Sportief, behulpzaam, gastvrij

Algemeen nieuws

DUNO-TV: Zo viel de eerste goal tegen RAS...

Terugkijken op een overwinning - da's altijd leuk. Dit filmpje van de overwinning op RAS heb je nog te goed: de warming up en vooral de eerste goal die viel... gescoord door Pupil van de Week Sebas uit DUNO JO8-1. Met dank aan Nick van der Toorn voor de opname. (en voor Rob Steensma voor het zingen van ons DUNO-lied op de achtergrond).
 

Lees meer...

Vergeet familie en vrienden niet te vragen om mee te sparen

Nog iets meer dan twee weken... Is je boek vol DUNO Hoogvliet-voetbalplaatjes al bijna vol? Vergeet je familie en vrienden niet te vragen om met je mee te sparen. #clubtoppers
 
Je weet het nog? Het gaat om de spaaractie om voetbalplaatjes van de Hoogvliet-vestiging aan de Leyweg 709 te bemachtigen. Sinds woensdag 21 maart is het zover! Gedurende zes weken krijg je bij iedere tien euro aan boodschappen een setje met voetbalplaatjes van echte DUNO'ers. Ook zijn er elke week diverse actieproducten waar je extra plaatjes bij krijgt.

Hoogvliet heeft berekend, op basis van eerdere voetbalplaatjes-acties, dat als je eenmaal per week grote boodschappen haalt en nog een keertje per week versboodschappen doet, je voldoende hebt om in zes weken je album vol te hebben. Lukt het toch niet: er komt tegen het einde van de actie ook een ruilbeurs om je laatste plaatjes te bemachtigen.

 

LEES OOK:  Aanbiedingen met extra zakjes voetbalplaatjes bij Hoogvliet

 

Lees meer...

Ode aan DUNO-verzorger Kees Buis in AD Haagsche Courant

Onder de kop: 'Knieën, enkels en stijve spieren', deze maandag in AD Haagsche Courant een prachtig verhaal over onze DUNO-verzorger Kees Buis. Auteur Martin van Zaanen beschrijft hoe Kees sinds halverwege de jaren tachtig als verzorger op de Haagse voetbalvelden actief. Een imposante loopbaan die hem via SVGEB, DUNO, PEC Den Haag, LenS en Semper Altius weer naar DUNO dreef. Ook de legendarische zaalvoetbalclub Snoekie behoorde jarenlang tot zijn domein als verzorger.
 
Een sprankelend verhaal over Kees' mooie activiteiten. En een eerbetoon aan een passievol clublid. Hij zegt onder meer: "Als verzorger moet je elke blessure of behandeling even serieus noemen. Al doet een beetje aandacht op zich soms al wonderen."
 

Lees meer...

Pilaren van kleurrijke ballonnen maken er een feestdag van

Een van de complimenten voor een feestelijk verlopen zaterdag 14 april mag wel naar Nick van der Toorn. Niet alleen fotograaf rondom wedstrijden van ons eerste elftal (zie via deze link de foto's), maar ook de aanstichter van deze geel-zwarte en groen-zwarte pilaren van ballonnen. Daarmee de clubkleuren van RAS en DUNO uitbeeldend. Het was een fijne bijdrage aan een zaterdag die onder meer opleverde dat zowel ons eerste elftal als het tweede met winst van het veld stapte.
 
 

Lees meer...

DUNO verslaat RAS en pakt koppositie in vierde klasse B

DUNO 1 heeft zaterdag 14 april met 2-0 gewonnen van naaste buur RAS en pakte de koppositie in de vierde klasse B. Daarin heeft DUNO nu 38 punten uit 18 duels en staat Hercules er met 36 uit 17 wedstrijden relatief het beste voor. 
 
DUNO kwam op slag van rust op 1-0 dankzij een strafschop van Brian Bloemink, gegeven na hands. Elyseo van de Graaf maakte tien minuten voor tijd de 2-0. VERSLAG VIA DEZE LINK

Lees meer...

VVE Thorbeckestaete vindt onderdak in BvdT DUNO

Een drukke bedoening afgelopen week op DUNO. Zo vergaderde de vereniging van eigenaren van onze buren Thorbeckestaete in onze huiskamer, inmiddels traditioneel het domein voor deze bijeenkomsten. Onder het motto 'beter een goede buur dan een verre vriend...' heetten wij de bewoners nu al enige jaren van harte welkom. Het past in DUNO's ambities Buurthuis van de Toekomst (BvdT) te willen zijn.
 
 

Lees meer...

DUNO-dag 9 juni met spektakel overdag en BBQ met feest avond

Het komt er aan: De DUNO-slotdag seizoen 2017-2018 voor jeugd en senioren (m/v), op zaterdag 9 juni aanstaande. Afgelopen jaar trokken alle festiviteiten, inclusief de huldiging van de jeugdkampioenen, ruim 160 jonge en oudere jeugdleden naar Haagsche Dynamiek, gevolgd door een spetterende feestavond met een bomvolle huiskamer. LEES:  Spektakeldag vol luchtkastelen. We rekenen opnieuw op ieders komst, zowel overdag als 's avonds. Opa's, oma's, vaders, moeders, verzorgers, vrienden en vriendinnen - allemaal van harte welkom!

 

Lees meer...

DUNO en 2Samen verdubbelen capaciteit naschoolse opvang

DUNO en kinderopvangorganisatie 2Samen gaan uitbreiden! Onze accommodatie gaat onderdak bieden aan nog meer kinderen dan we nu al doen. Dat is fijn nieuws voor ouders uit onze buurt die op een plekje zitten te springen en ook voor DUNO, dat 2Samen meer ziet gaan bijdragen aan onze club. De opvang geschiedt op de momenten dat de huiskamer niet door DUNO in gebruik is.

Lees meer...

Niet Keizer Fred maar Rob schenkt wedstrijdbal kraker DUNO-RAS

Waar de een nog op zoek is naar een balsponsor (LEES:  DUNO Vrouwen 1 zoekt balsponsor voor thuisduel tegen SEP) kan de ander melden dat we voor de thuisbeurt van DUNO 1 tegen RAS al een balsponsor hebben gevonden. De clash tussen de buren van de Mgr. Nolenslaan en die van de Albardastraat wordt gespeeld met een bal die is geschonken door Fred van Huijzen, op DUNO bijgenaam 'De Keizer'. Dank voor deze geste, Fred! En als die door jou geschonken bal ook maar iets meekrijgt van jouw voetbalkwaliteiten, dan zit het voor DUNO wel snor. Scoren we vooral over links - vermoedelijk.
 
UPDATE: Tot zover best een goed bericht. Alleen: foutje van de redactie, niet Fred maar broer Rob van Huijzen (elftalleider en zoveel meer) schenkt de wedstrijdbal. Dank Rob, sorry voor het misverstand. We voetballen gewoon met jou en Fred in gedachten, moet het helemaal goed komen.
 
 
 

Lees meer...

DUNO beschikt nu over Rolls-Royce onder de keukens

Eindelijk! De DUNO-keuken is nu echt vernieuwd en die kan dus weer vele jaren mee. We hebben nu de Rolls-Royce onder de keukens. Deze donderdag is de echte professionele zes-pitter geïnstalleerd. Ook drie nieuwe frituurpannen en een nieuwe koeling zijn gerealiseerd. De keukenvloer is een paar weken geleden reeds vernieuwd. Weer een mooie stap verder.
 
 

Lees meer...

Advertentie

Advertentie

Sponsors

Asta Casino
Solliciteren.nl
Malaika Kids
Fröling's
Van der Loo Schoonmaakdiensten
Praktijk voor Fysiotherapie “Thomsonplein”
M.C. Verhoef
RW Repair B.V.

Advertentie

Advertentie