Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNO JO9-2 laat tanden zien, maar verliest toch

Vroeg uit de veren, douchje pakken aankleden en hup op de fiets naar de wedstrijd van DUNO JO9-2 tegen Velo JO9-3. Na een fietstocht van let wel 5 minuten komen we bij het veld en zijn de jongens al met hun warming-up bezig. Keeper word ook opgewarmd met wat schoten hier en daar om zijn oren zodat hij goed moest duiken, springen en weer opstaan. Fluitsignaal klinkt en het ziet er naar uit dat het een spannende, leuke wedstrijd gaat worden.

Lees meer...

DUNO JO9-2 haalt het uiterste eruit tegen goede tegenstander

DUNO JO9-2 - 's Gravenzande JO9-5 3-5, zaterdag 10 februari 2018
 
De eerste competitie wedstrijd op het thuisfront. Zoals bij elke wedstrijd vindt voor de warming up de tactische bespreking in de kleedkamer plaats.
 
Beide teams staan klaar op het veld. De spelbegeleider is vandaag een speler vanuit de JO13-1, onder leiding van trainer/leider DUNO. Een goede leerschool. Fluitsignaal klinkt en de bal wordt rondgespeeld. Nog in de eerste minuut valt in het doel van DUNO de 0-1. Het ging zo snel, deze zagen we niet aankomen. DUNO is van dit snelle doelpunt onder de indruk en dat merk je aan het spel. Ongeveer 5 minuten later volgt de 0-2.
 

Lees meer...

DUNO J09-2 wint afgetekend bij Forum Sport

Vandaag staat de oefenwedstrijd tegen Forum Sport op het programma. DUNO start met druk te zetten en zoekt elkaar op. Er word ruimte gezocht en vinden elkaar. Het resultaat is 0-1 van Mika en dan gevolgd door de 0-2 van Max. De aftrap van Forum Sport en ja die gaf antwoord 1-2. Forum Sport komt voorbij de verdediging en nu... Justin komt goed uit zijn goal 🥅 en pakt net de bal voor de tegenstander. Time-out

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Van der Loo Schoonmaakdiensten
't Telecomhuys
Malaika Kids
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
R.A. von Oven & Zonen
RW Repair B.V.

Advertentie

Advertentie