Sportief, behulpzaam, gastvrij

DUNO TV

DUNO-TV: Traumahelikopter landt op hoofdveld, en stijgt weer op

Een zelden vertoond tafereel op DUNO op zaterdag 16 september: de traumahelikopter die op ons hoofdveld landt. Met spoed werd het medisch personeel aan boord weggebracht voor een medische noodsituatie elders in de Vruchtenbuurt. Laten we hopen dat het allemaal goed afloopt. Later steeg de heli ook weer op (bovenste filmpje, update).
 
(foto: Nick van der Toorn, filmpjes: Alphons Pije)
 

Lees meer...

DUNO-TV: Herstel van nieuw #kunstgras al snel in gang gezet

De gemeente Den Haag en de aannemer van ons nieuwe kunstgrasveld zijn maandagochtend 10 juli begonnen met het herstel van de mat. Na een hoosbui afgelopen week gingen alle kurk-korrels zwemmen en leek het DUNO-veld wel een Sahara-vlakte. LEES: Houston, we have a problem, noodweer jaagt zand en kurk kunstgras aan
 
Het zal nog heel even duren en dan is de kunstgrasmat weer in orde, zoals de gemeente al snel had toegezegd
 

Lees meer...

DUNO-TV: Haring, bier en pizza op laatste training DUNO-selectie

Met een "bier- en haringtraining" beleefde de DUNO (za)-selectie het slot van het seizoen 2016-2017. Natuurlijk is er op zaterdag 17 juni nog de DUNO-jeugdfeestdag en DUNO-feestavond, maar de trainingen zijn nu even voorbij. In augustus pakken we de draad weer op. Het werd een ontspannen training na een geslaagd seizoen, ook al bleef promotie uit. Met bier en haring (nou ja, pizza dus) werd de afloop gevierd.
 

Lees meer...

TV: Zo belandt oud-DUNO-trainer Dick Boereboom in het water

Oud-DUNO-trainer Dick Boereboom is zaterdag 3 juni in het water beland. Kon ook niet anders, het is een mooie traditie inmiddels dat oefenmeesters die kampioen worden te water geraken. Voor Dick gebeurde dat na de winst (na strafschoppen) die zijn ploeg Nootdorp op Volendam behaalde. Het was enorm spannend in Nootdorp, maar tenslotte versloeg de ploeg van onze voormalige trainer het vissersdorp. Daarmee werd promotie naar de hoofdklasse bereikt en wist Dick een ding zeker: ik ga het water in. En inderdaad, kijk maar.
 
Onze felicitaties voor Nootdorp en Dick in het bijzonder!
 

Lees meer...

DUNO-TV: Gelauwerd #clubscheids word je niet zomaar

Je wordt natuurlijk niet zomaar gelauwerd als clubscheidsrechter. Calvin Mulder (15), Marten Hof (16), Olav Ruijl (14), Yassir Madih (16) en Yessin Madih (16) werden zaterdag 20 mei onderscheiden met de aanmoedingsprijs, uitgereikt door ADO-icoon Lex Schoenmaker tijdens een verkiezing van het CDA in Den Haag. Maar voor het zover was moesten de aanwezige genomineerden, onder wie Calvin, Olav en Marten, zich wel in het zweet werken. Als warming-up voor de uitreiking en met een instructeur van Ceasar Sport als begeleider. DUNO-TV legde het vast, met dank aan Henriƫtte de Wilde.
 
En voor de foto's van deze workout >>>
 
 

Lees meer...

DUNO-TV: Doelman Colin Celik viert zege en houden van de nul

Niet alleen Wesley Swikker en Elyseo van de Graaf deden van zich spreken bij DUNO 1 tegen PGS/Vogel door beide doelpunten voor hun rekening te nemen en daarna DUNO-TV te woord te staan. Ook doelman Colin Celik onderscheidde zich, onder meer dankzij drie opvallende reddingen van onze sluitpost hielden we opnieuw de nul en trok DUNO de overwinning over de streep. DUNO-TV sprak na afloop ook met hem.

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Free-Kick
Van der Loo Schoonmaakdiensten
VoetCentraal
Malaika Kids
Fröling's
Tios

Advertentie

Advertentie