Sportief, behulpzaam, gastvrij

Tweede plek voor DUNO JO9-2 op toernooi Smitshoek

Zo vandaag lekker vroeg op pad voor een toernooi bij Smitshoek in Barendrecht. Iedereen was op tijd ondanks het vroege tijdstip. Om 8.45 uur de eerste wedstrijd tegen de thuisclub, Smitshoek. Over deze wedstrijd kan ik heel kort zijn. Denk dat DUNO nog slaap in de ogen had of paaseieren aan zoeken was en vergaten dat we toch echt op een toernooi waren dus deze verloren we ook met 3-0.

Lees meer...

Oefenwedstrijd DUNO JO9-2 trekt veel bekijks

Vandaag op het thuishonk heeft de JO9-2 een oefenwedstrijd tegen de JO9-4 van VELO. Ondanks de vermoeidheid van de werkweek staat de scheidsrechter paraat om de wedstrijd in goede orde te begeleiden. Zowel DUNO als VELO hebben zin in de wedstrijd. Want zeg nou eerlijk, wat is het weekend zonder voetbal?

Lees meer...

Max uit JO9-2 is Pupil van de Week bij DUNO 1 tegen Erasmus

We hebben er weer een! Komende zaterdag 17 maart ontvangt DUNO 1 SV Erasmus en daar hoort natuurlijk een Pupil van de Week bij. De gelukkige is Max van Kampen uit DUNO JO9-2.
 
Max is 8 jaar en voetbalt sinds zijn 7 jaar, en is gestart bij GDA in een f-team. Nu overgestapt sinds september 2017 en inmiddels spelend in DUNO JO9-2. Volgens het thuisfront doet hij dit met veel plezier. "Max is zichzelf aan het ontwikkelen in het voetballen en leert veel van de trainers Patrick en Wouter."

Max voetbalt nu zijn tweede seizoen in een F-team en daar is zijn positie links in de verdediging. Wat hij leuk vindt aan deze positie is dat hij ervoor wilt zorgen dat er geen schot op het doel komt. In zijn vrije tijd volgt hij een voetbalcursus in de gymzaal op school en met buiten spelen trapt hij ook wel eens een balletje met vriendjes.

"Om Pupil van de Week te zijn kan hij zich nog niks bij voorstellen wat het nou is, maar vind het leuk om mee te maken."

 Veel plezier alvast gewenst, Max!

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
VoetCentraal
Malaika Kids
R.A. von Oven & Zonen
ING
Tios
Free-Kick

Advertentie

Advertentie