Sportief, behulpzaam, gastvrij

Opzegging lidmaatschap en overschrijven: deadline is 15 juni

Het einde van het seizoen nadert. De periode waarbij leden de keuze moeten maken als lid aan te blijven, over te schrijven naar een andere vereniging of te stoppen met de voetbalsport. Voor de opzegging lidmaatschap gelden regels. 
 
Opzegging lidmaatschap
Met name als men het lidmaatschap wenst te beëindigen en er geen sprake is van een overgang naar een andere vereniging, vergeet men nogal eens de ledenadministratie daarvan in kennis te stellen. Veelal wordt wel de leider/trainer daarvan in kennis gesteld maar dat druppelt dan niet door naar waar die mededeling thuishoort, te weten: de ledenadministratie. Opzegging van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk of per e-mail vóór 15 juni van dat seizoen bij de ledenadministratie. Doet u dat niet voor 15 juni dan riskeert u dat u nog een geheel seizoen contributie moet betalen.
 
Overschrijving naar een andere vereniging
Sinds 2016 geldt een andere overschrijvingsprocedure. Financiële verklaringen en overschrijvingsformulieren zijn niet meer nodig. Vanaf heden meldt men zich af bij de (oude) vereniging en meldt men zich voor 15 juni van het jaar aan bij de nieuwe vereniging. Tussentijdse overschrijving blijft mogelijk voor de zogeheten B-categorie. Opzegging van het lidmaatschap bij de oude vereniging kan alleen schriftelijk of per e-mail bij de ledenadministratie. De nieuwe vereniging registreert het nieuwe lid in Sportlink. De oude vereniging en de KNVB moeten de overschrijving in Sportlink goedkeuren. Bestaat er nog een financiële verplichting dan zal de oude vereniging in Sportlink een blokkade bij het betrokken lid vermelden. In dat geval zal de KNVB de overschrijving niet goedkeuren.
 
Met vriendelijke groet,

Jan Taal
Ledenadministratie HSV DUNO
email: ledenadministratie@hsvduno.nl
 
 
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
VoetCentraal
Malaika Kids
R.A. von Oven & Zonen
ING
Tios
Free-Kick

Advertentie

Advertentie