Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNO TV

DUNO Live Cam 1 in revisie, Live Cam 2 biedt zicht op veld 2

Je wilt natuurlijk geen dag uitzicht op de DUNO-velden missen... Gelukkig daarom is het dat DUNO's Live Cam 2 weer in de lucht is. Al vele, vele jaren schenkt wijkbewoner Frans Rumphorst ons dankzij zijn camera gericht op ons complex inzicht op wat er op veld 2 gebeurt. Na een verbouwing van zijn appartement is ook onze Live Cam 2 weer in de lucht. Kijk maar.
 
Minder goed is het gesteld met de Liv Cam die is gericht op ons hoofdveld. Na vele jaren trouwe dienst is hier een flinke revisie noodzakelijk. Daarom kun je even niet zien wat er gebeurt op veld 1. Maar alleskunner Cor Rouffaer gaat aan de slag om ook deze live camera weer in de lucht te krijgen.
 
 

Lees meer...

DUNO-TV: Koen Zonneveld spreekt over DUNO's ambities

Koen Zonneveld is een zwoeger op DUNO's middenveld. In onze hoofdmacht is Koen sinds jaar en dag een van de grote steunpilaren. Hoewel het hem niet altijd meezit, vorige week moest hij tegen GSC Esdo licht geblesseerd uitvallen, gaat hij voorop in de strijd. DUNO-TV spreekt met hem aan de vooravond van de uitwedstrijd bij SV Erasmus. Over die wedstrijd, maar ook over DUNO's ambities in dit seizoen.

Lees meer...

DUNO-TV: Traumahelikopter landt op hoofdveld, en stijgt weer op

Een zelden vertoond tafereel op DUNO op zaterdag 16 september: de traumahelikopter die op ons hoofdveld landt. Met spoed werd het medisch personeel aan boord weggebracht voor een medische noodsituatie elders in de Vruchtenbuurt. Laten we hopen dat het allemaal goed afloopt. Later steeg de heli ook weer op (bovenste filmpje, update).
 
(foto: Nick van der Toorn, filmpjes: Alphons Pije)
 

Lees meer...

DUNO-TV: Herstel van nieuw #kunstgras al snel in gang gezet

De gemeente Den Haag en de aannemer van ons nieuwe kunstgrasveld zijn maandagochtend 10 juli begonnen met het herstel van de mat. Na een hoosbui afgelopen week gingen alle kurk-korrels zwemmen en leek het DUNO-veld wel een Sahara-vlakte. LEES: Houston, we have a problem, noodweer jaagt zand en kurk kunstgras aan
 
Het zal nog heel even duren en dan is de kunstgrasmat weer in orde, zoals de gemeente al snel had toegezegd
 

Lees meer...

DUNO-TV: Haring, bier en pizza op laatste training DUNO-selectie

Met een "bier- en haringtraining" beleefde de DUNO (za)-selectie het slot van het seizoen 2016-2017. Natuurlijk is er op zaterdag 17 juni nog de DUNO-jeugdfeestdag en DUNO-feestavond, maar de trainingen zijn nu even voorbij. In augustus pakken we de draad weer op. Het werd een ontspannen training na een geslaagd seizoen, ook al bleef promotie uit. Met bier en haring (nou ja, pizza dus) werd de afloop gevierd.
 

Lees meer...

TV: Zo belandt oud-DUNO-trainer Dick Boereboom in het water

Oud-DUNO-trainer Dick Boereboom is zaterdag 3 juni in het water beland. Kon ook niet anders, het is een mooie traditie inmiddels dat oefenmeesters die kampioen worden te water geraken. Voor Dick gebeurde dat na de winst (na strafschoppen) die zijn ploeg Nootdorp op Volendam behaalde. Het was enorm spannend in Nootdorp, maar tenslotte versloeg de ploeg van onze voormalige trainer het vissersdorp. Daarmee werd promotie naar de hoofdklasse bereikt en wist Dick een ding zeker: ik ga het water in. En inderdaad, kijk maar.
 
Onze felicitaties voor Nootdorp en Dick in het bijzonder!
 

Lees meer...

DUNO-TV: Gelauwerd #clubscheids word je niet zomaar

Je wordt natuurlijk niet zomaar gelauwerd als clubscheidsrechter. Calvin Mulder (15), Marten Hof (16), Olav Ruijl (14), Yassir Madih (16) en Yessin Madih (16) werden zaterdag 20 mei onderscheiden met de aanmoedingsprijs, uitgereikt door ADO-icoon Lex Schoenmaker tijdens een verkiezing van het CDA in Den Haag. Maar voor het zover was moesten de aanwezige genomineerden, onder wie Calvin, Olav en Marten, zich wel in het zweet werken. Als warming-up voor de uitreiking en met een instructeur van Ceasar Sport als begeleider. DUNO-TV legde het vast, met dank aan Henriëtte de Wilde.
 
En voor de foto's van deze workout >>>
 
 

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Malaika Kids
Fröling's
Van der Loo Schoonmaakdiensten
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
M.C. Verhoef
RW Repair B.V.

Advertentie

Advertentie