Sportief, behulpzaam, gastvrij

Niet Loosduinen, maar Hercules vergezelt DUNO naar 3e klasse

Niet Loosduinen, maar Hercules volgt DUNO vanuit de vierde klasse naar de derde klasse. Dat is de uitkomst van de finaledag 16 juni, waarbij Hercules ijzersterk voetbal liet zien en bij Loosduinen met 3-2 won. DUNO krijgt daarmee een heel sterke opponent toegevoegd aan de derde klasse die verder voor een flink deel uit Westlandse clubs zal bestaan.

Lees meer...

INTERVIEW Benjamin van der Zwan: Dit is een team vol strijders

Huj kreeg al een symbolisch standbeeld toegewezen (LEES:  Een standbeeld voor Benjamin van der Zwan, kampioenstrainer) en dus wordt het nu de hoogste tijd ook in woorden Benjamin van der Zwan de hulde toe te bedelen die de trainer verdient. Hieronder een afscheidsinterview met de oefenmeester (die vertrekt naar Vitesse Delft), de jonge trainer die van DUNO toch maar mooi een derdeklasser maakte.

Lees meer...

Selectiebijeenkomst ZaMi-spelersgroep op donderdag 21 juni

We kunnen niet ontkennen dat er wat wordt geschoven met de selectiebijeenkomst voor de vernieuwde DUNO-spelersgroep. Maar het is nu definitief. De nieuwe derdeklasser DUNO houdt donderdag 21 juni om 20.00 uur op Haagsche Dynamiek een selectiebijeenkomst met het oog op het nieuwe seizoen. De spelers worden hiervoor uitgenodigd. Het gaat om alle spelers die komend seizoen deel uitmaken van de DUNO-selectie, ook de spelers die vanuit onze jeugd overkomen. Meer informatie bij selectiemanager Jan Ponsen, 06-42273239 en jenenjan@live.nl
 

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Tios
Malaika Kids
't Telecomhuys
Fröling's
ING
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”

Advertentie

Advertentie