Sportief, behulpzaam, gastvrij

VOORUITBLIK: veel jeugdvoetbal komende dinsdag en woensdag

Meivakantie en Moederdag zijn achter de rug, we hebben het Songfestival weer niet kunnen winnen, dus we kunnen over tot de orde van de dag. Dat wil zeggen, voor veel DUNO-jeugdleden staan de komende weken eindexamens voor de deur, evenals de ontknoping van de diverse voetbalcompetities.

Spanning genoeg dus, zeker ook rondom de inhaalduels en toernooien die doordeweeks op het programma staan. Dinsdagavond ontvangt JO15-3 om 17.30 uur in eigen huis Quick. Bij winst zit een top drie klassering er hier zeker in. Optimisme is er zeker ook rondom JO19-1, dat direct hierna in actie komt. Het goede resultaat van afgelopen zaterdag tegen de koploper wekt verwachtingen voor het treffen met Westlandia, waarvoor om 19.15 uur wordt afgetrapt. Een uitwedstrijd bij Sportclub Monster is er deze dinsdag voor JO13-1. Gedeeld aan de leiding met SVH en met nog drie wedstrijden te gaan kunnen we ons daar geen misstap veroorloven. Om 18.30 uur gaan we hier beginnen.

Absolute topper op de woensdagavond is het duel in Poeldijk tussen Verburch en JO11-4. Bij winst kan DUNO het kampioenschap bijna niet meer ontgaan, bij onverhoopt verlies wordt het aan kop nog heel spannend. Om 18.00 uur klinkt hier het beginsignaal. Ook naar het Westland gaan deze woensdag JO11-6 (VELO) en JO9-4 (KMD) voor hun inhaalwedstrijden.

Woensdagmiddag is er een toernooi met uitgebreide DUNO-vertegenwoordiging. JO11-2, JO11-5, JO9-2, JO9-3 en JO8-1 zullen bij SVC'08 onze groenzwarte kleuren verdedigen.

Maar liefst elf DUNO-jeugdteams in doordeweekse actie dus. Veel succes allemaal, ook natuurlijk voor al onze eindexamenkandidaten! Voor het complete programma
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Free-Kick
M.C. Verhoef
Van der Loo Schoonmaakdiensten
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
Sollicitatie.nl
Fröling's

Advertentie

Advertentie