Sportief, behulpzaam, gastvrij

Hoofdtrainer Benjamin van der Zwan peurt kracht uit blessures

Na een gelijkspel en een nederlaag in de bekerpoule mag DUNO 1 komende zaterdag op bezoek bij CION voor de laatste bekerwedstrijd. Daarna breekt de competitie aan. Hoe staan we er voor? De webredactie sprak met hoofdtrainer Benjamin van der Zwan. 'Het positieve is wel dat een aantal spelers nu, en misschien wel onverwacht, een kans krijgen in het eerste elftal.'
 
 
 
Hoe staan we er voor?
Benjamin: "We staan er op dit moment okay voor qua voetbal, al hebben we afgelopen zaterdag weliswaar met zowel het eerste als tweede verloren. Dat klinkt niet best, maar ik realiseer me dat we toen liefst zestien spelers misten door allerlei factoren. Desondanks heb ik zelf bij het eerste elftal heel goede dingen gezien. Maar je mag vanzelfsprekend geen zes doelpunten tegen krijgen, da's best veel." (lees onder de foto's verder)
 
VVH
 
Hoe gaan we nu op weg naar de competitie? Gooien blessures roet in het eten? 
Benjamin: "De competitie zal over anderhalve week beginnen en dan zal blijken hoe we er voor staan. Jammer genoeg moeten we ons door wat blessures wel aanpassen, maar dat hoort er nu eenmaal bij. We zullen de enige ploeg niet zijn. Het positieve is wel dat een aantal spelers nu, en misschien wel onverwacht, een kans krijgen in ht eerste elftal. Ze groeien daardoor en maken echt flinke stappen."
 
donny
 
Zaterdag CION uit voor de beker, welke waarde heeft die wedstrijd?
Benjamin: "Een oude bekende van vorig jaar. Natuurlijk hebben ze een heel goed elftal, maar dat hebben wij ook.  Ik hecht er zeker waarde aan om te winnen, want daarom speel je voetbal. Maar het allerbelangrijkst is dat we terugkomende spelers weer minuten kunnen laten maken en dat we geen nieuwe blessures krijgen."
 
 
 
 
 
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
VoetCentraal
Malaika Kids
R.A. von Oven & Zonen
ING
Tios
Free-Kick

Advertentie

Advertentie