Sportief, behulpzaam, gastvrij

Senioren nieuws

Spelers DUNO 1 al pokerend op weg naar competitie-debuut

DUNO 1 begint de competitie met iets minder bekervoetbal in de benen dan gedacht. Het duel bij CION werd afgekeurd en nu DVO'32 na een gelijkspel bij DUNO en overwinningen tegen CION en Maasdijk de poulezege pakte, is het nog maar de vraag of we die wedstrijd in Vlaardingen nog gaan spelen. Hoe dan ook: onze spelers van de hoofdmacht moesten op zoek naar een alternatief en dat werd steun verlenen bij de reserves en na afloop samen om tafel. Om dingen uit te praten? Welnee, pokeren stond centraal. Op een mooie pokertafel ook nog eens. Pokerend op weg naar het competitie-debuut 2017-2018, zaterdag bij Houtwijk.
 

Lees meer...

Veteranen betrapt! Zo komen ze aan hun goede resultaten

De Veteranen doenen het de laatste tijd opvallend goed en nu is duidelijk geworden hoe dat komt. Ze hebben een strategie! De DUNO-webredactie kreeg bijgaande aantekeniningen doorgespeeld, waarbij duidelijk moge zijn dat je als DUNO (za) veteranen niet zomaar wint. Maar nu deze tactiek er is.... geen houden meer aan! Hoe ze aan 14,5 man komen - dat zoeken we nog even uit.
 
 

Lees meer...

DUNO 2 en DUNO 4 pakken winst in laatste bekerwedstrijden

DUNO 2 en DUNO 4 hebben zaterdag 16 september hun laatste wedstrijd in de bekerpoule gewonnen. DUNO 2 versloeg SVC'08 met 2-0 dankzij doelpunten van Foeat Stolk en Kevin van Loon (foto), DUNO 4 pakte de winst in de bekerpoule nadat ook de derde wedstrijd werd gewonnen. Dat gebeurde met 5-1 bij Quick Steps. Hiermee lijkt ons 'oude derde' opnieuw ambities uit te spreken in de bekerstrijd, die vorig seizoen duurde tot aan de halve finale.
 
 
 
 

DUNO Vrouwen 1 verliest in bekerstrijd en richt zich op competitie

DUNO Vrouwen 1, gewoonlijk spelend op zondag, heeft opnieuw op zaterdag hun wedstrijd afgewerkt. Ditmaal was Sportclub Monster de tegenstander. Ondanks een 1-0 voorsprong in het voordeel van onze vrouwen moesten we met 4-1 de punten laten aan de thuisploeg. Hiermee is Vrouwen 1 uitgeschakeld in de bekerpoule en kunnen we ons richten op de competitie. De verloren bekerwedstrijd tegen de poulewinnaar bevatte voldoende positieve inbreng van de DUNO Vrouwen om daarnaar positief vooruit te kijken. Zondag is het eerste duel, uit bij SEP.
 
 

DUNO-spelers staan er goed op voor seizoen 2017-2018

Het werd de hoogste tijd. De competitie nadert en de voltallige DUNO (za) selectie moest nog op de foto. Traditiegetrouw gebeurt dat natuurlijk voordat de eerste competitiewedstrijd is gespeeld, dus meestal in augustus. Maar ja, het seizoen is veranderd, we beginnen drie weken later - en dus was ook de DUNO-fotograaf ditmaal later op het veld te vinden. Even wennen allemaal. Met dank aan fotograaf Nick van der Toorn gingen alle spelers en begeleiders voor de portretfoto's afzonderlijk op de foto, in een heel professionele fotoshoot-omgeving. Speciaal opgebouwd in een kleedkamer. En natuurlijk werd ook de elftalfoto gemaakt. Hieronder een foto-inkijkje in de jaarlijkse fotosessie en een eerste, nog niet bewerkt, exemplaar van de elftalfoto van DUNO 1 en DUNO 2. Op naar een mooi seizoen!
 

Lees meer...

VOORUITBLIK SENIOREN: DUNO 1 in slot bekerstrijd bij CION

Voor DUNO 1 zit prestatief het bekerrondje er dit jaar op, maar we gaan nog wel voor een goed resultaat tegen CION in Vlaardingen. Die ploeg was eind vorig seizoen een taaie nacompetitietegenstander en dit jaar dus de laatste bekertegenstander. Na een gelijkspel tegen DVO'32 en een verlies bij Maasdijk kunnen we geen eerste meer worden, maar in Vlaardingen spelen we om 14.30 uur wel het laatste duel voordat de competitie begint. Trainer Benjamin van der Zwan ziet nieuwe kansen en mogelijkheden, ook al is het deels gedwongen door blessures.
 
DUNO 2 speelt, anders dan ons eerste elftal, lekker thuis. Hier is SVC'08 3 om 11.30 uur de tegenstander. DUNO 4 speelt om 16.00 uur bij Quick Steps en heeft de volgende bekerronde voor het grijpen. De Veteranen ontvangen om 13.45 uur IJsselmonde. Ook op zaterdag: om 14.30 uur DUNO Vrouwen 1 bij Sportclub Monster. Vrouwen 2 speelt als vanouds op zondag, om 13.15 uur bij Victoria. Veel succes allemaal!
 
 
 
 
 

DUNO VE blijft koploper na winst op Oude Maas VE1

Duno VE1 - Oude Maas VE1 1-0 (0-0) 85ste minuut van der Veen 1-0
Sportief, behulpzaam en gastvrij waren wij op deze toch nog zonnige zaterdag benieuwd naar medekoploper Oude maas uit Portugaal. De scouts hadden vorige week een sterke ploeg gezien die FC IJsselmonde met 4-0 afdroogde. Het zou een zware dag worden zo was voorspeld. En dat werd het ook. Met een volle reservebank en zelf met van Zijl uit voorzorg langs de kant was de tactiek om tot de rust de nul te houden om daarna met een nog sterker team toe te slaan.

Lees meer...

DUNO-selectie gaat op trainingskamp naar Maastricht

De DUNO (za) selectie gaat op trainingskamp. Dat gebeurt in de winterstop en de bestemming is Maastricht. Spelers, staf en begeleiding kunnen uitkijken naar een mooie driedaagse, die op vrijdagochtend 12 januari 2018 begint. Er staan die dag onder meer een training en diner op het programma. Op zaterdag staan er oefenduels gepland, waarbij wij als DUNO bij dit trainingskamp volop ondersteuning krijgen van de professionele organisatie trainingskampen.nl, ook voor bijvoorbeeld het aanstellen van scheidsrechters. Op zondag is er na het ontbijt nog een wandeling geprogrammeerd. Dankzij een financiële bijdrage van de sponsorclub 50/100 en DUNO-sponsors blijft de eigen bijdrage voor alle deelnemers beperkt, maar die is er dus wel. Alvast iets moois om naar uit te kijken!
 

Lees meer...

Hoofdtrainer Benjamin van der Zwan peurt kracht uit blessures

Na een gelijkspel en een nederlaag in de bekerpoule mag DUNO 1 komende zaterdag op bezoek bij CION voor de laatste bekerwedstrijd. Daarna breekt de competitie aan. Hoe staan we er voor? De webredactie sprak met hoofdtrainer Benjamin van der Zwan. 'Het positieve is wel dat een aantal spelers nu, en misschien wel onverwacht, een kans krijgen in het eerste elftal.'
 

Lees meer...

Anouk topschutter in 8-1 winst van DUNO Vrouwen 1 op SEP

DUNO Vrouwen 1 heeft zondag 10 september een mooie en forse overwinning behaald in de bekerstrijd. De vrouwen, in groen-zwart spelend en witte kousen ('we waren sokken kwijt') versloegen opponent SEP uit Delft met liefst 8-1. DUNO Vrouwen 2 zag Steeds Hooger er met een 0-3 winst vandoorgaan.
 
Voor ons hoogste vrouwenteam scoorden: Anouk (4), Deborah (2), Marjolein en Ramona. Komende zaterdag speelt Vrouwen 1 de derde bekerwedstrijd bij Sportclub Monster. DUNO Vrouwen 2 gaat naar Victoria'04.

Lees meer...

DUNO 1: 'Leuk voetballende ploeg die bovenin gaat meedraaien'

DUNO beschikt over een leuk voetballende ploeg en zij zullen komend seizoen zeker bovenin gaan meedraaien in de vierde klasse. Deze uitspraak over onze hoofdmacht verzinnen we niet zelf, maar is te lezen op de website van Maasdijk, de tegenstander van afgelopen zaterdag. DUNO en Maasdijk maakten er een waar doelpuntenfestijn van, waarbij de derdeklasser met 6-3 aan het langste eind trok. DUNO'er Rodion Pont (foto) maakte een fraaie goal, al telde die voor Maasdijk. Lees het verslag op de site van de Westlandse club.
 
 

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Tios
RGN Calimiteiten
VoetCentraal
RW Repair B.V.
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
't Telecomhuys

Twitter @hsvduno

do 21 sept 5:47 HsvDunoHsvDuno: Het gaat snel, donderdag alweer. Met donderdagse DUNO-avond, trainen en babbel na. Don't miss it. 3 hours ago from Twitter for Android
za 16 sept 13:31 HsvDunoHsvDuno: DUNO 2 verslaat @SVC_08 3 met 2-0 in bekerduel. Doelpunten Foeat Stolk en Kevin van Loon. 4 days ago from Twitter for Android
za 16 sept 10:10 HsvDunoHsvDuno: Attentie @SVC_08 ten onrechte vermeldt Sportlink afgelasting DUNO 2. Duel kan gewoon doorgaan op kunstgras. 4 days ago from Twitter for Android
za 16 sept 8:41 HsvDunoHsvDuno: Wedstrijd DUNO 1 bij @CIONVLD is afgelast. 5 days ago from Twitter for Android
vr 15 sept 18:35 HsvDunoHsvDuno: RT @KNVB: ⚽️ | Indribbelen, inschieten, terugspeelbal? De spelregels bij 6 tegen 6 voor Onder 8 en Onder 9 nog een keer uitgelegd ⬇️ http… 5 days ago from Twitter for Android
vr 15 sept 7:24 NvdtoornNvdtoorn: RT @HsvDuno: Dit is 'm geworden, in een nog onbewerkte versie. Met dank aan @Nvdtoorn voor het werk en de selectiebegeleiding voor de hulp.… 6 days ago from Twitter for iPhone

Agenda

sept
23

za 23 sept 14:00 - 16:00
Competitie: Houtwijk 1 - DUNO 1

sept
30

za 30 sept 14:15 - 16:00
Competitie: DUNO 1 - HDV 1

Verjaardagen

Advertentie

Advertentie