Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNO TV

DUNO-TV: Jonge DUNO-held Keonie Coenraad in nieuwe serie

Daar is ie dan: onze eerste aflevering in de nieuwe rubriek: Jonge DUNO-helden. Exclusief voor de camera van DUNO-TV en gemaakt door scheidsrechterscoördinator Nick van der Toorn, annex DUNO-duizendpoot. 
 
In de eerste aflevering aandacht voor Keonie Coenraad uit DUNO JO9-4. Ga kijken, aanraderje!  Heb je ook interesse voor deze nieuwe serie over jonge DUNO-helden, je kunt je ook zelf melden (met toestemming van je ouders) via info@hsvduno.nl

Lees meer...

DUNO-TV: Zo viel de eerste goal tegen RAS...

Terugkijken op een overwinning - da's altijd leuk. Dit filmpje van de overwinning op RAS heb je nog te goed: de warming up en vooral de eerste goal die viel... gescoord door Pupil van de Week Sebas uit DUNO JO8-1. Met dank aan Nick van der Toorn voor de opname. (en voor Rob Steensma voor het zingen van ons DUNO-lied op de achtergrond).
 

Lees meer...

DUNO-TV: Heldenrol doelman Jeffrey van Vliet blijft onbeloond

Je hoopt natuurlijk elke strafschoppen-serie te winnen. Dat lukte DUNO 1 dinsdagavond 6 maart in de strijd van het Haaglanden Voetbal Toernooi tegen VELO net niet. Wij misten er drie, zij twee... Er was wel een ijzersterke rol weggelegd voor DUNO-doelman Jeffrey van Vliet. Daarom toch maar even kijken naar bijgaande video op DUNO-TV.
 

Lees meer...

DUNO-TV en foto's: Marciano is FIFA18 PS4-held van DUNO, voor Calvin en Daniël

DUNO beleefde zaterdag 3 maart een bijzonder geslaagd FIFA18 PS4-toernooi. Tientallen jonge, talentvolle spelers van onze club trokken op de spelcomputer tegen elkaar ten strijde. Het werd een prachtavond, in gang gezet door jeugdcommissie en activiteitenteam en professioneel begeleid. Marciano werd de winnaar, hij versloeg in een bloedstollende finale Calvin. Daniël eindigde als derde. Voor de drie winnaars waren er Free Kick-kadobonnen. Nog belangrijker: het werd een avond om nooit te vergeten en voor herhaling vatbaar!
 
Onder de video ook foto's van Joey en Sandra.
 
 

Lees meer...

DUNO Live Cam 1 in revisie, Live Cam 2 biedt zicht op veld 2

Je wilt natuurlijk geen dag uitzicht op de DUNO-velden missen... Gelukkig daarom is het dat DUNO's Live Cam 2 weer in de lucht is. Al vele, vele jaren schenkt wijkbewoner Frans Rumphorst ons dankzij zijn camera gericht op ons complex inzicht op wat er op veld 2 gebeurt. Na een verbouwing van zijn appartement is ook onze Live Cam 2 weer in de lucht. Kijk maar.
 
Minder goed is het gesteld met de Liv Cam die is gericht op ons hoofdveld. Na vele jaren trouwe dienst is hier een flinke revisie noodzakelijk. Daarom kun je even niet zien wat er gebeurt op veld 1. Maar alleskunner Cor Rouffaer gaat aan de slag om ook deze live camera weer in de lucht te krijgen.
 
 

Lees meer...

DUNO-TV: Koen Zonneveld spreekt over DUNO's ambities

Koen Zonneveld is een zwoeger op DUNO's middenveld. In onze hoofdmacht is Koen sinds jaar en dag een van de grote steunpilaren. Hoewel het hem niet altijd meezit, vorige week moest hij tegen GSC Esdo licht geblesseerd uitvallen, gaat hij voorop in de strijd. DUNO-TV spreekt met hem aan de vooravond van de uitwedstrijd bij SV Erasmus. Over die wedstrijd, maar ook over DUNO's ambities in dit seizoen.

Lees meer...

DUNO-TV: Traumahelikopter landt op hoofdveld, en stijgt weer op

Een zelden vertoond tafereel op DUNO op zaterdag 16 september: de traumahelikopter die op ons hoofdveld landt. Met spoed werd het medisch personeel aan boord weggebracht voor een medische noodsituatie elders in de Vruchtenbuurt. Laten we hopen dat het allemaal goed afloopt. Later steeg de heli ook weer op (bovenste filmpje, update).
 
(foto: Nick van der Toorn, filmpjes: Alphons Pije)
 

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
't Telecomhuys
Fröling's
Van der Loo Schoonmaakdiensten
VoetCentraal
RW Repair B.V.
M.C. Verhoef

Advertentie

Advertentie