Sportief, behulpzaam, gastvrij

Privacy statement

 
Algemene informatie
HSV DUNO, gevestigd op de Haagsche Dynamiek, Mgr Nolenslaan 9, 2555 XX Den Haag, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
 
Contactgegevens:
Haagsche Dynamiek
Mgr Nolenslaan 9
2555 XX Den Haag
070-3685363
http://www.hsvduno.nl 
info@hsvduno.nl 
Jan Taal is de Functionaris Gegevensbescherming van HSV DUNO Hij is te bereiken via ledenadministratie@hsvduno.nl.
 
Persoonsgegevens die wij verwerken
HSV DUNO verwerkt je persoonsgegevens omdat je lid bent van onze voetbalvereniging en daardoor je persoonsgegevens zelf aan ons verstrekt hebt.
Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
 
- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Geboortedatum
- Geboorteplaats
- Nationaliteit
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
HSV DUNO verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- De inschrijving als bondslid bij de KNVB;
- Opname in de ledenadministratie van de vereniging;
- Het afhandelen van jouw betaling van de contributie;
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of andere informatie over wedstrijden, toernooien en dergelijke;
- Je te kunnen bellen, appen of e-mailen indien dit nodig is.
 
Geautomatiseerde besluitvorming
HSV DUNO neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van HSV DUNO) tussen zit. HSV DUNO gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:
- ClubCollect voor incasso van contributie;
- Sportlink voor ledenadministratie en meer.
 
Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
HSV DUNO bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij volgen daarvoor de geldende regelgeving, zoals de AVG en de Archiefwet.
 
Delen van persoonsgegevens met derden
HSV DUNO deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. HSV DUNO blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.
Bij je registratie als lid van HSV DUNO geef je toestemming voor het publiceren van je naam, leeftijd en foto’s op de website van HSV DUNO, bijvoorbeeld bij het presenteren van je team of in wedstrijdverslagen. Indien je hier niet mee akkoord gaat, kun je hiertegen bezwaar maken (zie alinea Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen).
 
Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken op onze website
HSV DUNO gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.
 
Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door HSV DUNO en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.
Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@hsvduno.nl.
 
HSV DUNO wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.
 
Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
HSV DUNO neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via info@hsvduno.nl.
 

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Tios
Malaika Kids
't Telecomhuys
Fröling's
ING
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”

Advertentie

Advertentie