Sportief, behulpzaam, gastvrij

Uit den Ouden Doosch: Carnaval met een eigen DUNO-prins

Je zou het bijna vergeten, maar met Carnaval op komst is dit toch een mooi plaatje. Met dank aan DUNO'er Rob van der Linden die er een rijke verzameling foto's op nahield- oh zo geschikt voor deze rubriek Uit den Ouden Doosch.
 
De afbeelding die we voor ons zien stamt uit de oude DUNO-kantine. Waar hoog aan de muur deze verzameling Prinsen Carnaval ontstond. DUNO had ooit een rijke traditie van Carnaval vieren, compleet met eigen Prins en Raad van Elf.
 
Op de foto's herkennen we de Prinsen: Nico Vollebregt, Ton van Wijngaarden, Rob van der Linden, Henk van Ravensbergen. Hans Lamens en Joop Schilte. Zij zorgden er heel wat jaartjes achtereen voor dat er en groot feest was op DUNO. Ook een Kinderprins en Kinder-Raad-van-Elf heeft een aantal jaren bestaan. Mooie herinneringen doemen op.
 
carnaval

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Solliciteren.nl
Asta Casino
ING
Malaika Kids
Fröling's
't Telecomhuys
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
Sollicitatie.nl

Twitter @hsvduno

do 22 feb 6:28 HsvDunoHsvDuno: DUNO Vrouwen 1 wint oefenwedstrijd tegen @VELOVoetbal met 3-1. 1-0 Debby rust 1-1 na rust Anouk 2-1 Debby 3-1. 19 hours ago from Twitter for Android
wo 21 feb 11:54 MarsGameEventsMarsGameEvents: @HsvDuno Hebben jullie de hardware al geregeld? 1 day ago from Twitter for iPhone in reply to HsvDuno

Agenda

mrt
10

za 10 mrt 14:30 - 16:30
Competitie: Celeritas - DUNO 1

mrt
17

za 17 mrt 14:15 - 16:30
Competitie: DUNO 1 - Erasmus

Verjaardagen

Advertentie

Advertentie