Sportief, behulpzaam, gastvrij

Overzicht jeugd: winst maar ook verlies voor JO15-2, JO11-6 klopt Erasmus

Ze zijn binnen, de eerste drie punten voor JO11-6, manmoedig uit het vuur gesleept via een 2-3 zege bij SV Erasmus. Van de hatelijke nul af en ook nog eens de rode lantaarn overgedragen aan FC 's Gravenzande, zeker een felicitatie waard. Meer goed nieuws komt van JO13-3, dat via een klinkende 8-2 winst op VUC de kop in de poule tijdelijk overneemt. Tijdelijk naar alle waarschijnlijkheid, daar de directe achtervolgers enkele wedstrijden achterlopen. Maar toch.

JO15-1 bleef via een 0-2 winst bij BMT, een duel waar vooraf toch wel met enige zorg naar werd uitgezien, netjes in het spoor van koploper Die Haghe. Dat wordt een spannende ontknoping op de slotdag, 26 mei. Hetzelfde laken een pak voor JO15-2, dat koploper Quick Steps puntverlies zag lijden en waardoor het zelf, na de 6-2 tegen Laakkwartier, de leiding overneemt. Hier zal het onderlinge duel eind mei eveneens de apotheose gaan vormen. Naast euforie ook een pijnlijk verlies, daar rechterspits Rivano met vermoedelijk een gebroken sleutelbeen moest uitvallen. Beterschap en ons welgemeende schouderklopje gaat naar hem. Althans, spreekwoordelijk in dit geval.

Was het alles goud, dat er blonk op deze voetbalzaterdag? Zeker niet, want tegenvallertjes vielen er hier en daar ook te noteren. Zo ging JO13-2 met 11-0 fors onderuit bij Laakkwartier en konden de feestballonnen bij JO11-1 ook binnenblijven na 1-5 verlies tegen HBS. Dat komt vast wel weer goed, net zoals bij JO11-2, dat met 2-1 RKDEO nipt de baas bleef. JO15-4 maakte het lijstaanvoerder Quintus knap lastig, maar moest uiteindelijk toch met 2-3 het hoofd buigen. JO17-1 verloor met 1-0 bij Semper Altius en JO17-2 bleef via een 4-0 bij Leidschenveen eveneens puntloos dit weekend. Semper Altius bleek geen onoverkomelijke horde voor JO15-3, dat in Rijswijk een 1-3 overwinning boekte.
JO17 2 Leidschenveen Dwight
Bij JO11-5 stokte tegen RAS de gebruikelijke doelpuntenproductie een beetje. Dat gold helaas niet voor onze buren, zodat we daar op een 6-2 nederlaag getrakteerd werden. JO19-1 sloot de jeugdzaterdag af met een verdienstelijke 0-0 tegen het bovenaan staande Quick, waardoor het kampioenschap van de Haantjes ineens een stuk minder zeker lijkt. Komende week veel doordeweekse wedstrijden, daarover later meer. Voor alle uitslagen van deze zaterdag

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Free-Kick
M.C. Verhoef
Van der Loo Schoonmaakdiensten
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
Sollicitatie.nl
Fröling's

Advertentie

Advertentie