Sportief, behulpzaam, gastvrij

Sponsornieuws

Fysiotherapie Thomsonplein (Peter Vonk) verlengt samenwerking met DUNO

Vol enthousiasme heeft Fysiotherapie Thomsonplein vanaf heden de samenwerking verlengd met DUNO. Net als de Fysiotherapie praktijk is DUNO vol in ontwikkeling! We slaan de handen ineen om de spelers zo goed mogelijk te kunnen begeleiden waar nodig is. Peter Vonk zal elke donderdag van 19.30-21.00 uur aanwezig zijn. Voor jeugdteam-en damesteam-spelers na 20.00 uur.
 
Fysiotherapeut Peter Vonk zal de spelers van de senioren, jeugd en dames teams ondersteunen in diagnostiek, hersteltrajecten, blessurepreventie en het afnemen van diverse (conditie) testen. Voor verdere behandelingen staat de hernieuwde praktijk op het Thomsonplein nummer 25 (070-3604786) met volledig geoutilleerde oefenruimte tot de beschikking van al onze leden (en natuurlijk ouders, begeleiders en familieleden) van 08.00-18.30 uur. Tevens bestaat de mogelijkheid om in de avond behandeld te worden op doordeweekse dagen van 19.30-21.00 uur in de Wateringse Veld: Vigelandstraat 53.
 
 

Fysio- en manuele praktijk Peter Vonk nieuwe bordsponsor

In de praktijk voor fysio- en manuele therapie "De Fysiotherapeut" Peter Vonk heeft DUNO een nieuwe bordsponsor gevonden. Noeste werkers als Koos Baptiste en Henri van Doorn waren zaterdag 26 augustus bezig om de borden klaar te maken. Dat leverde tenslotte onderstaand beeld op... binnenkort voluit te bewonderen langs ons hoofdveld. Bedankt Peter, een mooie bijdrage. En natuurlijk, voor alle klachten en adviezen op dit gebied: zie de website van de praktijk.

Lees meer...

ING ook de komende drie jaar sponsor van DUNO

ING sponsort ook de komende drie jaar DUNO. Dat heeft de financiële instelling laten weten. ING is al jarenlang trouw sponsor van het Nederlandse voetbal en komt sinds enige tijd ook amateurclubs tegemoet, waaronder DUNO. "Wij kijken uit naar een mooie samenwerking de komende drie jaar!", zo laat het team voetbalsponsoring van ING weten. Het bestuur van DUNO is blij met het sponsorschap dat onder meer een financiële bijdrage aan de club inhoudt.
 

Lees meer...

Leden club van 50/100 krijgen VIP-behandeling tijdens DUNO 1

Leden van de Club van 50/100 van onze ZaMi-selectie kunnen zaterdag 20 mei rekenen op een VIP-behandeling. Zij zijn van harte welkom om tijdens de rust en na afloop van de wedstrijd in het sponsorhome te komen voor een hapje en een drankje. Ook worden al die leden van de Club van 50/100 in de gelegenheid gesteld het nacompetitieduel tussen DUNO 1 en CION 1 vanaf het dakterras bij het sponsorhome te bekijken. Als dank voor hun bijdragen in het afgelopen seizoen, zo laten Kees Buis en Peter Pije namens de Club van 50/100 weten. Van harte welkom!
 

Richard van Zijl en Eric Pije schenken wedstrijdbal DUNO 3

DUNO 3 speelt zaterdag 15 april de kwartfinale van de KNVB-beker West II, thuis tegen HDV 3 en voor dit duel hebben Richard van Zijl en Eric Pije de wedstrijdbal geschonken. Dank heren, we hopen dat het een succesvolle bal mag zijn!
 
 
 

Cafe De Boemel nieuwe bordsponsor van DUNO langs veld 1

DUNO heeft er een nieuwe bordsponsor bij. In cafe De Boemel, bekend van de Vreeswijkstraat in Den Haag, hebben we een nieuwe steunbetuiger aan de club. Fijn, dank! Dat we samen maar een mooie toekomst mogen beleven. Het reclamebord hangt dankzij onze sponsorcommissie en helpers inmiddels langs veld 1.
 
Zie voor de website van onze nieuwe sponsor.

Lees meer...

50 Gloednieuwe hesjes dankzij actie ING #wijwillenhesjes

Voor wie deze week het Twitteraccount van DUNO (https://twitter.com/HsvDuno) in de gaten hield, je keek misschien gek op toen de tweet #wijwillenhesjes voorbij kwam. Met daarbij een foto van ING met een hesje op de achtergrond. Dat had alles te maken met de actie van de ING waarbij de organisatie 25.000 hesjes onder de eerste 500 aangemelde amateurclubs in Nederland worden uitgedeeld.

Lees meer...

Dankzij sponsor TRI Bouw DUNO met jeugd en selectie naar HIJS

DUNO is met de jeugd en ZaMi-selectie uitgenodigd op vrijdag 3 maart aanwezig te zijn bij de thuiswedstrijd van HIJS Den Haag tegen Amstel Tijgers. Dat is te danken aan sponsor TRI Bouw. We hebben bij de jeugd 150 kaarten te vergeven, aanvang van de wedstrijd op De Uithof is 20.30 uur. Wil je ook mee, meld je dan bij je leider of trainer (zij zijn op de hoogte gesteld) en voor de ZaMi-selectie bij Maarten Speets.

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Free-Kick
Van der Loo Schoonmaakdiensten
VoetCentraal
Malaika Kids
Fröling's
Tios

Twitter @hsvduno

ma 19 feb 0:37 svloosduinensvloosduinen: RT @Haagsamvoetbal: Terugbl. Zat. 4B. @svloosduinen wint topper bij @HsvDuno . @SvErasmusZami laat dure punten liggen. @HVVH1 en @svhoutwij… 39 minutes ago from Twitter for iPhone
za 17 feb 16:08 AlexHaaglandenAlexHaaglanden: @HsvDuno @svloosduinen bedankt en veel plezier! 1 day ago from Twitter Web Client in reply to HsvDuno

Agenda

mrt
10

za 10 mrt 14:30 - 16:30
Competitie: Celeritas - DUNO 1

mrt
17

za 17 mrt 14:15 - 16:30
Competitie: DUNO 1 - Erasmus

Verjaardagen

Advertentie

Advertentie