Sportief, behulpzaam, gastvrij

Jeugd nieuws

VELO net even te snel voor DUNO JO8-1

Om kwart over 8 verzamelen we bij VELO. Helemaal niet erg om vandaag zo vroeg te verzamelen. De zon schijnt al en het belooft een mooie dag te worden. Zal dat voor onze jongens ook gelden? We starten met de opwarming, voordat we om kwart voor 9 beginnen met de wedstrijd.
JO8 1 voorbespreking Evert Jr

Lees meer...

DUNO JO19-2 verliest onnodig van Den Hoorn JO19-4

Soms is het leuk om een verslag te schrijven en soms wat minder leuk. Na de mooie overwinning tegen Laakkwartier gingen wij met grote verwachtingen naar Den Hoorn, een team wat lager op de ranglijst stond. Dit bleek tegen te vallen.
 

Lees meer...

VOORUITBLIK JEUGD: alle jeugdteams in actie, op zaterdag en zondag

Een volledig programma met wedstrijden van alle jeugdteams, waarbij JO15-2 zaterdag pas 's middags ver na de klok van vijven het spreekwoordelijke licht uitdoet. Uit bij HBS deze keer, waar we als een van de koplopers van start gaan. Voor een andere JO15-koploper moeten we nog een dag wachten, want JO15-1 komt pas zondag, ook weer tegen HBS, in actie. In dit geval thuis.

Lees meer...

DUNO JO17-2 sleept de volle winst uit Rijswijks vuur

Net op tijd arriveerde ik vandaag in het verre Rijswijk. Op het meest afgelegen veld, ook dat nog. Maar net op tijd om de 0-3 van de voet van Lars te zien vallen. Viel dat even mee, dat hadden we zeker niet verwacht. Tegenstander Vredenburch, vorige week nog zo succesvol tegen toenmalig koploper HBS, bleek blijkbaar een toch te nemen horde. De wedstrijd was krap een half uurtje bezig en de koers leek al gelopen.

JO17 2 Vredenburg Lars goal

Lees meer...

DUNO JO15-1 maakt het zichzelf moeilijk

Met de wetenschap, dat concurrent Die Haghe tot nu toe geen steken heeft laten vallen, mochten onze helden op bezoek bij Semper Altius. Deze ploeg had weinig punten verzameld, dus er mocht geen puntenverlies worden geleden.Uit de warming-up viel nauwelijks op te merken dat hier een kampioenskandidaat aan het werk was, want er was weinig tot geen beweging te bespeuren. Als dat maar goed zou gaan. Sem en Issam waren door blessures helaas nog afwezig. Verder was iedereen, inclusief Thomas, weer paraat.

Lees meer...

Overzicht jeugd: JO15-1 en JO15-2 pakken koppositie, JO13-1 gedeeld bovenaan

Een domper voor JO19-1 vandaag: tegenstander FC 's Gravenzande belde af en het duel werd afgelast. JO19-2 haalde thuis een onberispelijke 3-1 zege tegen Laakkwartier, dat daarmee een lelijke streep door eventuele titelaspiraties gehaald zag. Ook winst voor JO17-2 in een wat grimmige wedstrijd bij Vredenburch, 3-4 werd het hier. In de uitwedstrijd bij VUC trok JO17-1 met 2-1 nipt aan het kortste eind.

Lees meer...

VOORUITBLIK JEUGD: Ajax op bezoek, cruciale duels boven- en onderaan

Een volle bak met ideale voetbalomstandigheden. Ingrediƫnten voor een voetbalweekend om naar uit te zien, zeker ook bij onze jeugdteams. Met deze keer JO9-2 als zondags toetje, in dit geval uit bij HBS. De andere JO8-en JO9-teams komen traditioneel op de zaterdagochtend al in actie,waarbij JO4, JO5 en JO8-1 thuis het spits afbijten. JO9-1 gaat naar Wilhelmus en een mixed team van VUC ontvangt JO9-6. JO9-3 bezoekt fusieclub Wateringse Veld GONA.

Lees meer...

Sebas uit JO8-1, Pupil van de Week van DUNO naar Real Madrid

Met DUNO 1 thuis tegen RAS in het vooruitzicht is er natuurlijk een plek op het veld die we allemaal wel willen innemen: die van Pupil van de Week. Die eer valt ten beurt aan Sebas Looije. Hij is net zeven jaar geworden en zijn leven draait om een ding en dat is voetbal. "Voetballen op het schoolplein, voetballen op straat, voetbal op de Xbox en natuurlijk voetballen bij DUNO J08-1!", zo vernemen we via zijn moeder Annelies.
 
Als een echte spits zijn doelpuntjes maken het belangrijkste voor Sebas, maar zodra het nodig is zie je hem ook in de verdediging of soms zelfs als keeper. Zijn uiterste best doen op de trainingen van coach/trainer Evert Steinvoort is nodig om later te kunnen voetballen bij Real Madrid of bij ADO Den Haag, waar Sebas regelmatig een wedstrijd gaat bekijken om zijn favoriet El Khayati te zien spelen. "Vol trots zal hij dan ook zaterdag 14 april het veld oplopen als pupil van de week in het team van zijn trainer."

Lees meer...

Weinig eer te behalen voor DUNO JO17-2 tegen HVV

Dat het deze zondagochtend een lastige klus zou worden was vooraf al ruimschoots bekend. Tegenstander HVV, degradant uit de najaarsreeks, had tot nu toe een "clean sheet" met twaalf uit vier. Als thuisteam waren we bovendien verre van compleet, door het ontbreken van Nick (enkelblessure), Dwight (weekendje weg), Shounak (ook weg) en Zion (definitief weg). In tegenstelling tot gisteren was het een beetje een sombere ochtend op de onverwacht sfeervolle Haagsche Dynamiek. Sfeervol, omdat beide teams -en zelf de scheids van dienst- de nodige fans hadden meegenomen. Al snel was duidelijk dat het voor DUNO vandaag vooral tegenhouden zou worden. Tegenhouden en de schade zoveel mogelijk beperken.

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Malaika Kids
Fröling's
Van der Loo Schoonmaakdiensten
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
M.C. Verhoef
RW Repair B.V.

Advertentie

Advertentie