Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNO J019-1 wint oefenwedstrijd met 10-3

In de eerste helft stond het 4-0 voor DUNOJO19-1,maar daarna kwam JO19-2 goed terug naar 4-2. De gehele tweede helft op het eind was het eenrichtingsverkeer.
Het was een leuke sportieve wedstrijd die uiteindelijk met 10-3 gewonnen werd.

Lees meer...

DUNO JO19-1 groep geniet van Kerstdiner in sponsorhome

Het is de tijd van de Kerstdiners... ook op DUNO natuurlijk. Het Grote DUNO Kerstbuffet is op zaterdag 23 december JE KUNT JE NOG NET OPGEVEN, maar ook op teamniveau wordt er driftig Kerst gevierd. Zoals DUNO JO19-1, dat op donderdag 14 december in feestelijke sferen kwam. Het smaakte in het DUNO-sponsorhome heerlijk en was reuzegezellig. Zowel ouders, trainers, begeleiders als spelers waren van de partij.
 

Lees meer...

DUNO JO19-1 schopt er maar liefst twaalf in

DUNO JO19-1 - Laakkwartier JO19-2  12-0, zaterdag 18 november 2017
 
DUNO JO19-1 won ruim van Laakkwartier, de ploeg die tot in de laatste minuut uiterst sportief bleef strijden. De opponent speelde met tien man, vanaf het begin af aan was het een ongelijke strijd. Dankzij het resultaat, waar trainer John van den Hoogenband erg blij mee is, sluit DUNO aan bij de kop van de ranglijst.
 
Hoewel DUNO nog even op stoom moest geraken: na de 3-0 was het een gelopen wedstrijd en regende het doelpunten. Knap dat we er zoveel in schoten, aldus John.
 
 

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Malaika Kids
Fröling's
Van der Loo Schoonmaakdiensten
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
M.C. Verhoef
RW Repair B.V.

Advertentie

Advertentie