Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNO na winst op REMO naar 2e ronde Haaglanden Toernooi

In de strijd van het Haaglanden Voetbaltoernooi om de Sir Winston Cup heeft DUNO 1 de tweede ronde bereikt. Op een ijskoud Haagsche Dynamiek won de ploeg van trainer Benjamin van der Zwan dinsdagavond 6 februari met 3-2 van derdeklasser REMO. De doelpunten aan groen-zwarte zijde kwamen op naam van Jordy Navarro, Joeri van Leeuwen en Gabriƫl Tillema. In de volgende ronde ontmoet DUNO thuis VELO (zat).

Lees meer...

Goed nieuws voor DUNO 1 ook uit de ziekenboeg

Het gaat crescendo met DUNO 1, zoveel is wel duidelijk. Lees alle positieve verhalen maar terug. En er is nog meer goed nieuws, want voor de blessuregevallen Erwin van der Meulen - die op trainingskamp in het gips raakte - en Randy Mackaay ziet het er weer wat beter uit. Erwin (bovenste foto) weet in elk geval dat alles netjes op elkaar staat en er binnen afzienbare tijd loopgips kan volgen. Randy (onderste foto) kan zelfs dinsdag weer met looptraining beginnen. We wensen beiden een goed verder herstel toe!
 

Lees meer...

Overwinning DUNO 1 op SV Houtwijk volop onder de aandacht

Niets lekkerder dan op maandagochtend nog even terugkijken op een mooie overwinning van DUNO 1. Bijvoorbeeld via de websites van het Haags amateurvoetbal (al is die deze ochtend even niet beschikbaar) en Haaglanden Voetbal waar de machtsgreep door Loosduinen en DUNO (over twee weken op Haagsche Dynamiek elkaars tegenstander...) wordt beschreven. Nog meer over de 4-2 winst van onze vlaggenschip op SV Houtwijk in ons wedstrijdverslag en een terugblik door doelman Jeffrey van Vliet.  
 
Komend weekeinde gaat DUNO 1 naar Hercules, een opponent die het minste aantal punten verspeelde. Opnieuw een slijtageslag dus, maar ook eentje die bij winst direct veel oplevert. Een mooi duel om naar uit te kijken. DUNO 2 begint trouwens na een lange winterstop ook weer, hier staat de uitwedstrijd bij Die Haghe op het programma. Uit de stand blijkt dat we hier vol aan de bak moeten.

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Free-Kick
Van der Loo Schoonmaakdiensten
VoetCentraal
Malaika Kids
Fröling's
Tios

Advertentie

Advertentie