Sportief, behulpzaam, gastvrij

Zo gaan we bij DUNO om met jouw persoonsgegevens #AVG

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU) De AVG zorgt onder meer voor: 
- versterking en uitbreiding van privacyrechten;
- meer verantwoordelijkheden voor organisaties;
- dezelfde, stevige bevoegdheden voor alle Europese privacytoezichthouders, zoals de bevoegdheid om boetes tot 20 miljoen euro op te leggen.
 
Ook voor jouw voetbalclub heeft de wet gevolgen. Vergaande zelfs. Een van de dingen die wij als DUNO moeten doen is jou vertellen hoe wij omgaan met gegevens die we van jou hebben genoteerd en welke gegevens dat zijn. Daarom hebben we vanaf nu op onze website een speciaal reglement opgesteld. Hierin kun je zien hoe wij met informatie omgaan. Je leest daar ook hoe we omgaan met het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.
 
 
Jan Taal is de Functionaris Gegevensbescherming van DUNO. Hij is te bereiken via ledenadministratie@hsvduno.nl. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of dat er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via info@hsvduno.nl.
 
Namens het bestuur heeft Jeroen van Doorn de afgelopen weken een advies opgesteld over de gevolgen van de AVG voor DUNO. We zullen hier de komende tijd aan werken en zeggen Jeroen dank voor zijn werk.
 
Het bestuur
 
 
 
 
 
 
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Free-Kick
M.C. Verhoef
Van der Loo Schoonmaakdiensten
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
Sollicitatie.nl
Fröling's

Advertentie

Advertentie