Sportief, behulpzaam, gastvrij

Jeugd nieuws

JO15- en JO17-spelers opgelet: trainen en oefenduels komende weken

Onze JO15-trainers laten het volgende weten: De komende drie weken trainen wij op maandag en woensdag van 19:15 tot 20:15 uur met de nieuwe groep. Deze trainingen gebruiken wij als voorbereiding op het nieuwe seizoen. Op de laatste training, in de derde week, volgt er meer info over het nieuwe seizoen, de start van de trainingen enzovoorts.

Lees meer...

Nieuwste updates van indelingen jeugdteams zijn bekend

De voorlopige teamindelingen, het nieuwe trainingsschema bij de jeugd en - voor zover bekend - de gevens van leiders, trainers en coördinatoren bij de jeugdafdeling zijn bekend en hebben inmiddels wat updates ondergaan. Zie het bericht van de jeugdcommissie inclusief de nieuwste updates. Lees gerust nog eens door op weg naar een mooi nieuw seizoen.
 

Lees meer...

DUNO JO9-2 wint thuistoernooi

Zo eindelijk was het dan zo ver en konden we spelen op ons eigen DUNO toernooi voor JO-8 in de morgen en JO9-1-2 en -3 in de middag. Om 13.00 uur begon het hele spektakel voor ons dus snel 's morgens de paar boodschappen doen en hoppa naar DUNO om te gaan supporten! Eerst even warm schieten bij het gaten schieten, helaas ging dat echt niet goed. Oei als dat maar geen voorbode is voor de wedstrijden. 

Lees meer...

DUNO JO13-1 sluit seizoen goed af!!

De drukke voetbal dagen voor de JO13-1 zijn achter de rug. En deze zijn afgesloten met een super mooi resultaat! Het begon vrijdag 25 mei jl. met z'n allen eind van de dag in de file richting Rotterdam voor de opening van het Internationale Toernooi waar we aan mee gaan doen. De opening was een hele happening, leuk om mee te maken!

Lees meer...

Thuistoernooi DUNO JO8/9

In totaal komen vandaag 24 teams strijden om de eerste plaats. Al weken worden de voorbereidingen getroffen en vandaag vroeg in de ochtend wordt alles klaar gezet. Het is nog vroeg als de eerste spelers het terrein opkomen en zich melden bij de de toernooicommissie. Elk team wordt voorzien van het programma, wedstrijdinformatie, tasje met chips, snoepje en drinken, een bon voor een ijsje en het overzicht voor gaten schieten.

Lees meer...

Updates van indelingen nieuwe jeugdteams zijn bekend

De voorlopige teamindelingen, het nieuwe trainingsschema bij de jeugd en - voor zover bekend - de gevens van leiders, trainers en coördinatoren bij de jeugdafdeling zijn bekend en hebben inmiddels wat updates ondergaan. Zie het bericht van de jeugdcommissie inclusief updates. Lees gerust nog eens door op weg naar een mooi nieuw seizoen.
 

Lees meer...

VOORUITBLIK JEUGD: JO13-1 moet bibberen, JO9-thuistoernooi, JO11-1 naar Lex Schoenmaker

Om maar met de legendarische commentator Rik de Saedeleer, wat zullen we hem komend WK nog missen, te spreken: "'t Is nog nie gedaan, hè!" Dat geldt zeker voor JO13-1, deze woensdag nog overtuigend met 0-8 winnend bij Westlandia. Hierdoor staat het uitgespeelde DUNO nu bovenaan, maar alles hangt af van het duel van komende zaterdag tussen nummer twee en nummer drie.

Lees meer...

ADO Den Haag kiest voor Danique en Danitsja uit jeugd DUNO

Danique en Danitsja uit de DUNO-jeugd spelen volgend seizoen bij ADO Den Haag. Beide buitengewoon talentvolle voetbalsters zijn door de eredivisionist geselecteerd voor een van hun jeugdteams en beiden gaan op dat aanbod in. Jammer natuurlijk voor ons bij groen-zwart, maar o: wat zijn we trots op beide dames. Zij hebben de afgelopen jaren bij de jongensteams van DUNO sterk gepresteerd en werden al enige tijd door clubs uit het betaalde voetbal begeerd. Voor Danique geldt daarenboven dat zij zich heeft moeten terugvechten na een zware blessure. Gefeliciteerd beiden! We wensen jullie heel veel succes bij die mooie geel-groene club en een geweldige voetbaltoekomst.
 
Jeugdcommissie en bestuur
 
 

Lees meer...

DUNO JO15-1 verliest van kampioen Die Haghe

Na de dramatische nederlaag van vorige week tegen Scheveningen, moesten onze helden naar Die Haghe toe, in de wetenschap dat er niets meer op het spel stond, en een tegenstander zou aantreffen, die in een goede stemming was vanwege het behaalde kampioenschap. Geen gemakkelijke taak dus voor beide coaches Jeffrey en Nathan om de heren en dame hier nog voor op te laden. We speelden op het hoofdveld, waar Die Haghe hoopte ’s middags nog een kampioenschap te kunnen gaan vieren, namelijk van Heren 1. De laatste wedstrijd in deze samenstelling. In de volgende voetbaljaargang zullen de teams er weer anders uit gaan zien. Wat is er dan mooier dan afsluiten met een overwinning. 

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
VoetCentraal
Malaika Kids
R.A. von Oven & Zonen
ING
Tios
Free-Kick

Advertentie

Advertentie