Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNO JO17-2 oefent bij Quick, cursisten DUNO in actie

JO17-2 is behoort tot de eerste DUNO-teams die in 2018 in wedstrijdverband in actie komen. Op deze woensdagavond 10 januari speelt de ploeg bij Quick (19.30) in een vriendschappelijke wedstrijd. Dat duel staat onder leiding van de cursisten die deelnemen aan de clubscheidsrechterscursus van de KNVB. Dit is de derde cursusavond onder leiding van docent Bianca van der Ree, hierna nog een bijeenkomst te gaan. Succes allemaal gewenst, voetballers en fluitisten.
 
 

Lees meer...

DUNO JO17-2 maakt de tien vol tegen Die Haghe

Tegen een achtergrond van invallende schemer mocht JO17-2 vandaag laat in de middag zijn tiende en laatste wedstrijd in de najaarscompetitie spelen. Volgens sommigen onder ijskoude omstandigheden, maar dan had je in 1945 moeten komen, toen was het op 9 december gewoon -7 graden. Maar wellicht had men in die tijd andere dingen aan het hoofd dan een potje voetbal tegen Die Haghe. Ondanks wat bijzondere familierelaties binnen de lijnen was partijdig fluiten bij voorbaat uitgesloten. Al was het alleen maar omdat vandaag door de VN is uitgeroepen tot Internationale Dag tegen Corruptie. Daar kun je ook als DUNO zijnde natuurlijk niet onderuit.

Lees meer...

Broers Marten en David schudden elkaar hand: scheids en speler

Een bijzondere dag voor de DUNO-broers Marten en David Hof. Het komt niet zo heel vaak voor dat je een foto kunt maken van een wedstrijd met de een als scheidsrechter (Marten) en de ander (David) als aanvoerder. Gezamenlijk bij de middenstip, tijdens de wedstrijd van DUNO jO17-2 thuis tegen Die Haghe, op zaterdag 9 december 2017. Een duel dat zou eindigen in een 10-1 monsterzege van DUNO. David scoorde in het duel twee doelpunten en Marten toonde twee gele kaarten..., gelijkelijk 
verdeeld over beide partijen (en nee - niet aan z'n broer David...).
 
Op de onderste foto nog een extra bijzonder beeld: Daar zie je Marten, David en een speler van Die Haghe. En die speler heet Thomas en zit bij Marten in de klas op het MBO Lifestyle sport en bewegen. Zo komen er deze zaterdag veel dingen bij elkaar.
 

Lees meer...

DUNO JO17-2 komt spectaculair terug, verliest toch

Deze zaterdag stond een vroege wedstrijd tegen de FC 's Gravenzande JO17-5 op het programma. Nadat de autoruiten ijsvrij waren gemaakt, togen we op een voor onze jongens vroeg tijdstip door de dichte mist naar 's Gravenzande. Gelukkig was het in de kantine heerlijk warm en smaakte de filterkoffie erg lekker. Wij waren er in ieder geval klaar voor meer of de jongens ook wakker waren, moest blijken. Wij speelden op het hoofdveld op echt gras en met een overdekte tribune. Volgens trainer Ferry was het een echt knollenveld, maar een paar weken geleden werd hier nog het EK onder de 17 gespeeld, dus ik denk dat het met het veld wel meeviel. Maar als je verwend bent met twee kunstgrasvelden is het niet snel goed.

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Van der Loo Schoonmaakdiensten
't Telecomhuys
Malaika Kids
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
R.A. von Oven & Zonen
RW Repair B.V.

Advertentie

Advertentie