Sportief, behulpzaam, gastvrij

Jeugdtoernooien 2018: Save the dates!

Achter de schermen is de DUNO-toernooicommissie alweer volop bezig geweest met het regelen en voorbereiden van de jeugdtoernooien voor dit jaar. Het voorlopige toernooischema, zoals dat op dit moment bekend is, kun je op de site onder de tab "Aktueel" vinden.
Toernooi stockfoto jeugdVan belang voor alle jeugdteams en ouders zijn hierbij de volgende punten:
  • We hebben thuistoernooien gepland voor de JO9 teams op zaterdag 2 juni en de JO11-teams zaterdag 16 juni. De teams spelen hierbij op halve velden, acht tegen acht.
  • Bij de uittoernooien hanteren we een maximale reistijd (per auto) van plm. 45 minuten. We blijven dus zoveel mogelijk binnen de regio Zuid-Holland.
  • Deelname op eigen initiatief aan andere (internationale) toernooien is in principe mogelijk wanneer er geen competitie- of bekerprogramma is en altijd in overleg met de toernooicommissie.
  • Per toernooidatum houden we per leeftijdsklasse een team vrij, zodat in onderling overleg tussen de trainers/leiders andere teams kunnen worden aangevuld, mocht dat noodzakelijk zijn.
  • Deelname is zeker niet vrijblijvend! Verenigingen leveren grote inspanningen bij de organisatie (scheidsrechters, keukenbezetting, toernooicommissie enz.), kopen prijzen/bekers in etc. Zomaar afmelden van teams doen we daarom niet! Hou dus in je agenda tijdig rekening met de vermelde toernooidata.
  • Houd jezelf via de website op de hoogte van eventuele wijzigingen en updates. Bij vragen of bijzonderheden kun je uiteraard altijd contact opnemen met de toernooicommissie (jeugdcommissie@hsvduno.nl).
Toernooicommissie HSV DUNO
Nico Demmers
Steve de Jong
Sjaak Hof

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Tios
Malaika Kids
't Telecomhuys
Fröling's
ING
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”

Advertentie

Advertentie