Sportief, behulpzaam, gastvrij

Senioren nieuws

Een jonge versie van Michael Toet ook aan tafel en Liv geniet

De DUNO-selectie werd zaterdagochtend gefuifd op een ontbijtje, voorafgaand aan de wedstrijd tegen Hercules. Het werd 0-0, zie het verslag. Bij sponsor Tios was klein en groot aanwezig, getuige deze foto die we je niet kunnen onthouden. De jonge (vrouwelijke) versie van selectiespeler Michael Toet was ook van de partij... Liv genoot er zichtbaar van.
 

Lees meer...

VERSLAG, FOTO'S: DUNO 1 wint een puntje bij Hercules

Hercules - DUNO 1 0-0, zaterdag 10 februari 2018
 
Op het koude, gure en sfeerloze complex aan de Beresteinlaan (er was niet eens de beschikking over een kantine) slaagden Hercules en DUNO er niet in om het publiek te vermaken. Het feit dat beide ploegen bovenin meedraaien in de 4e klasse B is nog geen garantie op amusement, laat staan spektakel. Dat vermaak bleef uit vanmiddag, het resultaat was een bloedeloze en voor beide ploegen terechte 0-0.
 
 

Lees meer...

Het blijft ongemeen spannend na 0-0 DUNO 1 bij Hercules

Het blijft ongemeen spannend bovenin de vierde klasse B. DUNO hield aan de uitbeurt bij Hercules, de beste ploeg als het ging om verliespunten, een punt over. Het eindigde zoals het begon: 0-0. Komende week kunnen we opnieuw spreken van een absolute topper: Dan ontvangen wij aan de Mgr. Nolenslaan Loosduinen, dat nu de ranglijstaanvoerder is. VERSLAG. Zie de stand aan kop.
 

Lees meer...

VOORUITBLIK SENIOREN: DUNO 1 alweer topper, Hercules uit

Na twee fraaie zege op rij, op RAS en Houtwijk, speelt DUNO 1 deze zaterdag 10 februari alweer een topduel. We treffen aan de Vrederustlaan Hercules, de ploeg die dit seizoen het minste aantal punten verspeelde. Opnieuw een kraker dus - en bij winst doen we echt heel goede zaken. Doelman Jeffrey van Vliet vertelde onlangs op de DUNO-site 'dat de spelers met z'n allen in promotie geloven' en dat is een mooi uitgangspunt voor een overtuigende prestatie, zo hopen we met z'n allen. Het duel begint om 15.00 uur en scheidsrechter is Jan Honsbeek. 

Lees meer...

DUNO na winst op REMO naar 2e ronde Haaglanden Toernooi

In de strijd van het Haaglanden Voetbaltoernooi om de Sir Winston Cup heeft DUNO 1 de tweede ronde bereikt. Op een ijskoud Haagsche Dynamiek won de ploeg van trainer Benjamin van der Zwan dinsdagavond 6 februari met 3-2 van derdeklasser REMO. De doelpunten aan groen-zwarte zijde kwamen op naam van Jordy Navarro, Joeri van Leeuwen en Gabriël Tillema. In de volgende ronde ontmoet DUNO thuis VELO (zat).

Lees meer...

Goed nieuws voor DUNO 1 ook uit de ziekenboeg

Het gaat crescendo met DUNO 1, zoveel is wel duidelijk. Lees alle positieve verhalen maar terug. En er is nog meer goed nieuws, want voor de blessuregevallen Erwin van der Meulen - die op trainingskamp in het gips raakte - en Randy Mackaay ziet het er weer wat beter uit. Erwin (bovenste foto) weet in elk geval dat alles netjes op elkaar staat en er binnen afzienbare tijd loopgips kan volgen. Randy (onderste foto) kan zelfs dinsdag weer met looptraining beginnen. We wensen beiden een goed verder herstel toe!
 

Lees meer...

Overwinning DUNO 1 op SV Houtwijk volop onder de aandacht

Niets lekkerder dan op maandagochtend nog even terugkijken op een mooie overwinning van DUNO 1. Bijvoorbeeld via de websites van het Haags amateurvoetbal (al is die deze ochtend even niet beschikbaar) en Haaglanden Voetbal waar de machtsgreep door Loosduinen en DUNO (over twee weken op Haagsche Dynamiek elkaars tegenstander...) wordt beschreven. Nog meer over de 4-2 winst van onze vlaggenschip op SV Houtwijk in ons wedstrijdverslag en een terugblik door doelman Jeffrey van Vliet.  
 
Komend weekeinde gaat DUNO 1 naar Hercules, een opponent die het minste aantal punten verspeelde. Opnieuw een slijtageslag dus, maar ook eentje die bij winst direct veel oplevert. Een mooi duel om naar uit te kijken. DUNO 2 begint trouwens na een lange winterstop ook weer, hier staat de uitwedstrijd bij Die Haghe op het programma. Uit de stand blijkt dat we hier vol aan de bak moeten.

Lees meer...

Jeffrey van Vliet: We geloven met z'n allen in de promotie

DUNO kan terugkijken op een geweldige start na de winterstop. Op de winst op RAS volgde een 4-2 overwinning op SV Houtwijk - zes punten uit twee buurtclashes, da's een mooi begin. Komende week gaan we op bezoek bij Hercules, de ploeg die in de vierde klasse B tot nog toe het minste aantal punten verspeelde en virtueel koploper is. Opnieuw een geweldige match! Doelman Jeffrey van Vliet kijkt desgevraagd terug op wat was en vooruit naar wat komen gaat. Het geloof in de spelersgroep op een succesvolle afloop is groot. "Wij geloven als collectief in de promotie en daar gaan we ook vol voor."
 

Lees meer...

VERSLAG: Klinkende zege DUNO 1, dat zich serieus in top meldt

DUNO 1 - SV Houtwijk 1 4-2 (2-1), zaterdag 3 februari 2018
 
DUNO heeft ook de tweede wedstrijd, én de tweede derby na de winterstop gewonnen. Na vorige week RAS te hebben verslagen werd vandaag Houtwijk met 4-2 geklopt, onder meer dankzij twee doelpunten van Elyseo van de Graaf (foto). Daarmee heeft het team van trainer Benjamin van der Zwan een uitstekende start gemaakt van de tweede en bepalende seizoenshelft.

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Free-Kick
Van der Loo Schoonmaakdiensten
VoetCentraal
Malaika Kids
Fröling's
Tios

Advertentie

Advertentie