Sportief, behulpzaam, gastvrij

Big Five Summer League op DUNO begint op 18 en 21 juni

We kondigden het al even aan: ook deze zomer kun je bij DUNO terecht om te voetballen. Haagsche Dynamiek is namelijk gekozen tot een van de vijf landelijke speelplekken voor de Bog Five Summer League. Lees er hieronder alles over, ook over hoe je je kunt inschrijven. (lees onder de foto verder)
 
power1
 
 
Jouw seizoen stopt niet in mei! Het idee is simpel. Doe mee aan een recreatieve voetbal competitie die geschikt is voor vrienden- en bedrijventeams. Met meerdere divisies op verschillende avonden is er voor ieder wat wils. Beschikbaar voor zowel mannen- als damesteams! Kies voor jullie vaste speelavond en geniet van professioneel georganiseerde competities waar het plezier centraal staat. Een 8-weekse voetbalervaring op de beste faciliteiten met een feestelijke afsluiting en mooie prijzen:
·       Kick off: 18 en 21 Juni 2018
·       Maandag- en donderdagavond bij DUNO
·       Vaste speeltijden tussen 19.00 en 22.30 uur in de avond
·       2 x 25 minuten met scheidsrechter
·       Geen speler registratie en onbeperkt wisselen
·       Online statistieken en individuele klassementen
 
(lees onder de afbeelding verder)
 
power2

Nationale Finale op 31 augustus in Amsterdam
De zomercompetitie wordt gespeeld in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven en Den Haag. Alle kampioenen/deelnemers nemen het uiteindelijk tegen elkaar op in een nationale finale. Wie kroont zich tot de winnaar van de Big Five Summer League? 
 
DUNO team korting
De organisatie en aanmeldingen lopen via Powerleague. Alle DUNO-leden kunnen tot 15 mei profiteren van een speciale promotie. Contact Powerleague voor meer informatie via de website of bel 085-2010246.
 
 
 
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Free-Kick
M.C. Verhoef
Van der Loo Schoonmaakdiensten
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
Sollicitatie.nl
Fröling's

Advertentie

Advertentie