Sportief, behulpzaam, gastvrij

Doe mee aan korte enquête over toekomst van wijk rond DUNO

Hoe de toekomst van onze wijk direct rondom DUNO eruit gaat zien, is nog niet zo lang geleden onderwerp van debat geweest op ons complex. Wethouder Joris Wijsmuller was van de partij om het samen met buurtbewoners te hebben over van alles, van parkeren tot bouwen.
 
 
 
In ruimtevoordestad kun je die ambities allemaal teruglezen. Hoe het nu verder gaat, hangt af van het nieuwe stadsbestuur. Maar je kunt nu ook al wat betekenen! De gemeente heeft ons gevraagd je te wijzen op onderstaande: 

Het bureau Volq doet onderzoek naar het proces door middel van de Volqsdialoog. Dit is een korte enquête met drie vragen. Vervolgens mag je in een tweede ronde de antwoorden van anderen (anoniem) beoordelen. Het kan heel makkelijk via: www.volqsdialoog.nl/loosduinen ​

Namens de gemeente: Alvast hartelijk bedankt! "Het is fijn als zoveel mogelijk mensen meedoen zodat we van de uitkomsten kunnen leren", aldus de onderzoekers. Bovendien, voegen wij er aan toe, scherpe deelname van DUNO'ers aan dit debat is alleen maar goed voor de directe betrokkenheid bij de toekomst van onze wijk, en club.

 

KIJK OOK:  Fraaie foto's van debat op DUNO

 

Het bestuur

 

 

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Free-Kick
M.C. Verhoef
Van der Loo Schoonmaakdiensten
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
Sollicitatie.nl
Fröling's

Advertentie

Advertentie