Sportief, behulpzaam, gastvrij

BBQ en Feestavond zaterdag 9 juni voor 15 jaar en ouder

Attentie: we hebben de leeftijdsgrens voor BBQ en Feestavond op de DUNO slotdag op 9 juni nog eens tegen het licht gehouden. Op jullie verzoek. Waar de feestdag vol luchtkastelenspektakel overdag voor iedereen is, met ook een heerlijke lunch voor alle jeugddeelnemers, is het nu dat BBQ en Feestavond zijn voor alle DUNO'ers vanaf 15 jaar. Dus ben je speler uit JO19 of JO17, dan ben je ook welkom op de barbecue (vanaf 19.00 uur) en het aansluitende feest. Lees nog even na en vergeet je vooral niet op te geven vooraf voor BBQ en Feestavond.
 
Het bestuur
 
LEES NA:
 
Vergeet de komende tijd niet je kaarten af te halen voor de BBQ en feestavond op zaterdag 9 juni. We meldden je eerder (zie ook hieronder) hoe dat gaat. Attentie: de BBQ en feestavond zijn voor DUNO-leden. partners, sponsors, vrijwilligers en ouders van jeugdleden ALLEN VANAF 15 JAAR.
 
Toegang is gratis voor alle DUNO-leden, partners, ouders van jeugdleden en vrijwilligers. Niet-leden betalen 7.50 uur. Voor iedereen die komt geldt: als je wilt komen, moet je je vooraf aanmelden. Dat kan alleen via feest@hsvduno.nl
 
Dit schreven we eerder:
 

Misschien dat we bij DUNO al op heel korte termijn feest kunnen vieren, maar daar moeten we nog wel voor voetballen... LEES:  DUNO 1 kan zaterdag 26 mei kampioen zijn. Maar hoe dan ook vieren we op zaterdag 9 juni een feestje. Wat heet: het is de SUPER DUNO SLOTDAG van het seizoen, met alles erop en eraan! 

 

Eerder al meldden we dat een BARBECUE onderdeel is van het feest. Helemaal gratis voor leden, ouders  en jeugdleden vanaf 15 jaar. Maar je moet je wel aanmelden via feest@hsvduno.nl en daarover: als je dat hebt gedaan moet je dit weten: de kaarten voor deelname aan de BBQ en het feest zijn af te halen bij Koos Baptiste, op donderdagavond vanaf 20.00 uur en op zaterdag vanaf 12.00 uur.

 

En waar ging het ook weer allemaal om? Lees hieronder.

 

Het komt voller dan ooit te staan, op zaterdag 9 juni. Een voetbalveld vol luchtkastelen en meer... Dat mag je echt niet missen. Het is tevens de DUNO-slotdag- en avond voor jeugd en senioren van het seizoen 2017-2018. Belangrijk: voor de feestavond moet je je wel inschrijven! Hoe? Zie verderop in deze tekst (lees verder onder de foto), daar ook meer over de GRATIS BARBECUE waaraan je kunt deelnemen, mits je je hebt ingeschreven.

 

Afgelopen jaar trokken alle festiviteiten, inclusief de huldiging van de jeugdkampioenen, ruim 160 jonge en oudere jeugdleden naar Haagsche Dynamiek, gevolgd door een spetterende feestavond met een bomvolle huiskamer. LEES:  Spektakeldag vol luchtkastelen. We rekenen opnieuw op ieders komst, zowel overdag als 's avonds. Opa's, oma's, vaders, moeders, verzorgers, vrienden en vriendinnen - allemaal van harte welkom!

 

Voor alle jeugdspelers van DUNO is tussen 11.00 en 15.00 uur een spektakeldag met luchtkastelen, stormbanen en een onderling voetbaltoernooi. Om 12.00 uur is er voor alle deelnemers patat en frisdrank en om 15.00 uur huldigen we de jeugdkampioenen. Hier speelt onze ZaMi-seniorenselectie een prominente rol in.

 

Vanaf 19.00 uur is er een BBQ-buffet en dat festijn gaat over in een feestavond tot 01.00 uur. Toegang is gratis voor alle DUNO-leden, partners, ouders van jeugdleden en vrijwilligers VANAF 15 JAAR. Niet-leden betalen 7.50 uur. Voor iedereen die komt geldt: als je wilt komen, moet je je vooraf aanmelden. Dat kan alleen via feest@hsvduno.nl

 

De spektakeldag en het feest worden georganiseerd door het DUNO-activiteitenteam en verder Koos Baptiste en Alphons Pije. We kunnen voor op- en afbouw nog wel wat handjes gebruiken. Ook hiervoor kun je mailen aan feest@hsvduno.nl 

 

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
VoetCentraal
Malaika Kids
R.A. von Oven & Zonen
ING
Tios
Free-Kick

Advertentie

Advertentie