Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNO JO19-2 is succesvol tegen Schipluiden JO19-2

Schipluiden JO19-2 - DUNO JO19-2 1-3, zaterdag 10 februari 2018
 
De eerste wedstrijd van de nieuwe competitie voor de 2de helft van het seizoen. Nu in de 3de klasse dus even afwachten waar wij staan. Schipluiden net als wijzelf als kampioen van de 4de klasse èn dus gepromoveerd naar de 3de klasse in dezelfde situatie. Weer was prima, echt gras (toch het leukste) en wij stonden met 13 man klaar (waarvan 2 wat laat J) door ziekte van Jeremy en de blessure van Tayyip.

Lees meer...

Tevreden coach ziet goede oefenwedstrijd van DUNO JO19-2

Normaal geen verslag van een oefenwedstrijd maar bij deze een uitzondering en dat wegens grote tevredenheid van de coach. Een oefenwedstrijd tegen een ploeg die ingedeeld is in de 2de klasse. Vooraf een moeilijke dobber en ook een goed moment om wat uit te proberen. Afspraak was te beginnen met een 4-4-2 opstelling en mogelijk om te schakelen naar een standaard 4-3-3 als er ruimte was.

Lees meer...

DUNO JO19-2 wint van KMD JO19-2 (en is winterkampioen)

Redelijk gehavend begonnen wij aan onze wedstrijd. Door blessures van respectievelijk Tony, Maarten & Floris waren wij vooral op het middenveld en voorin met een beperkte bezetting, gelukkig deden Michael & Yani mee zodat wij toch drie reserves hadden.

Lees meer...

DUNO JO19-2 speelt gelijk (in spannende wedstrijd) tegen Duindorp JO19-1

Duidelijk, een zeer belangrijke wedstrijd. De nummer 1 tegen de nummer 2. Bij winst voor Duindorp is het verschil nog maar 3 punten bij winst van DUNO een gat van 9. En een wedstrijd was het! Tony viel in de eerste helft uit met een blessure, Hans in de tweede (sterkte beiden), een gele kaart voor Jeremy (voor alles is een eerste keer) en 2 gele kaarten zelfs voor Duindorp. Kansen over en weer en simpelweg een intense en spannende wedstrijd! Met een uitstekend leidende scheidsrechter (mag ook gezegd worden), die de boel aardig in het gareel hield.

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Van der Loo Schoonmaakdiensten
't Telecomhuys
Malaika Kids
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
R.A. von Oven & Zonen
RW Repair B.V.

Advertentie

Advertentie