Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNO JO15-1 zakt door het ijs in de tweede helft

Het was een beetje onwennig om op zondagochtend richting DUNO te wandelen, maar er stond toch echt een wedstrijd van JO15-1 op het programma. Het was niet zomaar een wedstrijd, want HVV was de tegenstander, en zij stonden op de eerste plaats. DUNO stond op 3 punten achterstand met een wedstrijd minder, dus nog volop kans op een hoge notering, zeker als we de heren uit het Benoordenhout vandaag een lesje konden leren.

Lees meer...

Nu met foto's : DUNO JO15-1 speelt gelijk bij BMT

De poule van JO15-1 is heel spannend, want er zijn maar liefst 7 ploegen die meedoen om de eerste plaats. DUNO en BMT horen beiden bij deze kanshebbers, dus op voorhand beloofde dit een spannende wedstrijd te worden. Lars kon helaas niet spelen wegens een schouderblessure, en Elian, die niet in de basis startte, viel al vrij snel uit met een hamstringblessure. Een aderlating voor het team, maar gelukkig was Daniel weer terug, en hij speelde een uitstekende wedstrijd.

Lees meer...

DUNO JO15-1 slaat genadeloos toe in de tweede helft

Na een paar vrije weekenden mochten onze helden eindelijk weer eens de wei in. De tegenstander was Graaf Willem II VAC. Deze ploeg had vorige week voor het eerst gewonnen, maar gezien de stand op de ranglijst moest dit voor DUNO een te nemen horde zijn. Nadat in de ochtend de zon had geschenen, waren de weersomstandigheden nu drastisch veranderd, zodat we een flink aantal buien te verwerken kregen.

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Solliciteren.nl
Asta Casino
ING
Malaika Kids
Fröling's
't Telecomhuys
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
Sollicitatie.nl

Twitter @hsvduno

do 22 feb 6:28 HsvDunoHsvDuno: DUNO Vrouwen 1 wint oefenwedstrijd tegen @VELOVoetbal met 3-1. 1-0 Debby rust 1-1 na rust Anouk 2-1 Debby 3-1. 19 hours ago from Twitter for Android
wo 21 feb 11:54 MarsGameEventsMarsGameEvents: @HsvDuno Hebben jullie de hardware al geregeld? 1 day ago from Twitter for iPhone in reply to HsvDuno

Agenda

mrt
10

za 10 mrt 14:30 - 16:30
Competitie: Celeritas - DUNO 1

mrt
17

za 17 mrt 14:15 - 16:30
Competitie: DUNO 1 - Erasmus

Verjaardagen

Advertentie

Advertentie