Sportief, behulpzaam, gastvrij

Jeffrey van Vliet: RAS niet onderschatten, maar punten blijven in huis

DUNO-aanvoerder en doelman Jeffrey van Vliet vindt het reuze-spannend: in de komende vier wedstrijden wordt bepaald of DUNO 1 het seizoen afsluit als kampioen. Hoewel we dat zeker niet in eigen hand hebben, is het bepaald niet onmogelijk. Kijk maar naar de stand:

STAND AAN KOP

SV Houtwijk 17-37
Loosduinen 17-36
DUNO 17-35
Hercules 16-33
Erasmus 18-33
GSC Esdo 16-30

Hoogste tijd voor een interview met de betrouwbare sluitpost, die dit seizoen nog geen speelminuut hoefde te missen. "Wie had dat gedacht een jaar geleden, toen ik mijn kruisband afscheurde."

Hoe dichtbij is het kampioenschap voor DUNO 1?
Jeffrey: "Het kampioenschap is voor ons niet dichtbij, maar dat komt omdat we het niet in eigen hand hebben. Wij moeten onze wedstrijden winnen en zijn afhankelijk van de andere ploegen. Ons voordeel is misschien dat we de bovenste ploegen allemaal gehad hebben en de rest elkaar nog krijgt.... Het enige dat we op dit moment weten is dat als we zelf alles winnen, we minimaal nacompetitie hebben." (lees onder de foto's verder)

wans7Jeffrey van Vliet, scherp blijend tegen Wanica Star. FOTO'S NICK VAN DER TOORN

Beschrijf eens hoe de jongens in de groep met de titelstrijd bezig zijn?
Jeffrey: "In de groep hebben we het er wel eens over, hoe mooi het zou zijn als we kampioen zouden worden, maar het is niet HET onderwerp in de groep... Op dit moment bekijken we en bespreken we wedstrijd voor wedstrijd.. Aan het einde van de rit zien we wel of het allemaal voldoende is geweest om kampioen te worden."

 

DUNO tegen RAS. Waar liggen DUNO's kansen?
Jeffrey: "Zaterdag tegen RAS liggen er voldoende kansen voor ons, zo is ook gebleken in de uitwedstrijd in januari eerder dit seizoen. Wij moeten gewoon van onze eigen kwaliteiten uitgaan en dan moeten we die wedstrijd winnend afsluiten. De punten blijven hoe dan ook op de Haagsche Dynamiek!

dr8DUNO tegen RAS, in januari van dit jaar. 

Ergens aan het begin van het seizoen gedacht dat een titel zo dichtbij kon zijn?
Jeffrey: "Aan het begin van het seizoen hoopten we met z'n allen wel dat we mee konden strijden om de prijzen, niet perse de titel, maar wel om een periode. Hoewel de vierde klasse B zwaarder is dit seizoen dan vorig seizoen. Ik vind dat we, als DUNO zijnde, aan onze stand verplicht zijn om altijd mee te willen doen om de prijzen."

Hoe zit jij in je vel?
Jeffrey: "Ikzelf zit prima in mijn vel! Ik voel me goed, ben fit. Wie had dat gedacht een jaar geleden toen ik mijn kruisband afscheurde. Ik heb dit seizoen nog geen minuut gemist."

Waag je je aan een voorspelling voor zaterdag?
Jeffrey: "Een voorspelling voor zaterdag? We mogen RAS nooit onderschatten, ze maken een minder seizoen dan vorig seizoen door, maar het kan ook ineens keren voor hun. Uit was het 0-3 voor ons... Wij gaan zaterdag voor de nul achterin en voorin doen we het de laatste tijd ook goed. Ik ga voor 3-0, dat zal een mooie uitslag zijn."

dr7

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Tios
Malaika Kids
't Telecomhuys
Fröling's
ING
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”

Advertentie

Advertentie