Sportief, behulpzaam, gastvrij

Senioren nieuws

Winst voor DUNO Vrouwen 2, DUNO Vrouwen 1 gaat onderuit

Wisselend succes voor onze DUNO-vrouwen afgelopen weekeinde. DUNO Vrouwen 1 ging kansloos onderuit thuis tegen SEP (0-7), hier liet zich de afwezigheid van vier basisspeelsters voelen. Maar gelukkig won DUNO Vrouwen 2 wel: met 5-2 van Football Factory Leiden.
 
 

Nabeschouwen op niet de vermakelijkste burenclash ooit

De 2-0 overwinning van DUNO 1 op buurman RAS blijft niet onopgemerkt. We hebben het verslag op de site van DUNO en het verslag op de site van RAS. We hebben de foto's van Nick van der Toorn. En we hebben de verslaglegging bij het Haags amateurvoetbal en Haaglanden Voetbal
 
Uit al die bespiegelingen wordt wel duidelijk dat het niet de beste versie van de burenclash ooit was. Maar, zoals overal gemeld, DUNO is drie punten rijker en doet nog mee om het kampioenschap.
 

Lees meer...

DUNO 2 pakt belangrijke overwinning in strijd om behoud

In de strijd om behoud pakte DUNO 2 zaterdag 14 april belangrijke punten. Hier wonnen we met 5-1 van Voorschoten´97. Een fraaie overwinning die ertoe leidt dat het gat naar de onderste degradatieplek groeit. Doelpunten van Ricardo van Calsteren (2), Erwin van der Harst (foto), Randy Mackaay en Willem Eilander.
 
De DUNO Veteranen verloren met 3-2 bij KSD/Marine.
 
 

Lees meer...

VERSLAG, FOTO´S, VIDEO DUNO-RAS: De clash die nooit clash werd

DUNO-RAS 2-0 (1-0), zaterdag 14 april 2018
 
DUNO – RAS is al lange tijd een klassieke burenruzie. Dat wil zeggen een sportieve en allerhartelijkste ontmoeting tussen de twee buren. Beide verenigingen speelden enkele jaren op een hoger, 2e klasse niveau maar moesten erkennen dat een dergelijk sportief hoog niveau niet lang houdbaar en realistisch is voor een in omvang bescheiden vereniging. Beide verenigingen zijn zich ook bewust dat er voor een langdurig verenigingsbestaan meer nodig is dan alleen de prestaties van het standaardteam. De ontwikkelingen rond het concept buurthuis van de toekomst is binnen beide verenigingen concreet en meer dan succesvol vorm gegeven. (lees onder foto´s en video´s verder)
 
Meer foto´s van deze wedstrijd via deze link.
 

Lees meer...

DUNO 4 geeft ruime voorsprong tegen Verburch uit handen en speelt gelijk, 3-3

DUNO 4 - Verburch 4 3-3 (2-0), zaterdag 7 april 2018

De ploeg van Fred van Huijzen heeft afgelopen zaterdag op een zonovergoten Mgr. Nolenslaan met 3-3 gelijk gespeeld. Vooraf, met de 5-1 overwinning in Poeldijk nog in het achterhoofd, leek het een gemakkelijke middag te gaan worden, echter liep het helaas anders. Zonder de vele geblesseerden, de afwezige Danny en de aan de blindedarm geopereerde Raymond (snel herstel toegewenst!), ging om drie minuten half drie, de bal voor het eerst rollen. 

Lees meer...

VOORUITBLIK SENIOREN: Elke punt telt voor DUNO tegen RAS

Dat onze hoofdmacht zaterdag 14 april voor weer een cruciaal duel staat, zal je niet zijn ontgaan. RAS komt op bezoek, een tegenstander die los van de stand  op de ranglijst altijd goed is voor veel spektakel en die volle inzet aan DUNO-kant vereist. Sebas uit DUNO JO8-1 is Pupil van de Week en de wedstrijdbal is geschonken door Rob van Huijzen.
 
 
De nieuwste stand op de ranglijst leert dat niet alleen GSC Esdo is bestraft voor het staken van het duel tegen DUNO (min drie punten), maar dat ook Loosduinen en SV Madestein het na hun onderlinge trekken en duwen met een punt minder moeten doen. Dat leidt tot de volgende stand aan kop (overigens kunnen alle ploegen nog in verweer tegen de uitgesproken straffen):

Lees meer...

DUNO Vrouwen 1: wel de complimenten, niet de punten

Olympia Vrouwen 1 - DUNO Vrouwen 1 2-0, zondag 8 apil 2018

Vandaag moesten we naar Olympia. Thuis verloren we onnodig dus hadden we wat recht te zette We begonnen met Danilla Amatdawoed, Kim de Koning, Mellissa van Oeveren, Carolien Wegman, Debby Dam, Ramona Lukassen, Lotte Barmentloo, Sarah Leidelmeijer, Diaan van de Vlist, Zuleyha Dalgic en Deborah Bron.

Lees meer...

Schikkingsvoorstel GSC Esdo: Drie punten er af, duel uitspelen

De KNVB heeft GSC Esdo een schikkingsvoorstel gedaan na het staken van de wedstrijd tussen onze hoofdmacht en het eerste elftal van de club. Dat duel werd op 24 maart jongstleden gestaakt bij een stand van 1-1, met nog een half uur te spelen.
 
De KNVB beschrijft in het schikkingsvoorstel een straf van drie punten in mindering, een geldboete en het uitspelen van de wedstrijd. Zodra de verweertermijn van GSC Esdo is verlopen, wordt deze straf definitief en zal het reststand van de wedstrijd door de KNVB ingepland worden. Mocht de club in verweer gaan dan zullen de drie punten, die nu inmiddels in mindering zijn gebracht, er eerst weer bijkomen in de stand en volgt een nieuwe behandeling van de strafzaak. DUNO werd in deze zaak niet aangeklaagd.
 

Lees meer...

Jeffrey van Vliet: RAS niet onderschatten, maar punten blijven in huis

DUNO-aanvoerder en doelman Jeffrey van Vliet vindt het reuze-spannend: in de komende vier wedstrijden wordt bepaald of DUNO 1 het seizoen afsluit als kampioen. Hoewel we dat zeker niet in eigen hand hebben, is het bepaald niet onmogelijk. Kijk maar naar de stand:

STAND AAN KOP

SV Houtwijk 17-37
Loosduinen 17-36
DUNO 17-35
Hercules 16-33
Erasmus 18-33
GSC Esdo 16-30

Hoogste tijd voor een interview met de betrouwbare sluitpost, die dit seizoen nog geen speelminuut hoefde te missen. "Wie had dat gedacht een jaar geleden, toen ik mijn kruisband afscheurde."

Lees meer...

Punt voor DUNO Vrouwen 2; Vrouwen 1 onderuit bij Olympia

Helaas, geen overwinning voor DUNO Vrouwen 1 maar een nederlaag. In Gouda was Olympia met 2-0 te sterk. DUNO Vrouwen 2 (foto) voetbalde deze 8ste april met meer succes en pakte een punt bij Delft (1-1). 
 
Komend weekeinde nieuwe kansen: DUNO Vrouwen 1 ontvangt dan SEP en Vrouwen 2 LVV Football Factory.
 

Lees meer...

DUNO 1 gelijk in oefenduel; spanning competitie neemt toe

DUNO 1 heeft een puntje overgehouden aan het oefenduel bij TAC'90 1. Op zaterdag 7 april was het Donny van den Hoogenband (foto) die een magnifieke actie van Gabriël Tillema afrondde. Dat gebeurde vlak voor tijd: 1-1.
 
Waar ons vlaggenschip oefende, kwamen de andere ploegen in de vierde klasse B wel in actie. Onder meer Loosduinen won van Hercules, de ploeg die tot nog toe het minste aantal verliespunten had. De spanning aan de kop van de ranglijst is alleen nog maar toegenomen. Komende zaterdag ontvangt DUNO RAS op Haagsche Dynamiek. In totaal spelen we 22 wedstrijden. Nog vier te gaan (RAS, PGS/Vogel, VCS en Madestein plus het restant van DUNO tegen GSC Esdo bij 1-1).
 
 
STAND AAN KOP
SV Houtwijk 17-37
Loosduinen 17-36
DUNO 17-35
Hercules 16-33
GSC Esdo 16-30
 
 
 
 

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Malaika Kids
Fröling's
Van der Loo Schoonmaakdiensten
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
M.C. Verhoef
RW Repair B.V.

Advertentie

Advertentie