Sportief, behulpzaam, gastvrij

Algemeen nieuws

Alle duels beide kunstgrasvelden DUNO gaan door 16 september

Hoewel de hemelsluizen vannacht opnieuw wagenwijd open hebben gestaan, gaan op beide kunstgrasvelden van DUNO (en voor wie ons niet goed kent: dat zijn alle velden die we hebben...) alle thuisduels gewoon door op zaterdag 16 september. Gelukkig maar! Voor afkeuringen van wedstrijden buitenshuis kijk op de betreffende clubsite. Een mooie dag gewenst. Hier het programma zoals gepland.
 

Lees meer...

Loosduinse Krant: 'Buurthuis DUNO nu nog beter' (dankzij Koos en Cor)

Je staat er misschien niet elke dag bij stil, maar zo af en toe is het goed vast te stellen dat DUNO in de Loosduinse Krant een mooie partner heeft. Geregeld staan er in de veelgelezen buurtkrant een artikel over DUNO. Zo ook deze week, waarin aandacht is voor DUNO als Buurthuis van de Toekomst en Cor Rouffaer en Koos Baptiste in het bijzonder. Beide mannen zorgden er onlangs voor dat het Buurthuis weer wat multifunctioneler werd dankzij het ophangen van twee beamers en twee gorte schermen. De Loosduinse Krant had er een mooi artikel en foto voor over. Overigens in dat artikel ook aandacht voor de sportieve ambities van onze club.
 

Lees meer...

Nieuwe cursusronde DUNO Voetbalschool start op 8 oktober

We gaan weer starten met een nieuwe cursusronde van de DUNO Voetbalschool! Da's mooi nieuws, want je krijgt als jonge speler een uitgelezen kans je voetbalkwaliteiten te vergroten. De trainingen zijn steeds op zondag en duren een uur, steeds vanaf 10 uur. Alle oefenstof wordt gegeven door gediplomeerde trainers. Vanaf deze cursusronde zijn ook D-spelers welkom, dus iedereen onder 13 jaar is van harte welkom.
 

Lees meer...

Doeltjes opruimen: nog een kleine stap te zetten

Hoi trainers en andere betrokkenen van DUNO. Het gaat gelukkig de goede kant op met het opruimen van alle verplaatsbare doeltjes die we inmiddels als club rijk zijn. Wel dit verzoek: plaats de doeltjes alsjeblieft niet als op de bovenste foto in de kleedkamergang - dat wordt lastig schoonmaken van gang en kleedkamers anders. Beter: zet de doeltjes buiten onder de stalen trap en anders helemaal achter in de gang. Dank julliewel! Namens het onderhoudsteam, Rob Steensma.
 
 

Lees meer...

Jouw vraag is welkom voor bestuursvergadering van DUNO

Het bestuur van DUNO vergadert dinsdagavond 12 september volgens een reguliere agenda. Daarbij komen voetbalzaken (bestuurslid Stephan Mulder, foto), sponsoring, financiën, marketing en pr onder meer aan bod. Heb jij nog vragen of een andere inbreng? Mail dan vandaag nog naar info@hsvduno.nl en wij nemen je opmerking mee. Overigens is op donderdag 23 november om 20.30 uur de algemene ledenvergadering van onze club, ook daarnaar blikt het bestuur deze dinsdagavond vooruit.
 
 

Dash geboren, zoon van jeugdsportcoördinator Daniel

Verheugend nieuws te melden! Jeugdsportcoordinator Daniel Besteny en zijn vrouw Shirley hebben afgelopen vrijdag een zoon gekregen: hij heet Dash. We feliciteren ouders, grootouders en familie met dit grote geluk en wensen hen allen voorspoed.

Gezocht: Coach, alleen op zaterdag, voor nieuwe derde elftal

We zijn op zoek naar een coach, alleen voor de zaterdag, voor ons nieuwe derde, jonge elftal. Doordeweeks trainen deze DUNO'ers met de selectie mee, mogelijk dankzij de hulp van de trainers Benjamin van der Zwan, Hans Lamens en Wim van Maanen. Maar voor de zaterdagse begeleiding zijn we er nog niet uit. Het gaat dus om een nieuw, jong team dat in de plaats is gekomen van de coryfeeën van oud-DUNO 3, nu DUNO 4 geworden. Over de trainingen doordeweeks hoef je je dus geen zorgen te maken, het gaat om de zaterdagse coaching. Er is van alles mogelijk: in het profiel past een DUNO'er die z'n sporen heeft verdiend, of een (jonge) aanwinst voor wie we ook een opleiding tot trainer, coach zouden willen vergoeden. Het is een leuke, jonge groep - met veel perspectief!
 
Voor informatie: jeroenvanderzwan81@hotmail.com en 06 - 4146 8494 (ZaMi-voorzitter Jeroen van der Zwan).
 
 
 
 
 
 

Koos & Cor realiseren nieuwe beamers huiskamer en sponsorhome

We hebben in onze huiskamer, sinds deze week, een reuzegroot scherm hangen waarop we dankzij een beamer kunnen projecteren. De beamer is afgelopen week ook nog eens vervangen door een professioneel exemplaar waarmee je haarscherp kunt projecteren. Een goede investering, omdat we nu presentaties goed kunnen laten - bijvoorbeeld in ons Buurthuis van de Toekomst. Maar natuurlijk ook beschikbaar voor het vertonen van wedstrijdbeelden. In ons sponsorhome hangt inmiddels een kleiner exemplaar, zodat we ook daar nu van alle gemakken zijn voorzien. De helden van deze realisatie: Koos Baptiste en Cor Rouffaer, dank mannen!

Lees meer...

POWERLEAGUE op DUNO is begonnen met liefst 14 teams

Een enorme drukte woensdag 6 september op en rondom Haagsche Dynamiek. Het was de start van de POWERLEAGE, een alternatieve vorm van voetbal in handen van een professionele organisatie die nu ook Den Haag aandoet. Liefst 14 teams hadden zich vooraf aangemeld en daarmee was het al direct een groot succes te noemen. Namens DUNO is Maarten Speets de link naar de organisatie, waarmee we dit spektakel samen hebben opgezet.
 
POWERLEAGUE is een leuke, snelle, non-stop vorm van voetbal waar spelers continu kunnen doorwisselen en plezier centraal staat. 7-a-side voetbal is een nieuw voetbalconcept en is het ideale alternatief voor het traditionele voetbalspelletje, zoals de organisatoren vertellen. "Het is geschikt voor alle spelniveaus en de ideale manier om sociaal en sportief bezig te zijn! Powerleague Den Haag bijvoorbeeld beschikt over twee 7-a-side velden. In de UK is Powerleague met 49 locaties, de grootste aanbieder van 5-a-side en 7-a-side voetbal. Daar heeft het 5 tegen 5 voetbal het traditionele voetbal al verslagen." Elke woensdagavond vanaf 20.15 uur op ons complex.

Lees meer...

POWERLEAGUE in Den Haag bij DUNO nu al groot succes

Woensdag 6 september is het zover: dan begint op DUNO de Haagse versie van de POWERLEAGUE. Dat is een spelvorm waarin teams op kleine veldjes tegen elkaar spelen. In andere steden al erg succesvol en professioneel opgezet, nu in Den Haag ook te vinden en nog wel op ons complex. Inmiddels zijn de velden maximaal bezet en is het nu al een groot succes te noemen!

Lees meer...

DUNO is nieuwe opslagruimte rijker

Weer een mooie stap verder op DUNO. Dankzij hard werken is er een nieuwe opslagruimte, zo hard nodig, onder de trap naar onze huiskamer gemaakt. Nog even de deur erin en dan zijn we een fraaie opslag rijker. Dank aan de harde werkers!
 

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Tios
RGN Calimiteiten
VoetCentraal
RW Repair B.V.
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
't Telecomhuys

Twitter @hsvduno

do 21 sept 5:47 HsvDunoHsvDuno: Het gaat snel, donderdag alweer. Met donderdagse DUNO-avond, trainen en babbel na. Don't miss it. 3 hours ago from Twitter for Android
za 16 sept 13:31 HsvDunoHsvDuno: DUNO 2 verslaat @SVC_08 3 met 2-0 in bekerduel. Doelpunten Foeat Stolk en Kevin van Loon. 4 days ago from Twitter for Android
za 16 sept 10:10 HsvDunoHsvDuno: Attentie @SVC_08 ten onrechte vermeldt Sportlink afgelasting DUNO 2. Duel kan gewoon doorgaan op kunstgras. 4 days ago from Twitter for Android
za 16 sept 8:41 HsvDunoHsvDuno: Wedstrijd DUNO 1 bij @CIONVLD is afgelast. 5 days ago from Twitter for Android
vr 15 sept 18:35 HsvDunoHsvDuno: RT @KNVB: ⚽️ | Indribbelen, inschieten, terugspeelbal? De spelregels bij 6 tegen 6 voor Onder 8 en Onder 9 nog een keer uitgelegd ⬇️ http… 5 days ago from Twitter for Android
vr 15 sept 7:24 NvdtoornNvdtoorn: RT @HsvDuno: Dit is 'm geworden, in een nog onbewerkte versie. Met dank aan @Nvdtoorn voor het werk en de selectiebegeleiding voor de hulp.… 6 days ago from Twitter for iPhone

Agenda

sept
23

za 23 sept 14:00 - 16:00
Competitie: Houtwijk 1 - DUNO 1

sept
30

za 30 sept 14:15 - 16:00
Competitie: DUNO 1 - HDV 1

Verjaardagen

Advertentie

Advertentie