Sportief, behulpzaam, gastvrij

Algemeen nieuws

DJ Schilte wegens succes verlengd: Na thuisduel Loosduinen

Op zaterdag 17 februari staat ons na het mooie rijtje RAS, Houtwijk en Hercules (zeven punten uit drie duels voor DUNO 1...) opnieuw een buurtclash te wachten. Dan komt Loosduinen, de huidige koploper, op Haagsche Dynamiek in actie. Natuurlijk kan dat duel niet zonder deze afloop: wegens succes verlengd, DJ Schilte. Kunnen we hoe dan ook uitkijken naar een TOP zaterdag! De wedstrijd begint om 14.15 uur. Vanaf 16.00 uur klinkt de muziek.
 

Lees meer...

Zaterdag 3 maart, 18.30 uur: FIFA18 PS4-toernooi op DUNO!

Binnenkort op DUNO: Een heus officieel FIFA18 PS4-toernooi! Alle DUNO'ers verzamelen dus - en we rekenen op heel wat deelnemers. Het eerste FIFA18 PS4-toernooi wordt naar verwachting erg druk. Dus geef je op tijd op. 
 
Het toernooi is een initiatief van het DUNO Activiteitenteam. En we kijken ernaar uit!
 

Lees meer...

DUNO en Hercules herdenken overleden Kees te Gussinklo

De eerste teams van DUNO en Hercules nemen zaterdag 10 februari een minuut stilte in acht voor het overlijden van de Haagse sportverslaggever Kees te Gussinklo. Beide clubs spelen ook met rouwbanden om. Ook veel andere voetbalclubs doen dat. Kees overleed afgelopen donderdag op 64-jarige leeftijd. Hij was een bekende verschijning op de Haagse sportvelden en kwam ook geregeld bij DUNO. Hieronder op de foto Kees in actie tijdens zijn laatste wedstrijd, die van Voorschoten'97 tegen Die Haghe (foto Haaglanden Voetbal).
 
 

Lees meer...

Mr. Sportsignaal Kees te Gussinklo overleden

Mr. Sportsignaal Kees te Gussinklo is overleden. Dat schokkende bericht is het nieuws van deze donderdagochtend. Kees kwam geregeld bij DUNO langs om verslag te doen van wedstrijden van onze hoofdmacht voor Sportsignaal Radio. Ook was hij bij onze buurvereniging RAS een graag geziene gast en harde werker. Den Haag FM, het station dat Sportsignaal uitzendt, schrijft dit.
 
Hieronder het bericht dat RAS op de website schrijft.
 

Lees meer...

(nu met veel foto's) Zes DUNO'ers krijgen diploma uitgereikt cursus scheidsrechter

Ze zijn geslaagd! De zes DUNO-cursisten die deelnamen aan de KNVB-cursus verenigingsscheidsrechter hebben woensdagavond 7 februari hun diploma in ontvangst mogen nemen. Ze gingen voor het eerst voor hun diploma of deden mee ter herhaling, hoe dan ook feliciteren we Olav Ruijl, Calvin Mulder, Marten Hof, Patrick Nutbeij, Ramsay van Rhijn en Henk Ruijl. Dank gaat zeker ook uit naar de DUNO-begeleiders Edwin Martijn, Nick van der Toorn (die ook alle coördinatie voor de cursus deed) en good-old Piet Pop. De begeleiders hebben zich meer dan voortreffelijk ingespannen. 

Lees meer...

Sanitair op DUNO wordt ingrijpend vernieuwd

Het zal je misschien niet helemaal zijn ontgaan (of wel, en dan is dit bericht wel op z'n plaats...) maar op DUNO wordt het sanitair ingrijpend vernieuwd. Met dank aan werkers achter en voor de schermen is er financiering gevonden voor modern sanitair en dat ziet er wel weer fraaier uit. Het oude dateert uit 2007. Voor een deel is het al geïnstalleerd, voor een ander deel moet dan nog gebeuren. Zoals we in de kleine huiskamer kunnen zien...
 

Lees meer...

Avondje voetbal DUNO is ook voetbal-kijken beamer en Marianne

Zo'n winnend voetbalavondje in de strijd om het Haaglanden Voetbal Toernooi levert dan niet alleen een mooie 3-2 winst op, maar ook bijzondere plaatjes. Zoals de fans die in de rust toch maar mooi op een groot scherm in de kleine huiskamer naar voetbal kunnen kijken. Met dank aan Cor Rouffaer die beamer en groot scherm heeft opgehangen. En Marianne Rouffaer die toch maar weer mooi de bar wenste te bezetten en iedereen van een natje en een droogje voorzag.
 

Lees meer...

VOORUITBLIK SENIOREN: DUNO 1 speelt topper thuis Houtwijk

Er staat weer een geweldig voetbalweekeinde voor de deur! Met de topper in de vierde klasse B tussen DUNO 1 en SV Houtwijk, beide teams met 22 punten uit 11 duels tot de top vijf behorend. DUNO heeft een goede zaterdag achter de rug, de winst van 3-0 bij RAS was zonder meer verdiend te noemen. Houtwijk hield het sterke Hercules op 0-0. Op DUNO-TV kijkt verdediger Remco van Weeren vooruit naar de clash. De wedstrijdbal voor de kraker is geschonken door assistent-scheidsrechter Maarten Speets. Goed om te weten dat de wedstrijd begint met een minuut stilte ter herdenking van een overleden lid van de bezoekende club. Wij condoleren de Houtwijkers met dit verlies. De wedstrijd op Haagsche Dynamiek begint om 14.15 uur.
 
 
Trainer Benjamin van der Zwan kijkt vol vertrouwen uit naar de kraker. "We staan boven aan met nog vier andere clubs. Dus het is spannend in de competitie en dat zal denk ik voorlopig wel zo blijven. En wat we nu gaan doen is niet veel anders dan in andere weken of wedstrijden: hard trainen en proberen wedstrijd voor wedstrijd te winnen . We kunnen de tweede seizoenshelft vol aan de bak,  te beginnen met aanstaande zaterdag thuis tegen Houtwijk." 
 
En er is meer. Zo oefent DUNO 2 op Haagsche Dynamiek tegen de reserves van Maasdijk en ontvangt DUNO 4 Ariston'80. De Veteranen gaan naar Voorschoten'97.  Op zondag treft DUNO Vrouwen 2 Meerburg. Zie het complete programma.
 

Lees meer...

Eric Pije, ontslagen uit ziekenhuis, zegt dank voor alle steun

Misschien is-ie er zaterdag wel weer, wanneer DUNO 1 thuis tegen SV Houtwijk speelt: Eric Pije. Onze oud-middenvelder uit DUNO 1 en duizendpoot voor DUNO moest onlangs met spoed in het ziekenhuis worden opgenomen. Inmiddels is hij thuis en schrijft Eric: "Een bedankje voor alle kaarten, bloemen, telefoontjes en appjes die ik heb gekregen. Gelukkig nu naar huis, twee weken is lang genoeg geweest!"
 

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Free-Kick
Van der Loo Schoonmaakdiensten
VoetCentraal
Malaika Kids
Fröling's
Tios

Advertentie

Advertentie