Sportief, behulpzaam, gastvrij

Sponsornieuws

Richard van Zijl en Eric Pije schenken wedstrijdbal DUNO 3

DUNO 3 speelt zaterdag 15 april de kwartfinale van de KNVB-beker West II, thuis tegen HDV 3 en voor dit duel hebben Richard van Zijl en Eric Pije de wedstrijdbal geschonken. Dank heren, we hopen dat het een succesvolle bal mag zijn!
 
 
 

Cafe De Boemel nieuwe bordsponsor van DUNO langs veld 1

DUNO heeft er een nieuwe bordsponsor bij. In cafe De Boemel, bekend van de Vreeswijkstraat in Den Haag, hebben we een nieuwe steunbetuiger aan de club. Fijn, dank! Dat we samen maar een mooie toekomst mogen beleven. Het reclamebord hangt dankzij onze sponsorcommissie en helpers inmiddels langs veld 1.
 
Zie voor de website van onze nieuwe sponsor.

Lees meer...

50 Gloednieuwe hesjes dankzij actie ING #wijwillenhesjes

Voor wie deze week het Twitteraccount van DUNO (https://twitter.com/HsvDuno) in de gaten hield, je keek misschien gek op toen de tweet #wijwillenhesjes voorbij kwam. Met daarbij een foto van ING met een hesje op de achtergrond. Dat had alles te maken met de actie van de ING waarbij de organisatie 25.000 hesjes onder de eerste 500 aangemelde amateurclubs in Nederland worden uitgedeeld.

Lees meer...

Dankzij sponsor TRI Bouw DUNO met jeugd en selectie naar HIJS

DUNO is met de jeugd en ZaMi-selectie uitgenodigd op vrijdag 3 maart aanwezig te zijn bij de thuiswedstrijd van HIJS Den Haag tegen Amstel Tijgers. Dat is te danken aan sponsor TRI Bouw. We hebben bij de jeugd 150 kaarten te vergeven, aanvang van de wedstrijd op De Uithof is 20.30 uur. Wil je ook mee, meld je dan bij je leider of trainer (zij zijn op de hoogte gesteld) en voor de ZaMi-selectie bij Maarten Speets.

Lees meer...

Nationale Nederlanden schenkt DUNO 500 euro voor Wandel Fit

Kijk, dat zijn de penningmeesters waar je extra veel aan hebt... Kersverse centenbewaker van DUNO Sander Tomeij kreeg het bij zijn werkgever Nationale Nederlanden voor elkaar 500 euro te incasseren voor het DUNO-project Wandel Fit. Een penningmeester die eigen inkomsten genereert, dat hebben we graag bij DUNO. De cheque behorend bij dat geld werd dinsdagavond 10 januari door Sander aan mede-bestuurslid Alphons Pije (rechts) overhandigd. Laatstgenoemde toonde zich een blij mens hierover.

Lees meer...

Free Kick Sport schenkt wedstrijdbal DUNO 1 tegen HPSV

De nieuwe wedstrijdbal voor het thuisduel van DUNO 1 en HPSV 1 van zaterdag 10 december (14.45 uur) is geschonken door Free Kick Sport. De DUNO-sponsor en -leverancier opende onlangs een spiksplinternieuwe vestiging vlak achter ons complex, inn winkelcentrum het De Savorninlohmanplein. Dank voor de geste!
 
 

Schoonmaakbedrijf sponsor Van der Loo prominent op DUNO

Kom je op DUNO, dan zie je het gelijk: het sponsordoek van Van der Loo schoonmaakbedrijf heeft een nieuwe plek gekregen. Onze sponsor prijkt nu trots op een van de ballenvangers en komt daardoor nog beter tot z'n recht. De sponsorcommissie had er even wat klimmetjes voor nodig, maar mooi dat het woensdag 7 december is gelukt het sponsordoek nu zo zichtbaar op te hangen.
 
Wil jij ook een prominente plek op Haagsche Dynamiek met je sponsoruiting? Neem dan contact op met Koos Baptiste, via sponsoring@hsvduno.nl
 

Lees meer...

Rob van Huijzen schenkt wedstrijdbal DUNO 1 tegen Laakkwartier

De wedstrijdbal voor het thuisduel van DUNO 1 tegen Laakkwartier is geschonken door elftalleider Rob van Huijzen (foto). De wedstrijd heeft zaterdag 26 november plaats en begint om 14.45 uur. Rob, bedankt!
 
 

Hij is er weer: De slagroomtaart van sponsor Segaar voor superprestatie

De laatste slagroomtaart die we namens sponsor bakkerij Segaar mochten uitdelen ging naar DUNO JO17-1: Zij kregen de tegoedbon voor de taart voor de overtuigende thuiswinst op RAS van onlangs en vooral ook om een beetje goed te maken dat liefst drie wedstrijden door ongelukkige omstandigheden voortijdig moesten worden beëindigd. Bijzonder was bovendien: huisfotograaf Henriëtte de Wilde leverde een extra inspanning door een afwezig fotokaartje alsnog te bemachtigen en zo de prestaties van DUNO JO17-1 vast te leggen. Hoogste tijd een nieuwe bijzondere DUNO-prestatie in de schijnwerpers te plaatsen. Daarom deze oproep: wie of welk team stelt zich kandidaat? Lees hieronder de spelregels.
 
350x100 segaar

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Tios
RGN Calimiteiten
VoetCentraal
RW Repair B.V.
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
't Telecomhuys

Twitter @hsvduno

do 21 sept 5:47 HsvDunoHsvDuno: Het gaat snel, donderdag alweer. Met donderdagse DUNO-avond, trainen en babbel na. Don't miss it. 3 hours ago from Twitter for Android
za 16 sept 13:31 HsvDunoHsvDuno: DUNO 2 verslaat @SVC_08 3 met 2-0 in bekerduel. Doelpunten Foeat Stolk en Kevin van Loon. 4 days ago from Twitter for Android
za 16 sept 10:10 HsvDunoHsvDuno: Attentie @SVC_08 ten onrechte vermeldt Sportlink afgelasting DUNO 2. Duel kan gewoon doorgaan op kunstgras. 4 days ago from Twitter for Android
za 16 sept 8:41 HsvDunoHsvDuno: Wedstrijd DUNO 1 bij @CIONVLD is afgelast. 5 days ago from Twitter for Android
vr 15 sept 18:35 HsvDunoHsvDuno: RT @KNVB: ⚽️ | Indribbelen, inschieten, terugspeelbal? De spelregels bij 6 tegen 6 voor Onder 8 en Onder 9 nog een keer uitgelegd ⬇️ http… 5 days ago from Twitter for Android
vr 15 sept 7:24 NvdtoornNvdtoorn: RT @HsvDuno: Dit is 'm geworden, in een nog onbewerkte versie. Met dank aan @Nvdtoorn voor het werk en de selectiebegeleiding voor de hulp.… 6 days ago from Twitter for iPhone

Agenda

sept
23

za 23 sept 14:00 - 16:00
Competitie: Houtwijk 1 - DUNO 1

sept
30

za 30 sept 14:15 - 16:00
Competitie: DUNO 1 - HDV 1

Verjaardagen

Advertentie

Advertentie