Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNO JO11-2 incasseert eerste verlies bij Quick Boys JO11-6

Zaterdag 09-09 spelen om 09:45 uur thuis tegen het zesde JO11-team van Quick Boys uit Kattek (Katwijk). Vorige week heeft Quick Boys een zeer goed resultaat neer weten te zetten tegen HVV, namelijk een 10-3 winst! Dat belooft een spannende wedstrijd te worden, mits deze door gaat. Dat was namelijk nog even onzeker vanwege de hevige regenval en onweer in het uur daarvoor. Gelukkig stopt het tijdig, is het veld bespeelbaar en kan er gevoetbald worden!
 
Het team is compleet en vandaag beginnen we met Ylan (keeper), Troy, Juan, Sem, Leon, Jorg en Luuk. Quick Boys mag aftrappen, maar al gauw weet DUNO de bal te onderscheppen en houdt het een corner over na een goede actie aan de rechterkant van Jorg. Leon trapt de corner en Jorg kopt hem over alle spelers van Quick Boys heen, in het doel. Al binnen 2 minuten staat het 1-0. Quick Boys is echter sterker dan DUNO en creëert veel kansen. Toch krijgt ook DUNO kansen met een mooie kopbal van Jayden en goede voorzetten van Koen en Luuk, waarbij de ballen net niet binnen geschoten kunnen worden. Aan de andere kant is er verdedigend werk nodig om doelpunten te voorkomen en dat doen Troy, Juan en Sem super. Ook de klasse reddingen van Ylan zijn hierbij van groot belang. Één bal was onhoudbaar voor hem, maar die kwam niet van één van de jongens van Quick Boys. Sem koptte de bal in de eigen kruising. Een prachtig doelpunt, dat kan niet ontkent worden. Zonder dat Quick Boys heeft kunnen scoren, gaan we de rust in met een 1-1 tussenstand.

DUNO start sterker aan de tweede helft. Quick Boys is nog altijd sterker, maar nu kan DUNO meer weerstand geven en kansen creëren. Duels worden vaker gewonnen en het wordt Quick Boys veel lastiger gemaakt. Helaas lukt het Quick Boys om nog een keer te scoren, nadat DUNO de bal niet goed weg krijgt. Met nog 12 minuten te spelen, zijn de jongens gebrand om nog een doelpunt te scoren en is het nog een hele spannende en leuke wedstrijd. De ouders moedigen aan, de sfeer is goed en het zonnetje breekt door! Dit alles mocht helaas niet baten, want wanneer de scheidsrechter affluit, staat het nog altijd 1-2. Het eerste verlies van DUNO JO11-2 is een feit. De ouders en trainer hebben weer hele mooie dingen gezien op het veld. Op de minder goede dingen kan de komende week weer getraind worden!

Volgende week speelt DUNO JO11-2 om 10:00 uur thuis tegen HVV JO11-4, dat dit weekend van Blauw-Zwart heeft gewonnen met 7-2. Ook dat belooft dus weer een spannende wedstrijd te worden!
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
VoetCentraal
Malaika Kids
R.A. von Oven & Zonen
ING
Tios
Free-Kick

Advertentie

Advertentie