Sportief, behulpzaam, gastvrij

Mick uit DUNO JO8 is Pupil van de Week bij DUNO tegen Houtwijk

We hebben hem gevonden hoor! Onze Pupil van de Week van zaterdag 3 februari. Dan speelt onze hoofdmacht thuis tegen SV Houtwijk, alweer een mooie wedstrijd dus, en mag de 6-jarige Mick alles van heel nabij meemaken. Wie is Mick? Lees het hieronder..
 
Mick (6 jaar) is twee jaar geleden gestart bij DUNO. Hij is begonnen bij de voetbalschool, hierna ging hij door naar de mini-f’jes en tegenwoordig voetbalt hij in de J08-1 bij trainer Evert. Voetballen is dan ook zijn allergrootste hobby. Daarnaast vindt Mick het heel leuk om naar school te gaan en FIFA-spelen met zijn grote broer mag ook niet op het lijstje ontbreken. Dat Mick nu pupil van de week mag zijn bij DUNO 1 vindt hij ontzettend leuk en stoer, zeker omdat zijn trainer hier ook voetbalt!
 
Veel plezier alvast gewenst Mick.
 

Lees meer...

DUNO JO8-1 doet niet onder voor meer ervaren JO9-5

Het is zaterdag 27 januari en om kwart voor 7 gaat de wekker af. Iets waar wij als voetbalouders nog aan moeten wennen. Een stuiterend kind in huis, omdat zijn voetbalkleding niet te vinden is, maar gelukkig redden we het allemaal en om kwart over 8 verzamelen we bij DUNO, wat gelukkig om de hoek is. In kleedkamer 2 kleedt iedereen zich om en is er overleg met de trainer. Quinten is de eerste helft keeper en Taylan pakt de tweede helft. Tijdens het warmlopen komt ook DUNO J09-5 het veld op. Het wordt vast een leuke wedstrijd, omdat veel kinderen uit beide teams elkaar al kennen van school en de voetbalschool van DUNO. 
Jeroen van de Geer van de J09-5 is de spelbegeleider en hij fluit om kwart voor 9 af voor deze oefenwedstrijd.

Lees meer...

Eerste DUNO JO8-1 ooit staat nu ook op de foto

Onlangs speelden ze hun eerste wedstrijd. En nu staan ze ook officieel op de foto: DUNO JO8-1. Bij Den Hoorn ging het allemaal van start, op zaterdagochtend 20 januari.  Onder leiding van trainer Evert Steinvoort jr. Het werd een gedenkwaardig eerste duel. De foto is al niet minder historisch: DUNO's eerste JO8-team ooit!
 

Lees meer...

DUNO JO8-1 zo'n eerste wedstrijd is niet niks

Het is zaterdagochtend 20 januari en vandaag is de allereerste wedstrijd van de J08-1. We spelen uit tegen SV Den Hoorn en om kwart voor 9 verzamelen we daar in het clubgebouw. De kids vinden het best spannend, zo stond Amir vanochtend al om 6 uur naast het bed van zijn vader. Ze hebben er allemaal ontzettend veel zin in. We lopen naar de kleedkamer waar de jongens een bespreking hebben met trainer Evert. De plaatsen worden bepaald en iedereen weet wat 'ie moet doen.

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Solliciteren.nl
Asta Casino
M.C. Verhoef
Van der Loo Schoonmaakdiensten
Sollicitatie.nl
R.A. von Oven & Zonen
ING
VoetCentraal

Advertentie

Advertentie