Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNO JO13-1 blijft in race voor kampioenschap

 
Dinsdagavond 18.30 uur heerlijk in de zon langs de lijn bij voetbalvereniging Monster voor de inhaal wedstrijd DUNO JO13-1 tegen Monster JO13-2. De wedstrijd begint lekker. Nou ja lekker.....eigenlijk had het binnen 10 minuten al ongeveer 0-6 kunnen staan.
JO13 1 Ouders in het zonnetje
 
Maar helaas alle schoten op het doel gaan naast, over of worden tegen gehouden door de keeper. Door een overtreding krijgt DUNO een vrije trap mee. Ook deze gaat helaas over. Het zit nog niet mee. DUNO is weer in de aanval een beheerst schot op het doel, de bal verdwijnt mooi in de kruising.....hehe eindelijk 0-1. Vlak erna is DUNO weer op weg naar het doel, maar deze verdwijnt naast het doel. DUNO blijft in de aanval een vervolgt met de 0-2. Binnen 3 minuten valt ook de 0-3. We zijn op dreef! Even let DUNO niet goed op en Monster komt richting het doel. Wat gemorrel voor het doel, bal komt op de voet van de tegenstander en 1-3. Vanuit een goede voorzet wordt de 1-4 in het doel gekopt!Mooie stand om de rust in te gaan.
 
Na de rust duurt het even voordat de doelpunten weer vallen. DUNO zwakt wat af. Uiteindelijk lukt het om weer richting doel te gaan en wordt de 1-5 gemaakt. Ongeveer 5 minuten krijgt DUNO een penalty. Doorgebroken speler wordt neergehaald. Bal op de stip, speler achter de bal, aanloop ennn........1-6!!! Monster geeft zich nog niet over en blijft aanvallen. Gaat richting het doel van DUNO. Een schot op het doel...keeper raakt de bal net niet...DUNO speler denkt de bal van de lijn te halen maar is niet gelukt, 2-6. DUNO maakt er nog 2 doelpunten bij. Een goede wedstrijd met een mooie uitslag, 2-8. Nog steeds in de race voor het kampioenschap. Laten we het er uiterste eruit halen!! Go on!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Free-Kick
M.C. Verhoef
Van der Loo Schoonmaakdiensten
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
Sollicitatie.nl
Fröling's

Advertentie

Advertentie