Sportief, behulpzaam, gastvrij

Jeugd nieuws

JEUGD: bekerpoulewinst en knappe zeges

Een prima resultaat was er vandaag voor onder andere DUNO JO17-1, dat zich met een 2-1 overwinning op Voorschoten'97 revancheerde voor de nederlaag van vorige week. Ook JO13-2 en JO11-4 hielden de punten op deze regenachtige zaterdag in eigen huis.

Lees meer...

VOORUITBLIK JEUGD: beslissingen in bekerpoules gaan vallen

Zit er een vervolg in de bekercompetitie in? Die vraag zal komend weekend bij veel DUNO-jeugdteams beantwoord gaan worden. Kanshebbers zijn er zeker, zoals bijvoorbeeld DUNO JO15-1, dat al twee fraaie overwinningen boekte. Zaterdag is Rijnsburgse Boys de tegenstander in een thuiswedstrijd wat later op de middag.

Lees meer...

Concentratie op en top, bij meiden en bij jongens....

Dat DUNO meiden- en vrouwenvoetbal hoog in het vaandel heeft staan (en zouden we best meer willen, maar beperken onze twee velden ons ook wel soms), is bekend. En soms zie je foto's die dit helemaal ondersteunen. Kijk eens hoe deze youngsters uit JO15-1 afgelopen zaterdag - geconcentreerd en wel - het veld op lopen. Om vervolgens Verburch overtuigend met 6-1 te verslaan. Prachtige foto van Astrid van der Zijden, die zo magnifiek mooi is dat-ie extra aandacht verdient. Zie verslag voor meer foto's.
 

Lees meer...

DUNO JO15-3 wint met 4-1 comfortabel van VELO JO15-5

Hoeveel regen kan er vallen? Veel ja, alle hemelsluizen stonden vrijdag de hele dag en nacht open. En dat terwijl de tweede bekerwedstrijd op het programma staat bij het altijd lastige VELO. Ik check telefonisch bij VELO of de wedstrijd doorgaat. Er zijn daar ook nog grasvelden, vandaar. Een heus keuzemenu brengt me uiteindelijk bij de voetbalafdeling: het gaat door. Nu kan ik het team in de appgroep geruststellen. VELO is een omni-sportvereniging, dus je kan daar behalve voetballen nog vele andere sporten beoefenen, zelfs dammen. We hebben om 12:00 uur afgesproken te verzamelen, om 12:30 uur moeten we spelen. Ik verzamel vandaag eerst vroeg bij DUNO, om zo nog even bij mijn andere topper in DUNO JO13 te kijken, en vervolgens reis ik samen met vriend Kenrick af naar Wateringen. Kenrick heeft namelijk ook nog een JO11 team onder zijn hoede, hij is echt wel een hele drukke vrijwilliger.

Lees meer...

DUNO JO15-1 op koers voor poulewinst in bekercompetitie

De tweede ronde van de bekercompetitie was direct een soort van finale, want de twee winnaars van vorige week troffen elkaar op het verregende veld van DUNO. De BVO’s voeren elke week discussies over de nut en noodzaak van de kunstgrasvelden, maar voor de amateurclubs is het een zegen, want daardoor kan er bijna altijd gevoetbald worden. De wedstrijd was aan het einde van de middag gepland, en startte ook nog eens wat later dan op het schema stond aangegeven. 

Lees meer...

DUNO JO9-2 wint nipt van Quickboys JO9-4

Het was nog donker toen de wekker ging. Moeten we naar school? Werken? Oh nee voetballen! Hop hop in de benen en op naar DUNO. Alle mannetjes verzameld en de kleedkamer in voor de peptalk van trainers Wouter en Patrick. Vervolgens positie pakken op het veld en er tegenaan. 

Lees meer...

DUNO JO11-2 incasseert eerste verlies bij Quick Boys JO11-6

Zaterdag 09-09 spelen om 09:45 uur thuis tegen het zesde JO11-team van Quick Boys uit Kattek (Katwijk). Vorige week heeft Quick Boys een zeer goed resultaat neer weten te zetten tegen HVV, namelijk een 10-3 winst! Dat belooft een spannende wedstrijd te worden, mits deze door gaat. Dat was namelijk nog even onzeker vanwege de hevige regenval en onweer in het uur daarvoor. Gelukkig stopt het tijdig, is het veld bespeelbaar en kan er gevoetbald worden!

Lees meer...

Jeugd: veel plezier en mooie resultaten

Hoewel in de loop van de dag de weersomstandigheden aanmerkelijk verbeterden kwamen vandaag de meeste JO19- en JO17-teams vanwege afkeuringen niet in actie. Wel bekerduels voor de JO15: opvallend was hierbij onder andere de fraaie winst van JO15-2 bij DHC. JO15-1 haalde flink uit tegen Verburch en is daarmee nog zonder puntverlies.

Lees meer...

DUNO JO15-4 komt tekort tegen Graaf Willem2 Vac

DUNO JO15- 4 - Graaf Willem 2 Vac JO15- 7 (0-6)
Allereerst mijn oprechte excuus voor het al dan niet, iets te kritische verslag van vorig week.  Het was zeker niet de bedoeling wie dan ook te kwetsen, meer een vertaling van wat er, ook nu nog speelt om en rond JO15-4. Juist de trainers van JO15-3 hebben zich uiterst coulant en sportief opgesteld naar JO15-4. Ik heb nog een poging ondernomen Kenrick te bellen afgelopen dinsdag, maar zonder resultaat, hopelijk zie ik hem snel. Inmiddels is er een oplossing voor de training van dinsdag, ondergetekende zal dit op zich nemen, met behulp van Robert Soekar en Yasinne.

Lees meer...

Je spelregelbewijs halen, hoe werkt dat als jeugdspeler?

Ook dit seizoen zal een flink aantal DUNO'ers zijn of haar spelregelbewijs moeten halen, wil je zonder problemen kunnen blijven voetballen. Dat spelregelbewijs is volgens de reglementen van de KNVB voor de volgende spelers: "Een speler dient op 1 juli van het kalenderjaar waarin hij de leeftijd van 17 jaar bereikt in het bezit te zijn van een spelregelbewijs." 

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Tios
RGN Calimiteiten
VoetCentraal
RW Repair B.V.
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
't Telecomhuys

Twitter @hsvduno

do 21 sept 5:47 HsvDunoHsvDuno: Het gaat snel, donderdag alweer. Met donderdagse DUNO-avond, trainen en babbel na. Don't miss it. 3 hours ago from Twitter for Android
za 16 sept 13:31 HsvDunoHsvDuno: DUNO 2 verslaat @SVC_08 3 met 2-0 in bekerduel. Doelpunten Foeat Stolk en Kevin van Loon. 4 days ago from Twitter for Android
za 16 sept 10:10 HsvDunoHsvDuno: Attentie @SVC_08 ten onrechte vermeldt Sportlink afgelasting DUNO 2. Duel kan gewoon doorgaan op kunstgras. 4 days ago from Twitter for Android
za 16 sept 8:41 HsvDunoHsvDuno: Wedstrijd DUNO 1 bij @CIONVLD is afgelast. 5 days ago from Twitter for Android
vr 15 sept 18:35 HsvDunoHsvDuno: RT @KNVB: ⚽️ | Indribbelen, inschieten, terugspeelbal? De spelregels bij 6 tegen 6 voor Onder 8 en Onder 9 nog een keer uitgelegd ⬇️ http… 5 days ago from Twitter for Android
vr 15 sept 7:24 NvdtoornNvdtoorn: RT @HsvDuno: Dit is 'm geworden, in een nog onbewerkte versie. Met dank aan @Nvdtoorn voor het werk en de selectiebegeleiding voor de hulp.… 6 days ago from Twitter for iPhone

Agenda

sept
23

za 23 sept 14:00 - 16:00
Competitie: Houtwijk 1 - DUNO 1

sept
30

za 30 sept 14:15 - 16:00
Competitie: DUNO 1 - HDV 1

Verjaardagen

Advertentie

Advertentie