Sportief, behulpzaam, gastvrij

Meer luchtkastelen dan ooit tevoren op slotdag 9 juni (en schrijf je in voor feest!)

Het komt voller dan ooit te staan, op zaterdag 9 juni. Een voetbalveld vol luchtkastelen en meer... Dat mag je echt niet missen. Kijk maar naar de foto hieronder... Het is tevens de DUNO-slotdag- en avond voor jeugd en senioren van het seizoen 2017-2018. Belangrijk: voor de feestavond moet je je wel inschrijven! Hoe? Zie verderop in deze tekst (lees verder onder de foto), daar ook meer over de GRATIS BARBECUE waaraan je kunt deelnemen, mits je je hebt ingeschreven.
 
 
kastelen
 
Afgelopen jaar trokken alle festiviteiten, inclusief de huldiging van de jeugdkampioenen, ruim 160 jonge en oudere jeugdleden naar Haagsche Dynamiek, gevolgd door een spetterende feestavond met een bomvolle huiskamer. LEES:  Spektakeldag vol luchtkastelen. We rekenen opnieuw op ieders komst, zowel overdag als 's avonds. Opa's, oma's, vaders, moeders, verzorgers, vrienden en vriendinnen - allemaal van harte welkom!

Voor alle jeugdspelers van DUNO is tussen 11.00 en 15.00 uur een spektakeldag met luchtkastelen, stormbanen en een onderling voetbaltoernooi. Om 12.00 uur is er voor alle deelnemers patat en frisdrank en om 15.00 uur huldigen we de jeugdkampioenen. Hier speelt onze ZaMi-seniorenselectie een prominente rol in.

 

Vanaf 19.00 uur is er een BBQ-buffet en dat festijn gaat over in een feestavond tot 01.00 uur. Toegang is gratis voor alle DUNO-leden, partners, ouders van jeugdleden en vrijwilligers. Niet-leden betalen 7.50 uur. Voor iedereen die komt geldt: als je wilt komen, moet je je vooraf aanmelden. Dat kan alleen via feest@hsvduno.nl

 

De spektakeldag en het feest worden georganiseerd door het DUNO-activiteitenteam en verder Koos Baptiste en Alphons Pije. We kunnen voor op- en afbouw nog wel wat handjes gebruiken. Ook hiervoor kun je mailen aan feest@hsvduno.nl 

DUNOdag2018

 

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Sollicitatie.nl
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
Malaika Kids
Fröling's
Tios
't Telecomhuys

Advertentie

Advertentie