Sportief, behulpzaam, gastvrij

Algemeen nieuws

DUNO komt met nieuw toernooi om Cees IJspelder sr. Cup

In Cees IJspelder sr. had DUNO een grootse voetballer. Van Holland Sport naar DUNO, de stap die deze DUNO-held maakte, betekende voor DUNO (za) ietsn a halverwege de vorige eeuw een enorme impuls. Veel te vroeg is Cees overleden. Maar, er is goed nieuws! Onder de bezielende leiding van de ZaMi-commissie en selectiemanager Jan Ponsen en assistent-trainer Hans Lamens in het bijzonder is het CEES IJSPELDER SR. TOERNOOI opgericht. Op dinsdag 14, donderdag 16 en zaterdag 18 augustus leidt dat tot een geweldig mooi affiche van deelnemende clubs op DUNO.

Lees meer...

KNVB publiceert begindata beker- en competitievoetbal 2018

Regeren is vooruitzien... Onder dat motto heeft de KNVB de begindata van de competities van volgend seizoen bekendgemaakt. Voor de DUNO-teams betekent het dat de bekerpoulewedstrijden voor alle teams staan genoteerd voor
 
poulewedstrijd 1: 1 en 2 september 2018
poulewedstrijd 2: 8 en 9 september 2018
poulewedstrijd 3: 15 en 16 september 2018
 
De reguliere competities beginnen in het weekeinde van 22 en 23 september 2018.

Lees meer...

DUNO-cursisten clubscheidsrechter doen praktijkoefeningen

Acht cursisten op herhaling of voor de eerste keer hebben woensdagavond 15 november bij Quick hun tweede sessie opleiding verenigingsscheidsrechter beleefd. Onder leiding van docente, en scheidsrechter, Bianca van der Ree, ondergingen Sanne, Marten, Yassir, Olav, Calvin, Patrick, Calvin en Henk ditmaal de praktijkoefeningen. Het werd een geanimeerde avond, ook in aanwezigheid van de DUNO-praktijkbegeleiders Nick, Edwin en Piet. De DUNO'ers zijn nu halverwege, in december is de derde avond, in januari de finish. Daartussendoor fluiten de deelnemers volop wedstrijden.
 
 

Lees meer...

Kaarten voor DUNO Kerstbuffet af te halen bij Koos Baptiste

Wie kaarten heeft besteld voor het DUNO Kerstbuffet op zaterdag 23 december kan deze wekelijks op donderdag afhalen bij Koos Baptiste (vanaf 20.00 uur) en zaterdags vanaf 12.00 uur op DUNO.

Wij meldden eerder: Op zaterdag 23 december heeft DUNO het Grote Kerstbuffet. Inmiddels is het menu bekend en vanaf kun je je ook opgeven. Vergaat dat niet, want het gaat hard! Bij Koos Baptiste (foto), via koosbap@gmail.com of op DUNO bij hem.

Wat gaan we doen? Op die 23ste december beginnen we om 19.00 uur met een geweldig buffet. Onder anderen Dennis en Harry Barbier zullen zorgen voor een onvergetelijke diner. Van garnalen- of kipcocktail tot hertenbiefstuk in rode wijnsaus of varkenshaasmedaillons in pepersaus. Het is er allemaal. Met uiteraard een extra gang van stoofpeertjes tot gemengde groenten, met een grand dessert tot besluit. 

Je mag dit dus gewoon niet missen! Muzikale omlijsting is er ook en je kunt je opgeven tot 16 december. Maximaal 200 personen, vol = vol. Wees er snel bij. 

 

Lees meer...

Op zoek naar balsponsor voor laatste thuisduel Vrouwen 1 in 2017

Voor de laatste thuiswedstrijd in 2017 van DUNO Vrouwen 1 zijn we op zoek naar een balsponsor. Het gaat om de wedstrijd DUNO Vrouwen 1 tegen Bavel Vrouwen 2 op zondag 19 november.

Namens de vrouwenselectie alvast bedankt.

 

 

 

Over voetbalplaatjes, portretrecht en de kans er van af te zien

Zowat alle ruim 550 DUNO'ers zijn op de foto gegaan en verschijnen begin volgend jaar als voetbalplaatje in een fotoalbum. De fotoshoots voor de actie van Hoogvliet Supermarkten liepen gesmeerd. Nu kunnen we ons nog voorstellen dat ook al ben je op de foto gegaan, je toch liever niet op dat plaatje staat straks. Als dat zo is, lees dan onderstaande tekst.

Lees meer...

Algemene ledenvergadering komt er echt aan: donderdag 23/11

De agenda voor de algemene ledenvergadering van DUNO is bekend. Die vergadering komt er nu echt aan. De jaarlijkse sessie om met leden en ouders van jeugdleden in gesprek te raken is op donderdag 23 november vanaf 20.30 uur, een dagje voordat DUNO de 94ste verjaardag viert. Op deze avond eindigen alle trainingen om 20.00 uur en er worden geen wedstrijden vasstgesteld. Dit jaar is er extra aandacht voor het door een aantal leden aangekaart thema van "roken op sportclubs". Het bestuur heeft de overweging meegekregen om van DUNO een rookvrij sportcomplex te maken, in navolging van initiatieven elders in de sportwereld. Omdat dit onderwerp breed leeft en omdat het bestuur vindt dat dit bij uitstek een onderwerp is om te bespreken tijdens de ALV staat het geagendeerd. De complete agenda is als volgt:

 

Lees meer...

Tweede fotoshoot Hoogvliet voetbalplaatjes verloopt ook vlekkeloos

Het verliep weer perfect: de tweede sessie die we hadden voor het maken van de foto's voor de Hoogvliet supermarkt voetbalplaatjes. Vanaf 's ochtends vroeg tot in de middag gingen alle spelers en begeleiders op de foto, geregisseerd door Jany Taal. Van groot tot klein. Het resultaat gaan we begin volgend jaar zien, dan verschijnen de spaaralbums en bijbehorende plaatjes. 
 
 

Lees meer...

Veluws Wild op het menu bij DUNO op vrijdag 17 november

De Maaltijd Express verzorgt tien keer per jaar een thema-avond op DUNO. Na de Haring- en Mosselparty organiseert de exclusieve maaltijdbereider die Haagsche Dynamiek als basis heeft nu het “Veluws wild thema”. Deze heerlijke avond zal worden gehouden op vrijdag 17 november 2017.  De inloop is vanaf 17.00 uur en het diner start rond 18.00 uur.

 

Lees meer...

Claire en Cees, briljante voetballers van weleer nu vaste fans

Claire en Cees, een gouden duo dat je geregeld als supporterstel langs het veld bij DUNO kunt vinden. Briljante voetballers van weleer, en die als je ze nu ziet voetballen nog altijd een fluwelen traptechniek laten zien. Afgelopen zaterdag waren ze opnieuw te vinden op DUNO´s dakterras. Claire links, Cees rechts. Als fans bij DUNO 1 tegen Celeritas. Natuurlijk. En voor altijd vrienden.
 

Lees meer...

Je kunt je vanaf nu opgeven voor Kerstbuffet op DUNO zaterdag 23 december

Het gaat gebeuren! Op zaterdag 23 december heeft DUNO het Grote Kerstbuffet. Inmiddels is het menu bekend en vanaf nu kun je je ook opgeven. Bij Koos Baptiste, via koosbap@gmail.com of op DUNO bij hem.
 
Wat gaan we doen? Op die 23ste december beginnen we om 19.00 uur met een geweldig buffet. Onder anderen Dennis en Harry Barbier zullen zorgen voor een onvergetelijke diner. Van garnalen- of kipcocktail tot hertenbiefstuk in rode wijnsaus of varkenshaasmedaillons in pepersaus. Het is er allemaal. Met uiteraard een extra gang van stoofpeertjes tot gemengde groenten, met een grand dessert tot besluit. 
 
Je mag dit dus gewoon niet missen! Muzikale omlijsting is er ook en je kunt je opgeven tot 16 december. Maximaal 200 personen, vol = vol. Wees er snel bij. 
 

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Solliciteren.nl
Asta Casino
Sollicitatie.nl
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
Fröling's
Free-Kick
M.C. Verhoef
Van der Loo Schoonmaakdiensten

Twitter @hsvduno

zo 19 nov 19:09 diehagheladiesdiehagheladies: @FootbalIStuff @HsvDuno Zoiets?? ;) 2 days ago from Twitter for Android in reply to FootbalIStuff
za 18 nov 17:44 HsvDunoHsvDuno: RT @vvHellevoet: Hellevoetsluis wint met 2-1 van @CVVBERKEL1 en staat inmiddels 6 punten voor op nummer 2 @RVAVSparta! 3 days ago from Twitter for Android
za 18 nov 15:58 HsvDunoHsvDuno: Wesley Swikker zet DUNO 1 op 7-1 tegen #WanicaStar 3 days ago from Twitter for Android
za 18 nov 15:11 HsvDunoHsvDuno: 45ste minuut Evert Steinvoort 6-1 voor DUNO 1 tegen #WanicaStar en direct rust. 3 days ago from Twitter for Android
za 18 nov 14:59 HsvDunoHsvDuno: Jordy Navarro zet DUNO 1 op 5-1 tegen #WanicaStar 32ste minuut. 3 days ago from Twitter for Android
za 18 nov 14:56 HsvDunoHsvDuno: 30ste minuut 4-1 bij DUNO 1 tegen #WanicaStar dankzij Wesley Swikker. 3 days ago from Twitter for Android
za 18 nov 14:50 HsvDunoHsvDuno: 23ste minuut eerst 3-0 door Gabriël Tillema en direct daarop 3-1 door Romario Rafael. Bij DUNO 1 tegen #WanicaStar 3 days ago from Twitter for Android
za 18 nov 14:32 HsvDunoHsvDuno: Brian Bloemink zet DUNO 1 in zesde minuut op 2-0 tegen #WanicaStar via fraaie bal achter standbeen langs. 3 days ago from Twitter for Android
za 18 nov 14:14 HsvDunoHsvDuno: DUNO 2 pakt fraaie winst van 1-0 op Te Werve. Jop Imhann matchwinner. 3 days ago from Twitter for Android

Agenda

nov
25

za 25 nov 14:30 - 16:30
Competitie: PGS /Vogel 1 - DUNO 1

dec
2

za 2 dec 14:30 - 16:30
Oeffenduel: DUNO 1 - Semper Altius

Verjaardagen

Advertentie

Advertentie