Sportief, behulpzaam, gastvrij

Jeugd: veel plezier en mooie resultaten

Hoewel in de loop van de dag de weersomstandigheden aanmerkelijk verbeterden kwamen vandaag de meeste JO19- en JO17-teams vanwege afkeuringen niet in actie. Wel bekerduels voor de JO15: opvallend was hierbij onder andere de fraaie winst van JO15-2 bij DHC. JO15-1 haalde flink uit tegen Verburch en is daarmee nog zonder puntverlies.
Ook de JO13-1 deed van zich spreken: was er vorige week nog een krappe uitoverwinning, nu was er thuis een overtuigende 8-0 winst op het Vlaardingse CWO. DUNO JO13-3 pakte evenals vorige week keurig een puntje. Het duel tegen Quick Boys eindigde met 0-0 zoals hij begonnen was.

Bij de JO11 blijft DUNO JO11-3 aan de winnende hand. Na de monsterzege van vorige week was er nu een regelmatige 0-3 winst bij HBS. JO11-6 revancheerde zich tegen Scheveningen prima voor de moeilijke start van vorige week, terwijl JO11-5 met de opmerkelijke score van 6-15 onderuit ging tegen BMT.

Bij de JO9 ging het uiteraard vooral om het spelplezier. Maar toch zijn vooral ook hier mooie resultaten te melden: zo won JO9-1 van Valken'68, terwijl er ook voor de meeste andere JO9-teams winst te noteren viel. Voor de JO9-5 tegen HBS nog net niet, maar ten opzichte van vorige week is de stijgende lijn duidelijk ingezet. Voor alle uitslagen kijk hier >>>

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
VoetCentraal
Malaika Kids
R.A. von Oven & Zonen
ING
Tios
Free-Kick

Advertentie

Advertentie