Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNO JO8-1 zo'n eerste wedstrijd is niet niks

Het is zaterdagochtend 20 januari en vandaag is de allereerste wedstrijd van de J08-1. We spelen uit tegen SV Den Hoorn en om kwart voor 9 verzamelen we daar in het clubgebouw. De kids vinden het best spannend, zo stond Amir vanochtend al om 6 uur naast het bed van zijn vader. Ze hebben er allemaal ontzettend veel zin in. We lopen naar de kleedkamer waar de jongens een bespreking hebben met trainer Evert. De plaatsen worden bepaald en iedereen weet wat 'ie moet doen.

Lees meer...

DUNO heeft er een nieuw team bij: eerste spelergroep JO8

DUNO heeft er na de winterstop een nieuw team bij! We kunnen weer (en hebben al gedaan) een nieuw jeugdteam aan het totaal toevoegen: de JO8. Dit team gaat na de winterstop van start. Het is het eerste jeugdteam ooit in deze leeftijdsklasse bij onze club.
 
Trainer is Evert Steinvoort junior en het gaat om spelers die doorstromen vanuit de Mini F training. Evert is daar nu ook al bij betrokken en kan zo de ontwikkeling van de spelers goed volgen. Het team is speciaal ingericht, zodat de mini F spelers kunnen gaan proeven aan competitievoetbal. De inschrijving bij de KNVB is inmiddels rond. De jonkies trainen na de winterstop op dinsdag en donderdag om 17.30 uur.
 
Een mooie ontwikkeling waar de jeugdcommissie erg blij mee is!
 
 
 
 

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Solliciteren.nl
Asta Casino
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
ING
RW Repair B.V.
Sollicitatie.nl
Fröling's
't Telecomhuys

Twitter @hsvduno

zo 18 mrt 8:56 HsvDunoHsvDuno: RT @Haagsamvoetbal: Terugbl. Zat. 4B. @svloosduinen verspeelt dure punten in de titelrace. Ook @SvErasmusZami krijgt harde klap https://t.c… 1 day ago from Twitter for Android
za 17 mrt 19:24 HsvDunoHsvDuno: RT @KNVBWest2: In @KNVBWest2 worden morgen geen wedstrijden in de categorie A of B door ons afgekeurd. 1 day ago from Twitter for iPhone

Agenda

mrt
24

za 24 mrt 14:30 - 16:30
Competitie: DUNO 1 - GSC Esdo 1

mrt
31

za 31 mrt 15:00 - 17:00
Competitie: Wanica Star 1 - DUNO 1

Verjaardagen

Advertentie

Advertentie