Sportief, behulpzaam, gastvrij

POWERLEAGUE in Den Haag bij DUNO nu al groot succes

Woensdag 6 september is het zover: dan begint op DUNO de Haagse versie van de POWERLEAGUE. Dat is een spelvorm waarin teams op kleine veldjes tegen elkaar spelen. In andere steden al erg succesvol en professioneel opgezet, nu in Den Haag ook te vinden en nog wel op ons complex. Inmiddels zijn de velden maximaal bezet en is het nu al een groot succes te noemen!

DUNO wordt dus de Haagse speelplek voor de inmiddels in andere steden al zeer succesvolle POWERLEAGUE in Nederland. Dat is een leuke, snelle, non-stop vorm van voetbal waar spelers continu kunnen doorwisselen en plezier centraal staat. 7-a-side voetbal is een nieuw voetbalconcept en is het ideale alternatief voor het traditionele voetbalspelletje, zoals de organisatoren vertellen. "Het is geschikt voor alle spelniveaus en de ideale manier om sociaal en sportief bezig te zijn! Powerleague Den Haag bijvoorbeeld beschikt over twee 7-a-side velden. In de UK is Powerleague met 49 locaties, de grootste aanbieder van 5-a-side en 7-a-side voetbal. Daar heeft het 5 tegen 5 voetbal het traditionele voetbal al verslagen."

 

DUNO heeft de Powerleague-organisatie gevraagd op ons veld samen met ons de organisatie ter hand te nemen. Daardoor krijgen we er een nieuwe voetbalvorm bij, vanuit DUNO georganiseerd samend met de inmiddels ervaren mensen van de Powerleague. Powerleague’s competities lopen het hele jaar door. Er zijn meerdere competities en divisies op verschillende avonden. De organisatie: "Kies de dag van je voorkeur en wij maken een planning, We melden zodra jouw team kan instromen. Er starten geregeld nieuwe competities. Wees er snel bij!. Speel nu mee met de eerste 7-a-side competities in Den Haag bij DUNO. Samen met Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven is Den Haag al weer de vijfde Powerleague stad in Nederland."

Vooralsnog is de speelavond op de enige Haagse locatie bij DUNO de woensdag, vanaf 20.00 uur. Uitbreiding op de vrijdagavond en zondagmiddag wordt snel verwacht.  De eerste speelavond is woensdag 6 september, vanaf 20.15 uur.

Kijk voor meer informatie en aanmelding

 

power1

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
VoetCentraal
Malaika Kids
R.A. von Oven & Zonen
ING
Tios
Free-Kick

Advertentie

Advertentie