Sportief, behulpzaam, gastvrij

Zomercompetitie voetbal op DUNO 7x7 op woensdag, zaterdag

De Big Five Zomercompetitie op DUNO komt er aan.  Powerleague organiseert deze zomer de 7x7 zomercompetitie van Den Haag op de locatie van DUNO. Jouw seizoen stopt daarmee niet in mei! Er is wel een aanpassing ten opzichte van de speeldagen. Lees hieronder.
 
Wat is het?
Het idee is simpel. Jouw seizoen stopt niet in mei! Doe mee aan een recreatieve voetbal competitie die geschikt is voor vrienden en bedrijven teams. Met meerdere divisies op verschillende avonden is er voor ieder wat wils. Beschikbaar voor zowel mannen en dames teams! Kies voor jullie vaste speelavond en geniet van professioneel georganiseerde competities waar het plezier centraal staat. Een 8-weekse voetbalervaring op de beste faciliteiten met een feestelijke afsluiting en mooie prijzen
· Kick off: 20 en 23 juni 2018
· Woensdagavond in ZATERDAGMIDDAG bij DUNO
· Vaste speeltijden tussen 19.00 en 22.30 uur op de woensdagavond
· Vaste speeltijden tussen 13.00 en 16.00 uur op de zaterdag
· 2 x 25 minuten met scheidsrechter
· Geen speler registratie en onbeperkt wisselen
· Online statistieken en individuele klassementen
 
De zomercompetitie wordt gespeeld in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven en Den Haag. Alle kampioenen/deelnemers nemen het uiteindelijk tegen elkaar op in een nationale finale. Wie kroont zich tot de winnaar van de Big Five Summer League?
 
DUNO team korting
De organisatie en aanmeldingen lopen via Powerleague. Alle DUNO-leden kunnen tot de kick-off profiteren van een speciale promotie. Contact Powerleague voor meer informatie via deze website of bel 085-2010246.
 
power2

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
VoetCentraal
Malaika Kids
R.A. von Oven & Zonen
ING
Tios
Free-Kick

Advertentie

Advertentie