Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNO JO9-2 is de beste op toernooi bij SEV

Na een paar zonnige dagen nu een mindere zeg maar gerust koudere dag maar wel goed voetbal weer. "Wij" hadden een toernooi om te gaan kijken. "Onze" jongens moesten aan de bak, dus ook wij de supporters. Toen wij aankwamen waren wedstrijden van onder andere de JO13-1 al van start gegaan en DUNO deed het goed.

Voortvarend gingen ze van start en eigenlijk hebben ze dat tot de laatste wedstrijd vol gehouden. Leuk spel goed de bal rond laten gaan en dan moet het goed komen. De eerste wedstrijd helaas verloren. Maar tweede en derde wedstrijd gewonnen. Uiteindelijk zijn zij tweede geworden. In de ochtend was ook de JO9-3 aan zet. Ook bij hun ging het zelfs nog beter. Alle wedstrijden gewonnen en daarmee op de eerste plaats geĆ«indigd.
In de middag moesten onder andere de JO9-2 en JO15-2 aan de bak. Nou dat gaf me een klapper zeg. Drie wedstrijden spelen en de jonkies waren fanatiek, gingen voor de bal en natuurlijk voor de doelpunten. Zij wonnen hun eerste wedstrijd met 3-1. Tweede wedstrijd meteen erachteraan, maar als je denkt dat ze wel moe zouden zijn......nee hoor want weer hadden ze vleugels gekregen en wonnen deze wedstrijd met 14-1. Op voor een eerste plaats maar wel tegen een sterke tegenstander die ook twee wedstrijden gewonnen had. Maar met nog een schepje er boven op en de laatste krachtsinspanning wonnen ze deze wedstrijd met 4-1.
Even wat verwarring bij de punten telling want in de eerste instantie kregen ze de derde plaats. Even later teruggezet met excuses en alsnog nummer 1! Toppers!

De JO-15 eindigde........in de sloot, tenminste een paar spelers. Ook daar gingen de wedstrijden lekker! Heb er niet veel naar gekeken want mijn belangstelling lag natuurlijk bij de JO9-2. Maar ook zij zijn eerste geworden, gefeliciteerd! Wij hebben weer genoten van een frisse maar oh zo'n leuke, spannende voetbal dag.
 
Tine en Ton Riemen

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Free-Kick
M.C. Verhoef
Van der Loo Schoonmaakdiensten
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
Sollicitatie.nl
Fröling's

Advertentie

Advertentie