Sportief, behulpzaam, gastvrij

Sponsornieuws

Gespot: de eerste DUNO'ers die postergroot in Hoogvliet-actie hangen

Nog heel even en dan gaat op 21 maart de verkoop van de DUNO-voetbalplaatjes van start. Bij de Hoogvliet aan de Leyweg kun je dan bij elke 10 euro aan boodschappen voetbalplaatjes krijgen. Ook ontvang je voor die tijd je eigen verzamelalbum.
 
We kunnen er niet meer omheen... dat zie je ook aan de posters die op DUNO, en straks ook bij de Hoogvliet, hangen. Iets om naar uit te kijken. De eerste DUNO'ers op de posters zijn gesignaleerd! En o ja: vergeet vooral niet een gaaf voetbalfilmpje te maken. Dat kan je wat moois opleveren! LEES:  Win een professioneel videoverslag van jouw wedstrijd

Lees meer...

Wim van Maanen en ZaMi-selectie zijn allebei balsponsor

We zijn twee ballensponsors rijker. Om te beginnen de wedstrijdbal van het competitieduel tussen DUNO 1 en Wanica Star 1 van zaterdag 18 november. Die is een kadootje van DUNO'er Wim van Maanen. Waarvoor dank! Ook voor DUNO Vrouwen 1 tegen Bavel Vrouwen 2 hebben we een sponsor gevonden. Hier is de DUNO-ZaMi-selectie de gulle gever. Ook bedankt!
 
 

Lees meer...

Op zoek naar balsponsor voor laatste thuisduel Vrouwen 1 in 2017

Voor de laatste thuiswedstrijd in 2017 van DUNO Vrouwen 1 zijn we op zoek naar een balsponsor. Het gaat om de wedstrijd DUNO Vrouwen 1 tegen Bavel Vrouwen 2 op zondag 19 november.

Namens de vrouwenselectie alvast bedankt.

 

 

 

Fysiotherapie Thomsonplein (Peter Vonk) verlengt samenwerking met DUNO

Vol enthousiasme heeft Fysiotherapie Thomsonplein vanaf heden de samenwerking verlengd met DUNO. Net als de Fysiotherapie praktijk is DUNO vol in ontwikkeling! We slaan de handen ineen om de spelers zo goed mogelijk te kunnen begeleiden waar nodig is. Peter Vonk zal elke donderdag van 19.30-21.00 uur aanwezig zijn. Voor jeugdteam-en damesteam-spelers na 20.00 uur.
 
Fysiotherapeut Peter Vonk zal de spelers van de senioren, jeugd en dames teams ondersteunen in diagnostiek, hersteltrajecten, blessurepreventie en het afnemen van diverse (conditie) testen. Voor verdere behandelingen staat de hernieuwde praktijk op het Thomsonplein nummer 25 (070-3604786) met volledig geoutilleerde oefenruimte tot de beschikking van al onze leden (en natuurlijk ouders, begeleiders en familieleden) van 08.00-18.30 uur. Tevens bestaat de mogelijkheid om in de avond behandeld te worden op doordeweekse dagen van 19.30-21.00 uur in de Wateringse Veld: Vigelandstraat 53.
 
 

Fysio- en manuele praktijk Peter Vonk nieuwe bordsponsor

In de praktijk voor fysio- en manuele therapie "De Fysiotherapeut" Peter Vonk heeft DUNO een nieuwe bordsponsor gevonden. Noeste werkers als Koos Baptiste en Henri van Doorn waren zaterdag 26 augustus bezig om de borden klaar te maken. Dat leverde tenslotte onderstaand beeld op... binnenkort voluit te bewonderen langs ons hoofdveld. Bedankt Peter, een mooie bijdrage. En natuurlijk, voor alle klachten en adviezen op dit gebied: zie de website van de praktijk.

Lees meer...

ING ook de komende drie jaar sponsor van DUNO

ING sponsort ook de komende drie jaar DUNO. Dat heeft de financiële instelling laten weten. ING is al jarenlang trouw sponsor van het Nederlandse voetbal en komt sinds enige tijd ook amateurclubs tegemoet, waaronder DUNO. "Wij kijken uit naar een mooie samenwerking de komende drie jaar!", zo laat het team voetbalsponsoring van ING weten. Het bestuur van DUNO is blij met het sponsorschap dat onder meer een financiële bijdrage aan de club inhoudt.
 

Lees meer...

Leden club van 50/100 krijgen VIP-behandeling tijdens DUNO 1

Leden van de Club van 50/100 van onze ZaMi-selectie kunnen zaterdag 20 mei rekenen op een VIP-behandeling. Zij zijn van harte welkom om tijdens de rust en na afloop van de wedstrijd in het sponsorhome te komen voor een hapje en een drankje. Ook worden al die leden van de Club van 50/100 in de gelegenheid gesteld het nacompetitieduel tussen DUNO 1 en CION 1 vanaf het dakterras bij het sponsorhome te bekijken. Als dank voor hun bijdragen in het afgelopen seizoen, zo laten Kees Buis en Peter Pije namens de Club van 50/100 weten. Van harte welkom!
 

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Van der Loo Schoonmaakdiensten
't Telecomhuys
Malaika Kids
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
R.A. von Oven & Zonen
RW Repair B.V.

Advertentie

Advertentie