Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNO JO9-2 wint nipt van Quickboys JO9-4

Het was nog donker toen de wekker ging. Moeten we naar school? Werken? Oh nee voetballen! Hop hop in de benen en op naar DUNO. Alle mannetjes verzameld en de kleedkamer in voor de peptalk van trainers Wouter en Patrick. Vervolgens positie pakken op het veld en er tegenaan. 
Vlak na het fluitsignaal gingen niet alleen de spelers los maar ook de regenbui. Hier lieten de mannetjes zich niet door uit het veld slaan. Door mooie zig zag bewegingen en een schot op het doel was daar de 1-0 voor DUNO. Daarop volgde snel de 1-1 van Quickboys. Ondertussen bleef de regen maar stromen en viel er een klap onweer. Vlak voor de rust viel de 1-2 voor Quickboys. Dit was ook de ruststand.

JO9 2 03
Tijdens de rust werd besproken of de wedstrijd wel door kon gaan. Gelukkig was het onweer gaan liggen en werd de regen iets minder. Besloten werd om door te gaan. Daar kwamen de binkies weer het veld op. Het spel ging gelijk op alsmede de stand. Het werd zelfs nog spannend. Uiteindelijk werd de eindstand bepaald uit de laatste corner voor DUNO. De eindstand 7-6 voor DUNO. Op naar de volgende wedstrijd! DUNO JO9-2 is er klaar voor.
JO9 2 Quickboys aanval
JO9 2 0
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
VoetCentraal
Malaika Kids
R.A. von Oven & Zonen
ING
Tios
Free-Kick

Advertentie

Advertentie