 is vrij, de Veteranen gaan naar KSD-Marine. Op zondag 15 april thuiswedstrijden voor DUNO Vrouwen 1 (tegen SEP) en Vrouwen 2 (Football Factory Leiden). Zie het complete programma.

Succes allemaal gewenst!

LEES OOK:  Vooruitblik jeugd, Ajax op bezoek

Programma3x

 

 

 

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Tios
Malaika Kids
't Telecomhuys
Fröling's
ING
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”

Advertentie

Advertentie