Sportief, behulpzaam, gastvrij

Jeffrey van Vliet: RAS niet onderschatten, maar punten blijven in huis

DUNO-aanvoerder en doelman Jeffrey van Vliet vindt het reuze-spannend: in de komende vier wedstrijden wordt bepaald of DUNO 1 het seizoen afsluit als kampioen. Hoewel we dat zeker niet in eigen hand hebben, is het bepaald niet onmogelijk. Kijk maar naar de stand:

STAND AAN KOP

SV Houtwijk 17-37
Loosduinen 17-36
DUNO 17-35
Hercules 16-33
Erasmus 18-33
GSC Esdo 16-30

Hoogste tijd voor een interview met de betrouwbare sluitpost, die dit seizoen nog geen speelminuut hoefde te missen. "Wie had dat gedacht een jaar geleden, toen ik mijn kruisband afscheurde."

Lees meer...

DUNO 1 gelijk in oefenduel; spanning competitie neemt toe

DUNO 1 heeft een puntje overgehouden aan het oefenduel bij TAC'90 1. Op zaterdag 7 april was het Donny van den Hoogenband (foto) die een magnifieke actie van Gabriël Tillema afrondde. Dat gebeurde vlak voor tijd: 1-1.
 
Waar ons vlaggenschip oefende, kwamen de andere ploegen in de vierde klasse B wel in actie. Onder meer Loosduinen won van Hercules, de ploeg die tot nog toe het minste aantal verliespunten had. De spanning aan de kop van de ranglijst is alleen nog maar toegenomen. Komende zaterdag ontvangt DUNO RAS op Haagsche Dynamiek. In totaal spelen we 22 wedstrijden. Nog vier te gaan (RAS, PGS/Vogel, VCS en Madestein plus het restant van DUNO tegen GSC Esdo bij 1-1).
 
 
STAND AAN KOP
SV Houtwijk 17-37
Loosduinen 17-36
DUNO 17-35
Hercules 16-33
GSC Esdo 16-30
 
 
 
 

Dozijn treffers van DUNO 1 trekt aandacht in de media

De 12-1 winst van DUNO 1 op Wanica Star is niet onopgemerkt gebleven. Evenmin dat DUNO dankzij die zege en het puntenverlies van Loosduinen nu de koppositie heeft overgenomen. Dat een ploeg als Hercules er relatief nog wel beter voorstaat moeten we in alle eerlijkheid nog wel vermelden. Maar niettemin: we doen nog volop mee in de strijd. We schreven er zelf al over in het wedstrijdverslag en kunnen nu ook verwijzen naar de websites van Haaglanden Voetbal en Het Haags amateurvoetbal, waar het dozijn treffers de revue passeert.
 

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Malaika Kids
Fröling's
Van der Loo Schoonmaakdiensten
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
M.C. Verhoef
RW Repair B.V.

Advertentie

Advertentie