Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNO JO15-4 komt tekort tegen Graaf Willem2 Vac

DUNO JO15- 4 - Graaf Willem 2 Vac JO15- 7 (0-6)
Allereerst mijn oprechte excuus voor het al dan niet, iets te kritische verslag van vorig week.  Het was zeker niet de bedoeling wie dan ook te kwetsen, meer een vertaling van wat er, ook nu nog speelt om en rond JO15-4. Juist de trainers van JO15-3 hebben zich uiterst coulant en sportief opgesteld naar JO15-4. Ik heb nog een poging ondernomen Kenrick te bellen afgelopen dinsdag, maar zonder resultaat, hopelijk zie ik hem snel. Inmiddels is er een oplossing voor de training van dinsdag, ondergetekende zal dit op zich nemen, met behulp van Robert Soekar en Yasinne.

Je zou zeggen JO15-7, dat varkentje uit Wassenaar moeten we kunnen wassen. Maar gelukkig is voetbal onvoorspelbaar en liep het een beetje anders. Onze keeper was uitgeleend aan JO15 ? en werd vervangen door Bram die zijn stinkende best heeft gedaan. Nu maar afwachten wat er de komende weken gaat gebeuren met het invullen van de doelman? Het was vandaag een beetje rommelig, uiteraard zijn we nog aan het zoeken naar balans in het team en is er nog niet veel gespeeld en getraind. Ondanks de inzet, en die is er zeker, kan het ietsje beter.

Zo is een lange trap ver naar voren voor het oog mooi en geeft een fijn gevoel in je voet en dijbeen, maar als dat zo maar een trap in het wilde weg is, heb je er weinig aan. We blijven het geweldig vinden dat jullie tot de laatste minuut hard hebben gewerkt en bespeurden we dat er met een glimlach op het gezicht het veld verlaten werd richting……… ik zou bijna zeggen, de douche, maar die schijnt thuis warmer te zijn dan bij DUNO? Alle gekheid op een stokkie, ga als team allemaal douchen, want ook dat hoort bij het zijn van een team. Op naar zaterdag, RAS een echte derby.

Een toeschouwer
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
VoetCentraal
Malaika Kids
R.A. von Oven & Zonen
ING
Tios
Free-Kick

Advertentie

Advertentie