Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNO Vrouwen 2 zet met winst een top teamprestatie neer

DUNO Vrouwen 2 - Steeds Hooger 1-0, zondag 29 januari 2017
 
Zondag 29 januari, de meiden waren er klaar voor. Na een 1-0 overwinning op RVC'33 vorige week wilden ze de trend doorzetten. Het begon allemaal wat nerveus, maar na 15 minuten had DUNO de wedstrijd onder controle. Toch was het oppassen voor de counter, maar de keeper was alert en hield in de eerste helft haar doel schoon.
 

Lees meer...

Jonge debutanten in oefenwinst van DUNO Vrouwen 2

Jonge debutanten maken dezer dagen hun opwachting in DUNO Vrouwen 2. Hadden we eerder al jeugdspeelster Amber de Koning die ons tweede vrouwenteam kwam versterken, in de oefenwedstrijd thuis tegen Zundert was ook Melissa van Oeveren (foto hieronder) uit de DUNO-jeugd van de partij. Haar debuut pakte prima uit. De vrouwen wonnen met liefst 6-0 van Zundert, dat op trainingskamp was in Den Haag.
 
Ook DUNO vrouwen 1 kwam in actie, thuis tegen LYRA verloren we deze oefenwedstrijd met 5-0. 
 

Lees meer...

Nieuwe sponsor DUNO Vrouwen 2: Fysiotherapeut Van Leeuwen

De jonge fysiotherapeut Kevin Van Leeuwen heeft de nieuwe tenues van DUNO Vrouwen 2 gesponsord, zie: https://www.ftmt.nl
 
De meiden, zo laten ze weten, waren wel toe aan nieuwe tenues want de oude waren aardig versleten. Zo hadden vele sokken gaten en ladders. Het team is trots op de mooie tenues. De Vrouwen 2 staat nu op een nette vierde plek en de eerste wedstrijd na de winterstop is op zondag 22 januari om 10.30 uur op ons sportpark Haagsche Dynamiek.

Lees meer...

Laatste officiële wedstrijd DUNO in 2016 levert winst op Vrouwen 2

Dat mag je natuurlijk niet ontgaan, de laatste officiële wedstrijd van een DUNO team in 2016 leverde toch maar mooi winst op. DUNO Vrouwen 2 won zondag 18 december met 3-2 bij Full Speed en stelde daarmee op de laatste competitiezondag van dit jaar de laatste winst veilig. Amal, Fibi en Marlous scoorden voor groen-zwart. Gefeliciteerd, een overwinning die ook echt de geschiedenisboekjes van DUNO in kan!
 

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
VoetCentraal
Malaika Kids
R.A. von Oven & Zonen
ING
Tios
Free-Kick

Advertentie

Advertentie