Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNO JO19-2 verliest in slotfase van Quick JO19-4

Op een eerste warme lentedag (temperatuur boven de 20 graden) stonden wij klaar voor de uitwedstrijd tegen Quick. Wat gehavend aan de start, Tayyip en Hans nog afwezig door blessures en Gijs. Andy & Thomas (die ook nog last had van knie en tand door de lip) hadden al meegespeeld met de JO19-1 , maar vol goede moed.

Lees meer...

DUNO JO19-2 wint eenvoudig van Honselersdijk JO19-3 met 4-0

Thuis tegen de nummer laatst, een elftal waar wij in de beker al makkelijk van hadden gewonnen. De kans om a. wat plekken op de ranglijst te winnen en b. iets te doen aan het doelsaldo. Natuurlijk niet overmoedig zijn maar wij gingen uit van de 3 punten. Nog zonder Hans en Tayyip maar met Casper als extra kracht begonnen wij de wedstrijd.

Lees meer...

DUNO JO19-2 verliest nipt in intense wedstrijd van ODB JO19-1 (2-3)

Na de voorjaarsvakantie weer een eerste wedstrijd met lekker weer. Minder ideaal was dat wij door verschillende omstandigheden vier spelers moesten missen (Tayyip, Joaquin, Thomas & Hans), waardoor wij bij de aftrap met 11 spelers stonden en wat moesten schuiven in de opstelling. Wij wisten dat David en Remzi van de JO17-2 ons nog zouden komen versterken gedurende de wedstrijd, maar toch een krappe bezetting (die volgende week weer opgelost is). Voor de winterstop hadden wij nog met 0-3 gewonnen van ODB in de wetenschap dat die wedstrijd ook gelijk op ging en de uitslag wat vertekend was.

Lees meer...

DUNO JO19-2 benut kansen niet en verliest van KMD JO19-2 met 0-1

De tweede wedstrijd met een heerlijk zonnetje in de tweede helft van het seizoen. Tegen KMD waar wij in december krap van wonnen met 1-0 en dus in de wetenschap dat dit een spannende wedstrijd zal worden. Nog zonder Tayyip en in de eerste helft bleek ook Tony niet fit genoeg na een botsing op de training en kon niet verder spelen. 

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
VoetCentraal
Malaika Kids
R.A. von Oven & Zonen
ING
Tios
Free-Kick

Advertentie

Advertentie