Sportief, behulpzaam, gastvrij

Daan de Ligt schenkt honderden foto's aan archief van DUNO

Daan de Ligt, ook bekend als stadsdichter, heeft DUNO honderden foto's uit zijn rijke DUNO-collectie geschonken. Onze ernstig zieke oud-verzorger, oud-selectiecoördinator en meer heeft albums met vele DUNO-herinneringen aan de club beschikbaar gesteld.


LEES OOK:
Ernstig zieke Daan de Ligt zegt dankjewel voor blijken van medeleven


Op onderstaande foto's herinneringen aan een kampioenschap van de DUNO-dames en een bezoek van de DUNO-jeugd aan een toernooi in Duitsland. Voor die laatste foto geldt: wie herkent wie? Mail aan info@hsvduno.nl


Graag zouden wij het beschikbare materiaal laten inscannen voor publicatie op de website. Wie wil dat voor z'n rekening nemen? Mail ook hiervoor aan info@hsvduno.nl


Inmiddels is Daan gelukkig nog onder ons. Hoewel het er zeer recent naar uitzag dat hij echt aan z'n laatste weken was begonnen - en Daan kan daar nuchter en realistisch over vertellen - is er wellicht nu toch uitzicht op een langere periode van nog-leven. Een tamelijk nieuwe behandelmethode zorgt mogelijkerwijs voor enige verlenging. We wensen Daan hierbij alle geluk en hopen dat het mag aanslaan.


Voor wie een kaartje wil sturen:


Daan de Ligt
Smildestraat 5
2545 WB Den Haag


e-mail:
dldeligt@ziggo.nl


Daan stelt een reactie bijzonder op prijs.

fotodaan2

fotodaan1

 

 

Reacties  

+1 # RemkoH 23-09-2015 22:01
Natuurlijk ken ik de onderste foto. Dat is de A1 in Bad Bruckenau en zal in 1988 genomen zijn. Van links naar rechts: Fred Broekman, Chris Verhoef, Jeffrey van Heel, Hans Houtman, Patrick Roos, Leon Buis, Hans Honders, Sjaak van Kooten, Michel Wigman, Raymond Houtman, Marco van Leersum, John Kind, Wout Buis, Mourice Verhoef, Wim van Wilgen, Michael Walther, Raymond Buis.

Met de A1 werden we eerste op dit toernooi wat toch wel het hoogtepunt van mijn carriere is geweest :-).

De dames waren ook aanwezig op dit toernooi.
Antwoorden | Melden aan beheerder

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Sollicitatie.nl
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
Malaika Kids
Fröling's
Tios
't Telecomhuys

Advertentie

Advertentie