Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNO JO17-2 toont zich hecht collectief en klopt Den Hoorn

Nog niet zo lang geleden was het doorgaan van verregende novemberwedstrijden als deze op veld 2 verre van zeker. Maar nu we daar voorzien zijn van een fraaie laag plastic in een bedje van kurk hoeven we ons daar gelukkig geen zorgen meer over te maken. In de slagschaduw van DUNO 1 op het andere veld kon JO17-2 in de invallende duisternis van vanmiddag gewoon aantreden tegen Den Hoorn JO17-4. Dat je dan een beetje nat wordt, daarom maalt dan uiteraard niemand.

Lees meer...

DUNO JO17-2 boekt ruime 1-6 overwinning op buurman RAS

Vandaag net als afgelopen dinsdag weer een uitwedstrijd, net als voor onze buurjongen trouwens. Nou moest hij vandaag met zijn JO17-team naar Sittard en volgende week naar Maastricht, wij hielden het lekker op de Albardastraat. We zitten namelijk net als het eerste in een soort fietspoule met clubs als Den Hoorn en FC 's Gravenzande als meest exotische tegenstanders. Opponent van vandaag was de JO17-2 van RAS, de Rijks Ambtenaren Sportvereniging, beter bekend als onze naaste buren. Hun laatste wedstrijd was uitgelopen op een dramatisch 16-1 verlies tegen de ietwat laag ingedeelde koploper SVH. Dat gaat ons geen tweede keer overkomen, zag je ze vooraf denken en voor de zekerheid waren er enige imposant ogende versterkingen ingevlogen. Noodzakelijke aanvullingen hadden wij traditiegetrouw ook, ditmaal met Lars, Rohan en keeper Romano. Net klaar met zijn wedstrijd met de JO15-2 kon hij voor het vervolg onder de JO17-2-lat plaatsnemen en dat deed hij met verve, het moet gezegd.

Lees meer...

DUNO JO17-2 komt net niet langszij bij VELO

Een inhaalduel voor de JO17-2 op deze winderige maar gelukkig droge dinsdagavond bij VELO. Een wedstrijd in de onderste krochten van de poule, waarbij de gastheren van vanavond zelfs nog volstrekt puntloos waren. DUNO, dat andermaal een reeks spelers miste, speelde met de inmiddels vaste invallers Daan en Lars uit de JO15. Ook keeper Ramon was niet wedstrijdfit, maar gelukkig bood ook hier onze JO15 uitkomst in de persoon van Romano. Je helpt elkaar als het erop aan komt uit de brand en zo hoort het ook binnen een vereniging, de namen schelen maar een paar letters tenslotte.

Lees meer...

DUNO JO17-2 vergeet kansen te benutten en is uitgebekerd

Of het de laatste wedstrijd in de beker zou worden voor de 17-2 zou vanmiddag duidelijk worden. In deze bekerpoule, waar iedereen van iedereen wint en de teams dus aan elkaar gewaagd zijn, was er in ieder geval nog een theoretische kans op de eerste plek in de poule. Dan moest er wel van KMD JO17-3 gewonnen worden, liefst met ruime cijfers. Personele aanvulling vanuit de JO15-4 was hierbij noodzakelijk en zeer welkom, omdat er traditiegetrouw een flink aantal spelers ontbrak. Mannen, bedankt voor de hulp!

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Solliciteren.nl
Asta Casino
ING
Malaika Kids
Fröling's
't Telecomhuys
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
Sollicitatie.nl

Twitter @hsvduno

do 22 feb 6:28 HsvDunoHsvDuno: DUNO Vrouwen 1 wint oefenwedstrijd tegen @VELOVoetbal met 3-1. 1-0 Debby rust 1-1 na rust Anouk 2-1 Debby 3-1. 19 hours ago from Twitter for Android
wo 21 feb 11:54 MarsGameEventsMarsGameEvents: @HsvDuno Hebben jullie de hardware al geregeld? 1 day ago from Twitter for iPhone in reply to HsvDuno

Agenda

mrt
10

za 10 mrt 14:30 - 16:30
Competitie: Celeritas - DUNO 1

mrt
17

za 17 mrt 14:15 - 16:30
Competitie: DUNO 1 - Erasmus

Verjaardagen

Advertentie

Advertentie